ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς εκτάκτως επισκέψεις ή να αλλάξεις προσωρινά «έδρα». Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο σε καλεί να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι στην δουλειά σου, επειδή όμως έχεις να κάνεις με «υπόγειες» καταστάσεις και άτομα που κινούνται μάλλον υπονομευτικά, μην κινηθείς αν δεν διασφαλίσεις πρώτα τα νώτα σου κι αν δεν είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος/η κι αποφασισμένος/η να καθαρίσεις την «κόπρο του Αυγεία» με οποιοδήποτε κόστος.

Ερωτικά

Στην παρούσα φάση, όσο πιο πολύ πασχίζει κάποιος/α να σε «δέσει» με συγκεκριμένες δεσμεύσεις, τόσο πιο γρήγορα θα σε… χάσει! Κι από την πλευρά σου ωστόσο καλό είναι να αρκεστείς στα… καλά μιας ερωτικής περιπέτειας, χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, μπορείς ωστόσο να επιλέξεις και πιο εσωστρεφείς δράσεις, όπως είναι το διάβασμα και το «σερφάρισμα» στο διαδίκτυο. Σε κάθε περίπτωση θα σου αποκαλυφθούν πολλά, είτε πρόκειται για γνώσεις, είτε για «καυτές» πληροφορίες για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την άλλη πλευρά, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη ή στενόχωρη θέση, εξ αιτίας της κατάστασης που βιώνει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά

Το σύμπαν μπορεί να σου προσφέρει στο… πιάτο ένα πρόσωπο που δείχνει ταιριαστό με τα θέλω σου, μην μπεις όμως στην όλη διαδικασία θεωρώντας πως πρόκειται για κάτι εύκολο. Αντίθετα, στην πορεία αναμένονται αβυσσαλέα πάθη, θύελλες και φουρτούνες!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να αναδείξει οικογενειακές και περιουσιακές διαφορές, «απαιτώντας» να δοθεί μια άμεση λύση. Πριν όμως πάρεις τις αποφάσεις σου, καλό είναι να διερευνήσεις τι έχει «παιχτεί» στο παρασκήνιο, αφού κάποιος/α απεργάζεται ένα «σκοτεινό» σχέδιο για να σε πλήξει οικονομικά . Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε αποχετευτικές εργασίες ή να γκρεμίσεις κάτι που σε εμποδίζει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο κάνει την καταναλωτική σου συμπεριφορά πιο ασταθή, μείνε λοιπόν σε αυτά που έχεις πραγματική ανάγκη.

Ερωτικά

Ο Πλούτωνας σε καλεί να βιώσεις μια μοναδική ερωτική εμπειρία καλό είναι όμως να την αναζητήσεις με τον/την κατάλληλο/η σύντροφο σε ένα ασφαλές περιβάλλον, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υπάρξουν και δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ανήσυχο/η και επιρρεπή σε συναισθηματικά «ολισθήματα», προσπάθησε λοιπόν να «μείνεις στο κέντρο σου», διασκεδάζοντας τους φόβους και τις ανασφάλειες που θα βγουν στην επιφάνεια. Κι ένας λόγος παραπάνω είναι το ότι θα κληθείς να αντιμετωπίσεις ποικίλες προκλήσεις στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις επαφές και τις συνεργασίες σου, αφού μπορεί να λειτουργήσουν εις βάρος σου κι όχι βέβαια «συμπτωματικά»!

Ερωτικά

Σήμερα είναι καλό να προσέξεις περισσότερο τις κινήσεις σου, αφού είναι πιθανό να τελείς… υπό παρακολούθηση! Ίσως μάλιστα κάποιες ελευθερίες που σου παραχωρούνται να αποσκοπούν στο να χαλαρώσεις και να κάνεις το «λάθος».

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει πιο προσεκτικό σε θέματα υγείας και διατροφής, αφού δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς από μια κακή χρήση. Επιπλέον όμως, σου δίνει το δικαίωμα να… ξαποστάσεις, μακριά από τις εντάσεις της καθημερινότητας. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σου στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, όπου μάλλον παίζονται «βρώμικα παιχνίδια» κι εύκολα μπορεί να πέσεις θύμα τους. Φύλαξε λοιπόν τα νώτα σου, ενώ αν δεις ότι «δεν σε παίρνει», μην επιμείνεις γιατί θα χάσεις.

Ερωτικά

Με τον Κρόνο να δεσπόζει στον 5ο φυσικό «οίκο» σου, οποιαδήποτε φαινομενικά «ευτυχής» επιλογή, το πιθανότερο είναι να «σου βγει» προβληματική στην πορεία. Και το πρώτο που πρέπει να τσεκάρεις είναι το αν υπάρχει άλλη δέσμευση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά σε ομοϊδεάτες και φίλους/ες, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί και μια δράση από κοινού, είτε ψυχαγωγικού, είτε κοινωνικού χαρακτήρα. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, μπορεί όμως και να αντιμετωπίσεις καταστάσεις υπεράνω των δυνάμεών σου. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί μια μάλλον δύσκολη εξέλιξη στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, φρόντισε λοιπόν, πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των δικών σου ανθρώπων.

Ερωτικά

Η αξία των «μετοχών» σου στο χρηματιστήριο του έρωτα έχει πάρει την ανιούσα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έλκεις τα κατάλληλα άτομα για σένα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εμπλακείς σε ένα πάθος, που θα «σου βγει ξινό» στην συνέχεια.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα και παρά τις όποιες αντιστάσεις ή αντιρρήσεις, θα τα καταφέρεις, αν βρεις την μέση οδό. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να λάβεις δραστικά μέτρα στην υγεία και την διατροφή σου ή να κόψεις μια κακή συνήθεια. Επιπλέον, φαίνεται πως στον χώρο της εργασίας σου αλλά και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, γίνονται κάποιες κινήσεις που στοχεύουν στην αποδυνάμωσή σου, οπότε… έχε τον νου σου!

Ερωτικά

Αν μπεις στον πειρασμό να ενδώσεις σε μια «παράνομη» σχέση, να θυμάσαι ότι δεν έχεις εξασφαλισμένη την απαιτούμενη εχεμύθεια, αντίθετα το πιθανότερο είναι να δημοσιοποιηθεί, με όλες τις… συνέπειες! Πρόσεξε μάλιστα μήπως η όλη κατάσταση είναι «στημένη».

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με νέες παραστάσεις και γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να αντιμετωπίσεις με καχυποψία τους… πάντες και τα πάντα κι αν θες πραγματικά να αποφύγεις μια «χαζή» παρεξήγηση με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από το θυμικό σου. Αν όμως κρίνεις ότι μια τάση ή συμπεριφορά μπορεί είναι και επικίνδυνη, καλό είναι να παρέμβεις πριν γίνει η «ζημιά».

Ερωτικά

Σήμερα ο ερωτισμός σου βρίσκεται «στα πάνω του» και το ιδανικό θα ήταν να απολαύσεις τις στιγμές σου δίπλα σε ένα πρόσωπο που αποδεδειγμένα τρέφει δυνατά συναισθήματα για σένα. Δεν αποκλείεται ωστόσο να «ψαχτείς» και μέσα από… νυχτοπερπατήματα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Άρης στην Παρθένο σου αναθέτει μια «επικίνδυνη» αποστολή αλλά αν δεν έχεις τα προσόντα για να την διεκπεραιώσεις, είναι προτιμότερο να «κάτσεις στα αβγά σου»! Κι αυτό γιατί καλείσαι να αντιμετωπίσεις πρόσωπα που κινούνται υπόγεια κι από αυτήν την άποψη έχουν το πλεονέκτημα. Αν πάλι διαθέτεις το «know how» για τέτοιες καταστάσεις, δεν έχεις παρά να «ξεσκεπάσεις» όλα αυτά που γίνονται.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα και ίσως κάνεις κάποιες έξτρα αγορές.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να σε φέρουν πολύ πιο… κοντά με ένα πρόσωπο κύρους, αν όμως αναζητάς αγνά συναισθήματα και μια «νορμάλ» σχέση, είναι προτιμότερο να απέχεις, αφού το όλο σκηνικό έχει αποκλειστικά και μόνον ηδονοθηρικό χαρακτήρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, βγάζοντας στον «αφρό» αδυναμίες που τις καθιστούν λιγότερο λειτουργικές. Ίσως μάλιστα να γίνεις μάρτυρας ενός συναισθηματικού ξεσπάσματος. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να αντιμετωπίσεις κακόβουλες κινήσεις που γίνονται σε βάρος σου, υιοθετώντας αν χρειαστεί και κάποιες «σκληρές» μεθόδους, αφού το όλο σκηνικό θυμίζει το «ο θάνατός σου η ζωή μου»! Επιπλέον, μπορεί να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον φυσικό 9ο «οίκο» σου μπορεί να σε βάλουν στον… πειρασμό να «παίξεις» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μέσω διαδικτύου. Ωστόσο αν πρόκειται για μια «συνομιλία» με πρόσωπο που δεν γνωρίζεις, μην αποκαλύψεις τα μυστικά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σου «ανοίξει» διάφορες εργασίες, από την πλευρά σου ωστόσο οφείλεις να θέσεις τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην πελαγοδρομείς από το ένα στο άλλο. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα, ίσως θα έπρεπε να ανησυχείς για κάποιες υπόγειες διεργασίες στην δουλειά σου, που με τις «ευλογίες» του Πλούτωνα μπορεί να πλήξουν είτε το κύρος είτε τις απολαβές σου. Αν όμως ανήκεις στο κλαμπ των… τυχερών, τότε θα ευνοηθείς από την ζημιά κάποιου άλλου.

Ερωτικά

Αν κάποιος/α προσπαθεί να «εξαγοράσει» την αγάπη σου, προσφέροντας σου δώρα και «λάγνες» υποσχέσεις, δεν έχεις παρά να θυμηθείς τι έπαθαν οι Τρώες όταν έβαλαν τον Δούρειο Ίππο στην πόλη τους! Ας μην πας λοιπόν… γυρεύοντας!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά, βγάζοντας στην επιφάνεια φοβίες ή απωθημένα κι ίσως να κινηθείς με τέτοιο τρόπο που αντί να φέρεις τους άλλους κοντά σου, να τους απομακρύνεις. Ωστόσο δεν αποκλείεται τελικά να υπονομεύεσαι από κάποιον συνεργάτη σου ή ένα άτομο που παριστάνει το φίλο και σε μια τέτοια περίπτωση καλά θα κάνεις να αποστασιοποιηθείς. Επιπλέον, με τον Άρη και τον Πλούτωνα να «κάνουν παιχνίδι», στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, φαίνεται να βρίσκεσαι ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης.

Ερωτικά

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να σου εξασφαλίσει μια πολύ καλή γνωριμία που αν το επιθυμείς εύκολα θα εξελιχθεί σε σχέση, το θέμα όμως είναι ότι αν ζητάς κάτι περισσότερο από το να περνάς καλά, είναι δύσκολο να το βρεις.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!