GOSSIP

Η μυστική συνάντηση της Meghan Markle με την βασίλισσα Ελισάβετ & η αντίστροφη μέτρηση

Ο λόγος πλέον στην... Ελισάβετ!

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν πραγματοποιήσει εδώ και ένα μήνα περίπου την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Το ζευγάρι έπειτα από αρκετό κυνηγητό από τους παπαράτσι και χιλιάδες δημοσιεύματα για τον έρωτά του αποφάσισε να ‘’επισημοποιήσει’’ το δεσμό του. Και οι κινήσεις προς την ακόμη μεγαλύτερη επισημοποίηση προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Βιάζεται ο πρίγκιπας μάλλον!

Το Σαββατοκύριακο σου γράψαμε πως η Meghan Markle παραιτήθηκε από τον ρόλο της για την επόμενη σεζόν και σήμερα διαβάσαμε στην dailymail πως την περασμένη Πέμπτη είχε ας το πούμε ‘’μυστική’’ συνάντηση με την γιαγιά του συντρόφου της (aka βασίλισσα Ελισάβετ).

Το ζευγάρι οδηγήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στο Παλάτι για να συναντηθεί με την Βασίλισσα και να συζητήσει πίνοντας τσάι. Βρετανοί και με σφραγίδα. Επίσης, μάλλον σφραγίδα μπήκε και σε αυτό το ειδύλλιο καθώς η γνωριμία της ηθοποιού με την Ελισάβετ μόνο την αντίστροφη μέτρηση για τον αρραβώνα ή τον γάμο μπορεί να προμηνύει. Δεκαοχτώ μήνες μετά την πρώτη τους συνάντηση, ο Harry και η Meghan μπαίνουν όπως φαίνεται στην τελική ευθεία για να γίνουν… ένα.

Υ.γ Η συνάντηση κράτησε περίπου μία ώρα και δυστυχώς το περιεχόμενο της συζήτησης δεν έχει ακόμη... διαρρεύσει.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!