GOSSIP

Η αφιέρωση του Justin Timberlake στην γυναίκα του Jessica Biel είναι ό,τι πιο ωραίο είδαμε σήμερα

Μπορεί ο γενικός κανόνας να λέει πως δεν υπάρχουν πολλά πραγματικά ευτυχισμένα ζευγάρια στο Hollywood αλλά σε κάθε κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Και, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ο Justin Timberlake και η Jessica Biel δείχνουν να είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα διάσημα ζευγάρια.

Και χθες είχαν επέτειο γάμου. Έκλεισαν 5 χρόνια παντρεμένοι και ο Justin αποφάσισε να δηλώσει δημόσια τον έρωτά του για την σύζυγό του με ένα πραγματικά άπαιχτο τρόπο και μια μοναδική αφιέρωση (μέχρι κι εμάς συγκίνησε ο άτιμος).

Πόσταρε στο instagram του μια απόλυτη δήλωση αγάπης κι ένα τραγούδι πολύ σημαντικό για τους δυο τους, αφού ήταν και αυτό που επέλεξαν να χορέψουν στον πρώτο τους χορό ως παντρεμένο ζευγάρι πια.

#TBT σε μια βραδιά βραδινή ηχογράφησης στο στούντιο -Ναι, έχω επιστρέψει στο στούντιο και "μαγειρεύω"! Αλλά η σημερινή μέρα είναι πολύ ιδιαίτερη για μένα γιατί πριν από 5 χρόνια, ακριβώς σαν σήμερα, έγινα ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο όταν αντάλλαξα όρκους με την καλύτερή μου φίλη.

Αυτό το τραγούδι ήταν ο πρώτος μας χορός. Στην πανέμορφή μου Jessica Biel: Μου έμαθες τόσα πολλά για το τι παραγματικά σημαίνει η αληθινή αγάπη. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω τι σημαίνουν αυτά τα πέντε χρόνια για μένα, οπότε άκουσε την μελωδία αυτή γιατί σ' αυτήν κρύβεται η αγάπη μου #Happy5thAnniversaryWifey #ASongForYou 

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!