GOOD LIFE

Φροντίζουμε την υγιεινή των δοντιών μας, επιλέγουμε τον BION τρόπο ζωής

Η νέα σειρά προϊόντων στοματικής υγιεινής από την Bion φέρνει τα πρώτα  κυπριακά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί και παραχθεί με βάση δραστικές πρώτες ύλες από οργανικές βιολογικές καλλιέργειες και είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση.

 

Το στοματικό διάλυμα Natural Refreshing Sage περιέχει θεραπευτικά βότανα βιολογικής καλλιέργειας με βάση το φασκόμηλο, θυμάρι, aloe vera και πρόπολη, ένας συνδυασμός που χάρη στην πλούσια αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική του δράση, προσφέρει πλήρη φυσική προστασία και δροσερή αναπνοή.

Η οδοντόπαστα Natural Herbal Care περιέχει θεραπευτικά βότανα βιολογικής καλλιέργειας με βάση το tea tree, δεντρολίβανο, φασκόμηλο και πρόπολη, ένας συνδυασμός που χάρη στις καταπραϋντικές και αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες, προσφέρει πλήρη φυσική προστασία και διατηρεί την υγεία των δοντιών.

Συμβαδίζοντας με την φιλοσοφία της εταιρείας, τα Natural Refreshing Sage Mouthwash και Natural Herbal Care Toothpaste δεν περιέχουν Sodium fluoride , SLS (sodium lauryl sulphate), Triclosan , Tetrasodium pyrophosphate, Paraben αλκοόλη , ζάχαρη  ή συνθετικές χρωστικές ουσίες, και είναι συμβατά με ομοιοπαθητικές θεραπείες.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!