ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Από την μια πλευρά, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να σε κουράσει με ποικίλα γραφειοκρατικά ζητήματα. Από την άλλη όμως, τα οικονομικά σου βελτιώνονται ή τουλάχιστον υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για την συνέχεια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να… βιαστείς να ξοδευτείς, πριν εκπληρωθεί αυτή η «υπόσχεση», προβαίνοντας μάλιστα σε αχρείαστες σπατάλες ή κινήσεις εντυπωσιασμού. Ο Δίας έχει και τα «στραβά» του κι αν δεν διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου μπορεί τελικά να εκτεθείς.

Ερωτικά

Η γοητεία σου κορυφώνεται κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να συναντήσεις ένα πρόσωπο που τρέφει για σένα δυνατά αισθήματα. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση αναμένεται να περάσεις καλά και να νιώσεις όμορφα, είτε με τον άνθρωπο σου, είτε απλά με μια καλή παρέα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Με τον Κρόνο στον Τοξότη, μια οικονομική υπόθεσή σου μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό μην αμελήσεις κάποια «τυπικά» ζητήματα. Κατά τα άλλα βέβαια, ο Ερμής στον Σκορπιό σου φέρνει ευχάριστα… μαντάτα κι αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να αναζητήσεις συνεργάτες που όχι μόνον θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο, αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές. Ακόμη, μπορείς να διαδώσεις είτε τις ιδέες είτε το έργο σου, προσδοκώντας τη μέγιστη δυνατή ανταπόκριση.

Ερωτικά

Ο Δίας απέναντί σου μπορεί να συμβάλλει σε μια ενδιαφέρουσα, όσο και εντυπωσιακή πρόταση, η οποία τουλάχιστον θα σε κάνει να νιώσεις… πολύ καλύτερα! Ωστόσο από τις υποσχέσεις μέχρι την πράξη υπάρχει μια κάποια απόσταση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Κρόνος απέναντί σου σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα με φίλους/ες που σου ζητούν να παρακάμψεις το τυπικό μέρος της υπόθεσης. Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή και τον Δία στον Σκορπιό, οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να προωθήσεις κάθε ζήτημα που αφορά στην εργασία σου και δεν… χάνεις τίποτα να βάλεις μπροστά ιδέες και σχέδια ή να αναζητήσεις υποστηρίξεις κι ευκολίες που θα απλοποιήσουν κατά πολύ τα πράγματα. Ακόμη, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, είσαι κοντά στην πιο ενδεδειγμένη λύση του.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις μια «αδελφή ψυχή» . Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως ήρθε η στιγμή να αναδείξεις τις πιο χρήσιμες και πρακτικές πλευρές της, μέσα από αμοιβαίες εξυπηρετήσεις και τηρώντας μια υπεύθυνη στάση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής και ο Δίας στον Σκορπιό συμβάλλουν στην πλήρη αναζωογόνηση των ενδιαφερόντων σου και της δημιουργικότητάς σου, αλλά θα σε «τιμήσουν» ακόμη κι αν προσβλέπεις σε πιο χειροπιαστά οφέλη, για τα οποία τον πρώτο λόγο έχει η τύχη. Αν πάλι έχεις παιδιά, ενδέχεται να χαρείς από μια επιτυχία τους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει και να τα… κακομαθαίνεις! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να καθυστερήσει μια επαγγελματική υπόθεσή σου ή να σε «φορτώσει» με επιπλέον καθήκοντα που θα σε κουράσουν.

Ερωτικά

Η ζωή σου προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες της κι αν είσαι μόνος/η, θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να διαλέξεις ανάμεσα στο καλό και το… καλύτερο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως δυσκολευτείς να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό είναι στις… καλές του, κάτι που μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδιά σου, είτε σκοπεύεις να εργαστείς για να υλοποιήσεις μια φιλοδοξία σου είτε θέλεις απλά να διασκεδάσεις, αφήνοντας κατά μέρος έγνοιες και σκοτούρες. Επιπλέον, ο Δίας στο ίδιο ζώδιο μπορεί να συμβάλλει σε μια γενική πρόοδο ή επέκταση σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Τοξότη σε πιέζει να δώσεις λύσεις στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά

Με τον Κρόνο να δεσπόζει (ακόμη) στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, για την ώρα θα ήταν πιο φρόνιμο να περιοριστείς στην διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου, περιμένοντας να δρέψεις τους καρπούς αυτής της πολιτικής λίγο αργότερα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη αναδεικνύει ένα περιουσιακό ή οικογενειακό ζήτημα, που οφείλεις να διαχειριστείς με την γνωστή επιμονή σου στις λεπτομέρειες, αφού μόνον έτσι θα βγάλεις άκρη! Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή στον Σκορπιό, μια ευχάριστη είδηση ή εξέλιξη θα σου αναπτερώσει το ηθικό. Ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κι ένα χρήσιμο gadget ή εργαλείο. Επιπλέον, ο Δίας στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις ένα σημαντικό πρόβλημά σου ύστερα από την μεσολάβηση ενός γνωστού ή συγγενή.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος έχεις 2-3 μέρες καιρό για να κάνεις την κίνηση, που θα αλλάξει αυτό το καθεστώς. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να προκύψουν εντάσεις που θα «σε βγάλουν από τα ρούχα σου», καλό είναι όμως να μην λειτουργήσεις «εν θερμώ».

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να καθυστερήσει μια συνεργασία ή συμφωνία, εξ αιτίας κάποιων λεπτομερειών που πρέπει να επανεξετάσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής και ο Δίας στον Σκορπιό σε κάνουν να βλέπεις πιο αισιόδοξα το οικονομικό σου μέλλον και σε αυτήν την φάση μπορεί όντως να συμβάλλει σε μια αύξηση των εσόδων σου. Άλλο πράγμα είναι όμως το να εκμεταλλευτείς άμεσα μια ευκαιρία ή να κάνεις μια σημαντική αγορά κι άλλο το να ξοδεύεις τα χρήματά σου σε ανούσιες σπατάλες και χάριν εντυπωσιασμού.

Ερωτικά

Οι ευκαιρίες δεν θα σου λείψουν αλλά με δεδομένη την αναποφασιστικότητά σου, για την ώρα φαίνεται κάπως δύσκολο να καταλήξεις σε ένα οριστικό «πόρισμα». Αντίθετα θα είσαι πολύ πιο αποτελεσματικός/η αν μεσολαβήσεις για ένα τρίτο πρόσωπο!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε βοηθά να πετύχεις πιο εύκολα τους στόχους σου κι αυτό το «έργο» θα το ξαναδείς πολλές φορές μέσα στους μήνες που ακολουθούν. Ωστόσο και παρά την τύχη που σε συνοδεύει, καλό είναι να μην «ξανοιχτείς» σε δραστηριότητες που δεν κατέχεις, βασιζόμενος/η αποκλειστικά και μόνον σε υποσχέσεις ή την αισιοδοξία σου. Χρειάζεται, δηλαδή, και μια υποδομή, ώστε οι προσπάθειές σου να αποδώσουν τα μέγιστα. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να σε βάλει σε έξοδα αποκατάστασης μιας ζημιάς.

Ερωτικά

Με αφορμή μια επαγγελματική υπόθεσή σου, μπορεί να σε έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν κι αν πραγματικά το επιθυμείς μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση της σχέσης σας, με αναμφίβολο κέρδος τα οριστικά συμπεράσματα για την βιωσιμότητα της.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε καλεί να «χτίσεις» το μέλλον σου πάνω σε γερές βάσεις κι όχι «πάνω στην άμμο». Ίσως λοιπόν χρειαστεί να καθυστερήσεις, προκειμένου να γίνουν όλα όπως πρέπει. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο έχει ανάγκη την βοήθειά σου. Παράλληλα βέβαια, τόσο ο Ερμής, όσο και ο Δίας στον Σκορπιό δείχνουν πρόθυμοι να σου αποκαλύψουν κάποιες πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις με ευκολία τα όποια εμπόδια, είτε απλά θα σε… γλιτώσουν από μια επερχόμενη «καταστροφή»!

Ερωτικά

Ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σου συστήσει ένα πρόσωπο ο οποίο παρουσιάζει ενδιαφέρον. Ακόμη κι αν σε πρώτη φάση η υπόθεση θυμίζει… συνοικέσιο, δεν αποκλείεται να έχει ευτυχή κατάληξη. Από την άλλη, μπορεί να κάνεις κι εσύ ανάλογες εξυπηρετήσεις!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η υπεύθυνη στάση σου είναι το «όχημα» που θα σε οδηγήσει στην δικαίωση, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν αντιμετωπίζεις έντονες πιέσεις, αντί να τα περνάς μόνος σου και να αγχώνεσαι για μια λύση, δες τι βοήθειες μπορείς να πάρεις από τους άλλους και ιδιαίτερα από τους/τις φίλους/ες σου, αφού με τον Ερμή και τον Δία στον Σκορπιό μερικά πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ εύκολα, αρκεί να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και να υπερβείς την τάση σου να τα ελέγχεις όλα.

Ερωτικά

Το να εμπλέκεις τις προσωπικές με τις επαγγελματικές σου υποθέσεις δεν είναι βέβαια και ότι το ασφαλέστερο, αλλά σε αυτήν την φάση φαίνεται ότι μπορείς να πετύχεις το «δύο σε ένα». Να θυμάσαι όμως ότι όλα αυτά έχουν ημερομηνία λήξης και μάλιστα όχι και τόσο μακρινή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής και ο Δίας στον Σκορπιό… συγχωρούν τα όποια λάθη σου και σου προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου εύκολα και γρήγορα. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις τη στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα που διάκειται θετικά απέναντι στα σχέδιά σου. Δικαιούσαι βέβαια και να «το ρίξεις στο σορολόπ», δίνοντας προτεραιότητα στην διασκέδασή σου, με σοβαρό ενδεχόμενο όμως να χάσεις μια σημαντική ευκαιρία. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η σε τεχνικά θέματα.

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό ενδέχεται να αποκομίσεις… οφέλη, ιδιαίτερα αν «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο ή «σερφάρεις» στο διαδίκτυο. Υπάρχει όμως κι ένα προσωπικό ζήτημα που απασχολεί έναν φίλο ή μια φίλη και στο οποίο καλείσαι να δώσεις λύση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη σε «φορτώνει» με επιπλέον ευθύνες στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα κληθείς να λύσεις μια δύσκολη «εξίσωση» οικονομικής φύσεως, Κατά τα άλλα βέβαια, ο Ερμής και ο Δίας στον Σκορπιό σε ενθαρρύνουν να επικοινωνήσεις με τον… έξω κόσμο, έχοντας μάλιστα άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα κι εδώ είναι που… δεν χρειάζονται αυστηρά κριτήρια ή προϋποθέσεις, αφού είναι η τύχη που «κάνει παιχνίδι»! Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από την απόκτηση ή τη χρήση ενός μέσου, που θα κάνει την ζωή σου ευκολότερη.

Ερωτικά

Μέχρι να φύγει ο Άρης από την Παρθένο, το καθεστώς των διαπροσωπικών σου σχέσεων θα διέπεται από εντάσεις αλλά και γρήγορα «περάσματα» από την ικανοποίηση στην απογοήτευση και το αντίθετο. Υπομονή, 2-3 ημέρες σου έμειναν!

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!