ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή - Δία σου παρέχει την δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημά σου με μάλλον εύκολο τρόπο και σου «ανοίγει την όρεξη» για επιπλέον αγορές. Επειδή όμως η βιασύνη είναι «στο αίμα σου», καλό είναι να μην κάνεις κάποιο υπερβολικό άνοιγμα, αν πρώτα δεν λάβεις στο χέρι τα… αναμενόμενα! Εξ άλλου κάτι που θα αγόραζες μπορεί τελικά και να σου χαριστεί. Προσπάθησε επίσης να αποφύγεις ενέργειες που στοχεύουν κυρίως στον εντυπωσιασμό των άλλων και βέβαια μην ξεχνάς πως ό,τι κερδίζεις εύκολα, εύκολα το χάνεις.

Ερωτικά

Ακόμη κι αν οι υποψήφιοι/ες σου… περισσεύουν, οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο την δημιουργία μιας σταθερής σχέσης, όσο την καλοπέρασή σου! Κι εδώ είναι που ίσως χρειαστεί να επιστρατεύσεις την σύνεσή σου, ώστε να αποφύγεις κάποια «παρατράγουδα».

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Τα νέα είναι… υπέροχα και σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις και να πετύχεις έναν τουλάχιστον από τους σημαντικούς στόχους σου, χωρίς να καταβάλλεις κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή - Δία σε στηρίζει και μέσω των άλλων, που στην παρούσα φάση δείχνουν πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν. Αν λοιπόν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, μη διαστάσεις να πεις το «ναι», χωρίς να μπεις στην διαδικασία να «ψειρίζεις» πρόσωπα και πράγματα, αφού αν καθυστερήσεις, το «πουλάκι» θα πετάξει!

Ερωτικά

Όλα δείχνουν να πηγαίνουν κατ’ ευχήν κι αν αναρωτηθείς «μα που ήταν κρυμμένοι όλοι αυτοί (ή όλες αυτές) τόσο καιρό», να ξέρεις ότι δεν θα είναι η… τελευταία φορά! Κι επειδή ακριβώς έχεις μπροστά σου ακόμη περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές, μην βιάζεσαι να δεσμευτείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η ημέρα προσφέρεται για να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό τομέα ή να προμηθευτείς εξοπλισμό που θα διευκολύνει το έργο σου. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις εργασία μέσω μιας «άκρης» που διαθέτεις, από την άλλη πλευρά όμως, η σύνοδος Ερμή - Δία θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ξεκουραστείς, αφήνοντας κατά μέρος ευθύνες και υποχρεώσεις κι ίσως τελικά να μην αντισταθείς σε αυτόν τον… πειρασμό! Παράλληλα, αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας, θα έχεις τις επιθυμητές λύσεις, έστω κι αν σου στοιχίσουν κάπως ακριβά.

Ερωτικά

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ζυγό, πολλαπλασιάζουν μεν τις διαθέσιμες επιλογές σου αλλά ταυτόχρονα σου θέτουν και διλήμματα, υπό την μορφή ενός «ευχάριστου πονοκέφαλου»! Και η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να βιαστείς να αποφασίσεις, αφού σύντομα ο χρόνος θα… δείξει!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ενδέχεται να σε χαροποιήσει με την πρόοδο του ή με μια επιτυχία του, επιπλέον όμως, η σύνοδος Ερμή - Δία μπορεί να φανεί εξαιρετικά γενναιόδωρη και με σένα, συμβάλλοντας σε ένα σημαντικό επενδυτικό όφελος ή ένα κέρδος από τυχερό παιχνίδι. Αν λοιπόν «δεις» την τύχη να περνά από μπροστά σου, δεν έχεις παρά να την «αρπάξεις από το μαλλί», χωρίς δεύτερη σκέψη. Πέρα από όλα αυτά όμως μπορεί απλά να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, γεμίζοντας τις «μπαταρίες» σου.

Ερωτικά

Ίσως σου γίνει μια πρόταση που… αγγίζει τα όρια της τελειότητας, αλλά αυτό δεν αρκεί για να εξασφαλίσεις την ευτυχία σου. Καλές είναι οι υποσχέσεις και οι προοπτικές, όμως ξέρεις καλά ότι για να κτιστεί μια ποιοτική σχέση θέλει χρόνο και κόπο.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή - Δία στηρίζει τις πιο σημαντικές από τις επιδιώξεις σου και σίγουρα δεν θα έπρεπε να χάσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται σε προσωπικό, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Κατ’ αρχάς, έχεις το «πράσινο φως» για κάθε τι που αφορά στο σπίτι ή την οικογένειά σου, μπορείς ωστόσο να κάνεις και μια νέα αρχή στον επαγγελματικό τομέα. Η μόνη προϋπόθεση είναι να μάθεις να παίρνεις από τους άλλους, όπως ακριβώς δίνεις και να αξιοποιήσεις την τύχη σου, βάζοντας στο περιθώριο τις υπερβολικά ποιοτικές αξιώσεις σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, οι πιθανότητές σου για μια νέα γνωριμία είναι πολύ καλύτερες, αν ταξιδέψεις ή γενικότερα αν «κυκλοφορήσεις» ακόμη και στο… διαδίκτυο! Να θυμάσαι όμως ότι δεν πρόκειται για κάτι σταθερό αλλά μάλλον για μια ευχάριστη περιπέτεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνεις τη ζωή σου… ευκολότερη αποκτώντας οτιδήποτε μπορεί να συμβάλλει σε αυτήν την κατεύθυνση, ξεκινώντας από εκείνα που αναβαθμίζουν την επικοινωνία σου, όπως για παράδειγμα ένα «προχωρημένο» κινητό, ένας υπολογιστής ή ακόμη κι ένα μεταφορικό μέσον. Ακόμη, η σύνοδος Ερμή - Δία ευνοεί ένα ταξίδι αλλά και την έναρξη ενός κύκλου σπουδών, ενώ μπορεί να συμβάλλει σε ένα ευτυχές γεγονός στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου. Παράλληλα, θα λάβεις μια ευχάριστη είδηση.

Ερωτικά

Αν είσαι… ακόμη μόνος/η να ξέρεις ότι αυτό το «καθεστώς» θα αλλάξει πολύ σύντομα, μπορεί και άμεσα. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε είναι βέβαιο ότι μια αντίστοιχη αλλαγή θα προκαλέσει αναταράξεις, ίσως και την διακοπή της σχέσης σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή - Δία μπορεί να βελτιώσει άμεσα τα οικονομικά σου, όχι όμως μέσα από προσπάθεια, αλλά από καθαρή τύχη! Καλό είναι λοιπόν να μην βάζεις αυστηρές προϋποθέσεις ή προαπαιτούμενα, αφού μπορεί να «ακυρώσουν» την τύχη σου. Οι εύκολες λύσεις είναι αυτές που προηγούνται κι από εκεί και ύστερα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου. Παράλληλα, η ημέρα προσφέρεται για μια σημαντική αγορά ή επένδυση, αφού για ότι και να πρόκειται, είναι βέβαιο πως «θα βγάλει τα λεφτά του»!

Ερωτικά

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καθιστούν το «number one» στις προτιμήσεις των άλλων, χωρίς ωστόσο να σου εξασφαλίζουν μια σταθερότητα ή διάρκεια στις επιλογές σου. Ζήσε λοιπόν το «σήμερα», αλλά μην έχεις περαιτέρω προσδοκίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή - Δία στο ζώδιό σου πιστοποιεί ότι βρίσκεσαι πλέον σε μια φάση ανάπτυξης και προσωπικής απελευθέρωσης. Κι επειδή η τύχη είναι με το μέρος σου, θα δεις να γίνονται πολύ πιο εύκολα κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος έδειχναν «μπαστούνια». Επιπλέον, αν σου «κατέβει» μια ιδέα, μην διστάσεις να την «τρέξεις». Από την άλλη πλευρά όμως, θα πρέπει να έχεις και γνώση των ορίων σου, αφού αν «απλώσεις εκεί που δεν φτάνεις», το μόνο που θα καταφέρεις τελικά είναι να εκθέσεις τις αδυναμίες, που τόσο καιρό… έκρυβες επιμελώς!

Ερωτικά

Με τον Δία στο ζώδιό σου, αν είσαι μόνος/η θα σου γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα «κρούση», που αξίζει πραγματικά την προσοχή σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να προκύψουν σημαντικές μεταβολές, αφού το παλαιό καθεστώς δεν ισχύει πια!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή - Δία αναδεικνύει την… πατροπαράδοτη τύχη σου και είναι πολλά τα ευχάριστα που μπορεί να σου συμβούν, ακόμη και σε τομείς που δεν «κατέχεις». Ειδικότερα βέβαια, μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη κάποιων παρασκηνιακών κινήσεων, βοηθώντας σε να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Παράλληλα, διευκολύνει κάθε πρωτοβουλία σου σχετική με την υγεία ή τη διατροφή σου, χωρίς να αποκλείεται όμως να «βγάλει» στην επιφάνεια κι ένα πρόβλημα, ώστε να λάβεις έγκαιρα τα μέτρα σου.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανόν να εκδηλώσει κάποιες… άλλες προθέσεις απέναντί σου, αλλά αν ενδώσεις στην πρόκληση να ξέρεις ότι πρόκειται για κάτι προσωρινό, που απλά θα… εμπλουτίσει την προσωπική σου ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Οι καλές δημόσιες σχέσεις σου φαίνεται να είναι το «κλειδί» για μια σημαντική επιτυχία. Κατ’ αρχάς, η ένταξή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδιά σου κι αν σου γίνει μια σχετική πρόταση, καλό είναι να την αποδεχθείς. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή - Δία μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα ικανά να σε βοηθήσουν όχι μόνον άμεσα, αλλά και στο μέλλον. Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι πιθανό να σε προσεγγίσουν και άτομα που διακρίνονται για την «ελαφρότητα» ή την ανευθυνότητά τους!

Ερωτικά

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ζυγό «ανακατεύουν την τράπουλα» των σχέσεών σου, όμως για την ώρα δείχνει δύσκολο να βγάλεις ένα οριστικό συμπέρασμα, αναφορικά με το τι θέλεις εσύ, αλλά και το τι ζητούν οι άλλοι από σένα. Περίμενε λοιπόν στο… ακουστικό σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διακριθείς ή να πετύχεις εύκολα και άμεσα έναν από τους βασικούς σου στόχους. Ίσως μάλιστα να λάβεις και την στήριξη ενός ισχυρού προσώπου, γι’ αυτό αν έχεις κατά νου να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη, τότε μην… βραδυπορείς! Ωστόσο, η σύνοδος Ερμή - Δία, που είναι και ο βασικός «χορηγός» της τύχης σου, δεν… αρκεί για να ολοκληρώσεις το έργο σου, ιδιαίτερα αν επαναπαυτείς στις δάφνες σου και στην βολή σου. Αν θέλεις λοιπόν να αμειφθείς πλουσιοπάροχα, δούλεψε περισσότερο και μην μένεις στις εντυπώσεις.

Ερωτικά

Η καθημερινότητά σου βρίθει από φλερτ και… πολλά υποσχόμενες ματιές, κάτι που σίγουρα θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου! Από εκεί και ύστερα, δεν έχεις παρά να καλλιεργήσεις το θετικό κλίμα, ώστε να αποδώσεις τους καρπούς του στο εγγύς μέλλον.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή - Δία προοιωνίζεται μια ευχάριστη καθημερινότητα, είτε λόγω της δικής σου διάθεσης είτε εξ αιτίας κάποιων θετικών εξελίξεων που συμβαίνουν στο περιβάλλον σου. Ίσως μάλιστα να λάβεις ένα ευχάριστο μήνυμα ή μια έμπνευσή σου να «πιάσει τόπο». Ακόμη η ημέρα συστήνεται για ταξίδια ή ποικίλες επαφές, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα «εργαλείο» που θα διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητά σου. Για να γίνει, ωστόσο, ευκολότερη η ζωή σου, ίσως χρειαστεί να παρακάμψεις και κάποιες από τις ηθικές αρχές σου!

Ερωτικά

Οι έντονες μεταπτώσεις συνεχίζονται, με την Σελήνη και την Αφροδίτη στον Ζυγό να σε φέρνουν κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο ταιριάζετε… σεξουαλικώς! Ακόμη όμως κι αν αποδεχθείς την «πρόσκληση», να ξέρεις ότι πρόκειται για μια μάλλον εφήμερη απόλαυση.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!