GOSSIP

Το επιτραπέζιο «Οι Άποικοι του Κατάν» γίνεται ταινία!

Στο Χόλιγουντ φαίνεται πως δεν έμαθαν το μάθημά τους από την πανωλεθρία της κινηματογραφικής μεταφοράς του επιτραπέζιου παιχνιδιού «Ναυμαχία» (θυμάστε την ταινία του 2012 με τη Ριάνα; Όχι; Λογικό).

Το επόμενο επιτραπέζιο που έβαλαν στη λίστα τους ήταν το «Monopoly», αλλά τα τελευταία χρόνια δεν έχει ακουστεί κάτι νεότερο για τη συγκεκριμένη ταινία.

Τώρα όμως ήρθε η σειρά του διάσημου παιχνιδιού «Οι Άποικοι του Κάταν», που σχεδίασε ο Κλάους Τόουμπερ και πρωτοκυκλοφόρησε το 1995. Σε αυτό οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο αποίκων στο φανταστικό νησί του Κατάν και προσπαθούν να κατασκευάσουν δρόμους, πόλεις κ.λ.π. μέσω διαχείρισης πόρων και εμπορίου. Το εύφορο νησί διαθέτει πολύτιμες πρώτες ύλες που ο κάθε παίκτης τις αποκτά ανάλογα με τις περιοχές που ελέγχει. Με αυτές χτίζει και επεκτείνει την αποικία του, επιδιδόμενος σε εμπόριο και ανταγωνισμό με τους άλλους παίκτες και αποφεύγοντας τον Ληστή που απειλεί τα αγαθά του.

Ο Μπλέιζ Χέμινγουεϊ είναι ο σεναριογράφος που θα αναλάβει να μετατρέψει το επιτραπέζιο σε κάτι που θα μπορεί να κινηματογραφηθεί, με παραγωγούς την Γκέιλ Κατζ, τον Νταν Λιν και τον Τζόναθαν Άιριχ. Σκηνοθέτης δεν υπάρχει ακόμη, αλλά η Sony Pictures έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την ταινία. Ελπίζοντας προφανώς ότι ένα παιχνίδι που έχει πουλήσει πάνω από 25 εκατ. αντίτυπα και έχει μεταφραστεί σε 38 γλώσσες θα καταφέρει να φέρει μέρος του κοινού του και στις αίθουσες…

Πηγή: reader.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!