WOMEN'S GUIDE

La Micro-Huile de rose Dior Prestige

Στα βράχια της Granville ανθίζει ένα άγριο τριαντάφυλλο του οποίου η ομορφιά και η δύναμη αψηφούν την τραχύτητα της αλμύρας του Νορμανδικού κλίματος. 

Από αυτό το θαύμα της ανθεκτικότητας είναι δημιουργημένο το τριαντάφυλλο της Granville, ένα θρυλικό λουλούδι με εξαιρετικό μικρο-θρεπτικό πλούτο. Αυτό το πολύτιμο δώρο ενσταλάχτηκε στο Micro-Huile de Rose.

Το άγχος, η κούραση, ο γρήγορος ρυθμός της σύγχρονης ζωής... Σήμερα, το δέρμα γερνάει γρήγορα. Σε μια σημαντική βιολογική ανακάλυψη που αφορά τα nutricosmetics, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior  αποκρυπτογράφησε τους μηχανισμούς της κυτταρικής κόπωσης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποδειχθεί η σημασία του ρολογιού των γονιδίων του δέρματος, το οποίο χτυπάει σε συνδυασμό με τον κυτταρικό ρυθμό της ζωής, για την καταπολέμηση των φλεγμονών που επιταχύνουν την γήρανση...... Ως απάντηση, προσφέρει όλον τον πλούτο του τριαντάφυλλου της Granville: Τα 20 πολύτιμα μικρο-θρεπτικά συστατικά του εκχυλίζονται μέσω μιας παγκόσμια μοναδικής διπλής διαδικασίας και με τη δύναμη ζωής να είναι προστατευμένη μέσα από μια σύνθεση πρωτοποριακής τεχνολογίας τη μικρο-ενθυλάκωση.

ΜΕΡΟΣ 1

ΕΝΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ 20 ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

Η προέλευση του πλούτου

Το τριαντάφυλλο της Granville ευδοκιμεί στα γαλήνια εδάφη της κοιλάδας του Λίγηρα. Καθώς βρίσκεται στην καρδιά μιας αρχαίας ηπειρωτικής θάλασσας, αυτή η εξαιρετική γη διαθέτει τεράστιο μικρο-θρεπτικό πλούτο. Ο ποταμός Λίγηρας  και οι πολλές πλημμύρες των παραποτάμων του, ακόμα και σήμερα μεταφέρουν λάσπη και ίζημα στο έδαφος, κάνοντάς το εξαιρετικά γόνιμο. Εδώ ανθίζει το τριαντάφυλλο της Granville χωρίς την παραμικρή ποσότητα χημικών λιπασμάτων. Όπως κάθε γνήσιο λουλούδι, ξέρει πώς να αξιοποιεί όλους τους πόρους που υπάρχουν στο περιβάλλον του. Αυτό το αληθινό δώρο της φύσης του επιτρέπει να συνθέτει τις οργανικές ενώσεις, που χρειάζεται για να αναπτύξει την ανθεκτικότητα και την ομορφιά του.

Ένα συμπύκνωμα ζωής

Χάρη σε μια πρωτοποριακή φυτοχημική ανάλυση, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior εντόπισε έναν πραγματικό θησαυρό στην καρδιά του λουλουδιού.

Για πρώτη φορά, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior δημιούργησε ένα συμπύκνωμα με μικρο-θρεπτικά συστατικά για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των μικρο-διατροφικών αναγκών του δέρματος, που είναι απαραίτητα για τη νεανική του ομορφιά.

  • Βιταμίνες Ε, Β3, Β5 και C αντιοξειδωτικά
  • Ωμέγα 3, 6 και 9, λιπαρά οξέα που συμβάλλουν στην αντοχή του ιστού της επιδερμίδας
  • Μέταλλα και ιχνοστοιχεία, που είναι σύμμαχοι της προστασίας του δέρματος και των συστημάτων επανόρθωσης.
  • Αντιοξειδωτικά φυτοθρεπτικά συστατικά, τα οποία προστατεύουν και ενισχύουν τη μήτρα του δέρματος
  • Ένα αμινοξύ που είναι πηγή ζωτικότητας των κυττάρων.

ΜΕΡΟΣ 2

HIGH-TECH ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

20 μικρο-θρεπτικά συστατικά: σαν πολύτιμα πετράδια που μεταφέρονται από το λουλούδι στο δέρμα. Καθώς είναι τόσο σπάνιο, εύθραυστο και πολύτιμο, ήταν απαραίτητο να αναπτυχθούν νέες μέθοδοι για την εκχύλιση και τη σύνθεσή του, προκειμένου να διατηρηθεί όλη η μικρο-θρεπτική πληρότητα  και ο πλούτος του τριαντάφυλλου της Granville.

 

ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΕΚΧΥΛΙΣΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Για να καταφέρει κάποιος να δημιουργήσει μια σπουδαία περιποίηση δέρματος θα πρέπει να γνωρίζει πώς να επινοεί τα πάντα από την αρχή. Το Επιστημονικό Τμήμα του Dior προκειμένου να δημιουργήσει το MicroHuile de Rose επινόησε μια νέα πρωτοποριακή διεργασία εκχύλισης χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, που είναι εξαιρετικά ήπια και ευγενική με τα άνθη. Αυτή η διπλή εκχύλιση  συγκεντρώνει όλο το μικρο-θρεπτικό πλούτο του Rose de Granville. Τα υδρόφιλα μικρο-θρεπτικά συστατικά του λαμβάνονται μέσω μιας αργής, επαναλαμβανόμενης κρύας κλασματοποίησης. Τα λιπόφιλα μικρο-θρεπτικά συστατικά του πριν φιλτραριστούν εκχυλίζονται χρησιμοποιώντας μικροκύματα και υπερήχους. Αυτές είναι αργές και ελεγχόμενες διεργασίες, έτσι ώστε να αποφευχθεί απόλυτα η καταστροφή των μορίων.

 

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: ΜΙΚΡΟ-ΕΝΘΥΛΑΚΩΣΗ

Ποιο το όφελος να αποσπάσουμε τα μικρο-θρεπτικά συστατικά του τριαντάφυλλου της Granville αν τελικά είναι αδύνατο να μεταφέρουμε όλες τις δυνάμεις του στο δέρμα;

Για να ανταποκριθεί σε αυτή τη πρόκληση, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior συνεργάστηκε με μια Γαλλική start-up εταιρία. Πέντε χρόνια έρευνας και πάνω από 150 δοκιμές ήταν απαραίτητες για να δημιουργηθεί μια σύνθεση νέας γενιάς, που αποτελείται από

micro-pearls τριαντάφυλλου. Καθώς δημιουργούνται αργά, ένα κάθε φορά, είναι αληθινά συμπυκνώματα μικρο-θρεπτικών συστατικών που είναι λιποδιαλυτά. Στη συνέχεια μεταφέρονται σε μια φρέσκια υδατική φάση που περιέχει υδατοδιαλυτά μικρο-θρεπτικά συστατικά. Με την εφαρμογή, οι μεμβράνες των micro-pearls εκρήγνυνται, απελευθερώνοντας όλον τον διατροφικό τους πλούτο.

 

ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΤΗΣ GRANVILLE ΣΤΗΝ ΑΓΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Προστατεύοντας τα δραστικά συστατικά από τη θερμότητα και ενσωματώνοντας τα την τελευταία στιγμή της δημιουργίας της σύνθεσης, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior διατηρεί την ακεραιότητα κάθε πολύτιμου μικρο-θρεπτικού συστατικού. Στη συνέχεια, μπορούν να εφαρμοστούν απευθείας στο δέρμα σα να έχουν εξαχθεί απευθείας από το φρέσκο λουλούδι. Χάρη στην ολική απουσία των επιφανειοδραστικών ουσιών που μπορεί να αντιπροσωπεύουν έως και το 5% μιας κανονικής σύνθεσης διαθέτουν το μέγιστο ποσοστό συμπύκνωσης. Τώρα μπορούν να αφομοιωθούν πλήρως από το δέρμα.

 

 ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ

Τα micro-pearls από τριαντάφυλλο είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και δίνουν τη δυνατότητα για μια πολύ υψηλή συμπύκνωση . Το Micro-Huile de Rose μπορεί έτσι να περιέχει το διπλάσιο από μια παραδοσιακή σύνθεση με μικροσφαιρίδια. Σε κάθε μπουκάλι υπάρχουν πάνω από 10.000 micro-pearls από τριαντάφυλλο και προσφέρουν έναν υπέροχο πλούτο στο δέρμα ενσωματώνοντας μαλακτικά στοιχεία χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ενθυλάκωσης.

Πέρα από ένα έλαιο ή έναν ορό, η ενεργή υφή της συνδυάζει τη θρεπτική δύναμη των πλουσιότερων ελαίων του Dior με την  λεπτότητα και τη φρεσκάδα ενός ορού με μορφή τζελ. Αυτό το συμπύκνωμα θρέφει και βοηθά στην ενίσχυση της ισορροπίας για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ ταυτόχρονα παρέχει έντονη αισθητηριακή απόλαυση και θρέψη.

ΜΕΡΟΣ 3

Η ΘΡΕΨΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ  ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

Η έλλειψη ύπνου, το άγχος, οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής, και οι εποχικές αλλαγές αναστατώνουν την μικρο-θρεπτική ισορροπία του δέρματος. Εξαντλημένο το δέρμα, δείχνει κουρασμένο. Φαίνεται θαμπό, ανομοιογενές  και γεμίζει σκούρες κηλίδες πιο γρήγορα. Τα σημάδια της κόπωσης είναι εμφανή. Εμπνευσμένο από τα nutricosmetics, το Micro-Huile de Rose παρέχει μια σημαντική λύση για την κάλυψη των αναγκών του προβληματικού δέρματος.

 

Στην καρδιά των λειτουργιών του, υπάρχουν τα γονιδιακά ρολόγια

Κοιμάται, ξυπνάει, πεινάει... μέσα σε 24 ώρες, το σώμα εκτελεί πολλές εργασίες, που διακόπτονται από το βιολογικό του ρολόι. Αυτό το ρολόι από μόνο του χωρίζεται σε ένα πλήθος ρολογιών, που κάθε ένα χτυπά με το δικό του ρυθμό. Όλα τα κύτταρα του δέρματος έχουν τον δικό τους ρυθμό, μέσα από αυτό το μηχανισμό, που αποτελείται από γονιδιακά ρολόγια.

 

Κατανοώντας το κουρασμένο δέρμα.

Για πρώτη φορά, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior έχει προσδιορίσει τις επιπτώσεις της κόπωσης και της φλεγμονής στα  γενετικά ρολόγια.

Όταν υποβλήθηκε το δέρμα σε φλεγμονώδεις διεργασίες, τα ρολόγια του  αποσυγχρονίστηκαν και οι βασικές του λειτουργίες , όπως ο μεταβολισμός των λιπιδίων και κατά συνέπεια η ίδια η αυτοδιατροφή του δέρματος, διακόπηκαν. Ανίκανο να τραφεί μόνο του, το δέρμα γίνεται δυσλειτουργικό  και τα σημάδια της γήρανσης εμφανή.

Διεγείροντας τα γονιδιακά ρολόγια PER2 και PER3 κατά 21% και 38% αντίστοιχα και μειώνοντας ταυτόχρονα το επίπεδο της  φλεγμονής κατά 17%, τα micro-pearls από τριαντάφυλλο βοηθούν στην ενίσχυση της θρεπτικής δυναμικής που είναι καθοριστική  για την ποιοτική λειτουργία της άμυνας του δέρματος. Το δέρμα ανακτά την φυσική του ικανότητα να τρέφεται μόνο του.

 

Μια μετρονομική σύνθεση

Τα micro-pearls από τριαντάφυλλο ενθαρρύνουν τη διέγερση της φυσικής επαναλαμβανόμενης διαδικασίας κάθε κυττάρου του δέρματος  παρέχοντάς τους όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται. Με την τόνωση της έκφρασης των γονιδιακών ρολογιών του δέρματος, το Micro-Huile de Rose αναζωογονεί το ρυθμό της κυτταρικής ζωής σε ένα αποσυντονισμένο δέρμα. Γεμάτο ενέργεια, το δέρμα είναι πιο ισχυρό όταν χρειαστεί να καταπολεμήσει τις μικρο-φλεγμονές για να διατηρήσει μια πιο νεανική εμφάνιση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ΜΕΡΟΣ 4

Η ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΠΟΣΤΑΞΗ NUTRICOSMETIC

Ένας καταλύτης για την ομορφιά

Το πρώτο ουσιαστικό βήμα στην τελετουργία ομορφιάς.

Καθώς εφαρμόζεται όπως ένας προ-ορός, το Micro-Huile de Rose παρέχει ακριβώς τη σωστή δόση των μικρο-θρεπτικών συστατικών, που είναι απαραίτητα για τη νεανική ομορφιά σε όλους τους τύπους δέρματος. Είτε χρησιμοποιείται κάθε μέρα είτε σαν εντατική θεραπεία, απλώστε το πριν από τον ορό για να εξισορροπηθεί η διατροφική δυναμική του δέρματος που έχει αποσυντονιστεί από την κούραση, το άγχος, τη μη ισορροπημένη διατροφή, το τζετ-λαγκ, ή τις αλλαγές των εποχών.

Ο μεταβολισμός του δέρματος γίνεται πιο αρμονικός κάθε μέρα. Όπως συμβαίνει και με το τριαντάφυλλο της Granville, το δέρμα μπορεί στη συνέχεια να αφομοιώσει πλήρως τα δραστικά συστατικά στην περιποίηση της επιδερμίδας. Αυτή η υφή του Micro Huile de Rose για όλους τους τύπους δέρματος γλιστρά κάτω από τη σειρά περιποίησης Dior Prestige για να συμπληρώσει τη δύναμή της και να δημιουργήσει μια εξατομικευμένη τελετουργία.

 

Οι οροί της Dior Prestige

• Το ξηρό και υποτονικό δέρμα ανακτά την πλήρη ζωτικότητα του με το L'Huile Souveraine. Μια πραγματικά ριζοσπαστική θεραπεία, συμπυκνωμένη με 100% φυσικά έλαια, η μεταξένια της υφή ενώνεται άμεσα με το δέρμα. Επαναφέρει τα λιπίδια της επιδερμίδας τόσο έντονα ώστε διπλασιάζονται σε αριθμό.

• Για να στοχεύσετε όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης και σε ένα δέρμα που στερείται ελαστικότητας και πυκνότητας, χρησιμοποιήστε τη σε συνδυασμό με το ‘Le Nectar’. Διαθέτοντας τη σύνθεση που είναι η πιο συμπυκνωμένη σε δραστικά συστατικά στη σειρά περιποίησης Dior Prestige, διορθώνει τόσο τα ορατά όσο και τα αόρατα. Το δέρμα ξαναγεννιέται,  η τελειότητα αναδημιουργείται. Πρωί και βράδυ, το ‘Le Nectar’ επαναφέρει τη νεανική ομορφιά του δέρματος πριν από την εφαρμογή της ‘La Crème’.

 

La Crème - διαθέσιμη σε 3 υφές: Light, Essential, Rich.

Απίστευτα πλούσια και ισορροπημένη, η ‘La Crème’ τυλίγει την επιδερμίδα σε ένα πέπλο απίστευτης άνεσης που περιέχει όλη τη δύναμη του τριαντάφυλλου της Granville: ένα μοναδικό σετ 8 μορίων που δίνουν στο λουλούδι την εξαιρετική δύναμη της ζωής του. Κάθε μέρα ενισχύει την κυτταρική αναγέννηση περισσότερο από 50%. ** Το δέρμα ανακτά μια εξαιρετική ζωτικότητα. Αφήστε τα δάχτυλά σας να ανακαλύψουν την αίσθηση τελειότητας του ροδοπέταλου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!