ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας αναδεικνύει τις πιο χρήσιμες και πρακτικές πλευρές σου, κάτι που θα σε «ανεβάσει» και στα μάτια των άλλων. Ίσως μάλιστα να πετύχεις και μια επωφελή συνεργασία. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να δημιουργήσει μια κάποια αναστάτωση ή αβεβαιότητα στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και θέματα που όλοι θεωρούσαν λυμένα αλλά… δεν είναι! Επιπλέον, οφείλεις να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία και τη διατροφή σου, ώστε να μην υποτροπιάσει ένα παλιό πρόβλημά σου.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου κάποιες πρακτικές πλευρές της σχέσης σας, ώστε να δοθούν λύσεις που σας ικανοποιούν αμφότερους. Αν πάλι είσαι μόνος/η, για την ώρα αρκέσου στην… προετοιμασία!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Στον επαγγελματικό τομέα, η αντίθεση Ήλιου-Έριδας… δουλεύει για σένα κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις που μπορεί να σε ωφελήσουν είτε άμεσα είτε έμμεσα. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και μια συμφωνία ή σύμβαση, η οποία ανοίγει τους ορίζοντές σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, αυτό όμως μπορεί να μην είναι για καλό, αφού θα επανέλθουν στο προσκήνιο κάποιες «αμαρτίες» του παρελθόντος, διαταράσσοντας το όλο κλίμα.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η μάλλον θα δυσκολευτείς να διαλέξεις αυτόν ή αυτήν που πραγματικά σου ταιριάζει κι είναι προτιμότερο να μείνεις στο… παιχνίδι, χωρίς συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως να ανησυχήσεις από κάποια εξέλιξη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Με την αντίθεση Ήλιου-Έριδας, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποθέσεις σου, αλλά και να συναντηθείς με πρόσωπα που πιθανόν να σου φανούν χρήσιμα σε μια προσωπική σου υπόθεση. Επιπλέον, μπορεί να ασχοληθείς περισσότερο με επιστημονικά ή τεχνικά θέματα, πλαισιωμένος/η από ειδικούς γνώστες. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα να επανέλθουν στο προσκήνιο κληρονομικά και περιουσιακά θέματα.

Ερωτικά

Ουσιαστικά, με την Αφροδίτη στον «οίκο» των ερώτων σου μπορείς να έχεις όποιον/α θελήσεις, καλό είναι όμως να επιλέξεις ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να σου παράσχει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και σε ένα επαγγελματικό ή τεχνικής φύσεως ζήτημα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας μπορεί να συμβάλλει στην επαγγελματική δικτύωσή σου, αλλά και στην αποκάλυψη κάποιων σημαντικών πληροφοριών ή παραμέτρων γύρω από ένα οικογενειακό ζήτημα. Επιπλέον, καλείσαι να υιοθετήσεις τεχνολογικές εφαρμογές που θα σου απλουστεύσουν τη ζωή. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά, προσπάθησε ωστόσο να μην «κολλήσει» το μυαλό σου σε πρόσωπα και πράγματα..

Ερωτικά

Ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να σου προσφέρει «στο πιάτο» αυτό που αναζητάς και αν δεν έχεις «κολλήματα», μπορείς να περάσεις καλά από κάθε άποψη Ωστόσο, η αντίθεση Άρη-Χείρωνα «σκοτίζει» το μυαλό σου και δεν αποκλείεται να πανικοβληθείς χωρίς λόγο.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Μια σημαντική γνωριμία μπορεί να συμβάλλει θετικά στα επαγγελματικά σχέδιά σου, οπότε μην διστάσεις να κάνεις τα «κονέ» σου. Επιπλέον, η αντίθεση Ήλιου-Έριδας ευνοεί την διάδοση των ιδεών σου, αρκεί να δράσεις οργανωμένα και τηρώντας τους τύπους. Παράλληλα η Σελήνη στην Παρθένο παραπέμπει σε οικονομικές εξελίξεις και φαίνεται πως θα κληθείς να ασχοληθείς με μια υπόθεση του παρελθόντος, προκειμένου να απαλλαγείς οριστικά από ανεπιθύμητες δεσμεύσεις ή κάποια χρωστούμενα που σε αγχώνουν.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, φαίνεται να προέχει μια γνωριμία, η οποία μπορεί να σου προσφέρει πολλαπλά οφέλη, ακόμη κι αν μείνει στο επίπεδο ενός απλού φλερτ. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε απλά φρόντισε να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις, για να μην εκτεθείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε φέρει μπροστά σε ποικίλες προκλήσεις, που ένα μέρος τους έχει να κάνει με το τι έγινε ή δεν έγινε στο παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση οφείλεις να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, αξιοποιώντας τις ιδιαίτερες νοητικές σου ικανότητες, αφού συναισθηματικά… δεν είσαι σε καλή φάση! Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Έριδας θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να προμηθευτείς εργαλεία ή συσκευές που εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες σου.

Ερωτικά

Η διάθεσή σου αλλάζει με… κινηματογραφική ταχύτητα, κάτι που σε κάνει ανοικτό/η σε μια περιπέτεια αλλά δυσκολεύει τη δημιουργία μιας σταθερής σχέσης. Αν πάντως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε απλά να αποφύγεις υπερβολές, που μπορεί να σε εκθέσουν!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας σε βοηθά να πετύχεις μια επαγγελματική συμφωνία από την οποία μπορείς να κερδίσεις πολλά, αν βάλεις στην άκρη τους… περιττούς συναισθηματισμούς! Επιπλέον, καλείσαι να ασχοληθείς με όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που «κάνουν την διαφορά». Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στην Παρθένο επηρεάζει αρνητικά την φυσική και ψυχική σου κατάσταση, ίσως μάλιστα να προκύψει ένα θέμα υγείας που σε είχε απασχολήσει και στο παρελθόν ή είναι «κληρονομιά» από κάποιον πρόγονό σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να δικτυωθείς ακόμη περισσότερο κρατώντας μια… πόρτα ανοικτή για τον χειμώνα! Το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της υπόθεσης είναι ότι θα πρέπει να αποδείξεις εμπράκτως το ενδιαφέρον σου, διακινδυνεύοντας το να εκτεθείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Μια συμφωνία που φαίνεται να έχει και κάποιες κρυφές πλευρές μπορεί να σε ωφελήσει τόσο οικονομικά, όσο και επαγγελματικά. Επιπλέον, η αντίθεση Ήλιου-Έριδας σε παραπέμπει είτε σε ένα «τσεκ απ» για την υγεία σου είτε σε ένα σέρβις στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και μέσα στο… σωρό θα βρεις σίγουρα και πρόσωπα που αξίζουν το ενδιαφέρον σου! Το μόνο που ίσως σε προβληματίσει είναι η αναβίωση κάποιων ανταγωνισμών του παρελθόντος.

Ερωτικά

Ο Άρης στην Παρθένο εξακολουθεί να σε θέλει ετοιμοπόλεμο/η, ώστε να διεκδικήσεις αυτά που πιστεύεις ότι αξίζεις, μεταξύ φίλων και «φίλων». Την ίδια στιγμή βέβαια η Αφροδίτη στον Ζυγό σε… στέλνει σε ένα μυστικό ραντεβού!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο σε αναγκάζει να προσαρμοστείς σε μια πραγματικότητα όπου «μετράνε» κυρίως οι λεπτομέρειες κι όχι το πόσο καλός/η είσαι στο να κερδίζεις τις εντυπώσεις. Ίσως λοιπόν προς στιγμή να «στριμωχτείς» και να χρειαστεί να εξηγήσεις αναλυτικά το πρόγραμμα και τους σκοπούς σου. Επιπλέον, φαίνεται να ανακύπτει ένα περιουσιακό θέμα ή μια οικογενειακή διαμάχη που θα σε αναστατώσει. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Έριδας σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με χρήσιμα άτομα.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, οι προτάσεις δεν θα σου λείψουν αλλά φαίνεται ότι στο σύνολο τους μοιάζουν με… συνοικέσια, κάτι που σίγουρα δεν σε καλύπτει συναισθηματικά. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλείσαι να συζητήσεις με το ταίρι σου κάποια πρακτικά θέματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Με την αντίθεση Ήλιου-Έριδας οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προωθήσεις οτιδήποτε έχει σχέση με την δουλειά σου αλλά και να έρθεις σε επαφή με κάποιους «ισχυρούς» που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις υποθέσεις σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, βάζοντας σε μια τάξη τα πράγματα. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε ένα ταξίδι ή γενικότερα στην αύξηση των μετακινήσεών σου, πρόσεξε ωστόσο μήπως εγκλωβιστείς κάπου και δεν μπορείς να διαφύγεις.

Ερωτικά

Το να βρίσκεσαι κοντά σε σημαίνοντα πρόσωπα είναι κάτι που… ποτέ δεν σε άφηνε αδιάφορο/η κι αν είσαι μόνος/η, φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία να βρεις «τον άνθρωπο σου» μέσα σε μια μάλλον «επαγγελματική» μάζωξη ή κατά την διάρκεια μιας επίσημης εκδήλωσης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου αλλά αυτήν την φορά φαίνεται πως είναι για καλό, αφού ο Δίας από τον Σκορπιό στηρίζει κάθε επενδυτικό εγχείρημά σου. Τα σχέδιά σου λοιπόν μπορεί να προχωρήσουν και οι προοπτικές σου να ευοδωθούν, γι’ αυτό μην διστάσεις να πάρεις και μερικές πρωτοβουλίες που σε πρώτη φάση δείχνουν κάπως ριψοκίνδυνες. Παράλληλα βέβαια, αν έχεις ανοικτό κάποιο περιουσιακό ζήτημα, θα χρειαστεί να υπεραμυνθείς των δικαιωμάτων σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις ήδη διαπιστώσει ότι η τύχη σου έχει… ανοίξει για τα καλά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τον σωστό για σένα άνθρωπο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να νιώσεις ότι δεν σε καλύπτει πια, ιδιαίτερα στον σεξουαλικό τομέα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας σε βοηθά να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα σχετικά με τα οικονομικά σου, με την μεσολάβηση κάποιων ειδικών. Μπορεί βέβαια και να ξοδευτείς για ένα θέμα που αφορά στην υγεία σου ή για να προμηθευτείς αναγκαίο εξοπλισμό. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο προσδίδει μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να αναβιώσει και μια παλιά έχθρα. Επιπλέον, θα χρειαστεί να «πολεμήσεις» για μια υπόθεση που θεωρούσες τελειωμένη αλλά φαίνεται να έχει και συνέχεια.

Ερωτικά

Ακόμη κι αν το κλίμα γύρω σου θυμίζει ερωτικό «πανηγύρι» και οι πειρασμοί… πηγαινοέρχονται, εσύ δεν πρέπει να… ξεγελαστείς και να ξανοιχτείς συναισθηματικά, ιδιαίτερα απέναντι σε πρόσωπα που είτε θα σε παρεξηγήσουν είτε θα σε εκμεταλλευτούν.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!