GOSSIP

Ολική επαναφορά! Η star έχασε 23 κιλά μετά την εγκυμοσύνη και είναι αγνώριστη

Κορμί μοντέλου και λίγα λέμε

Έγινε μαμά για πρώτη φορά στα 50 της χρόνια, όταν πριν από εννέα μήνες έφερε στον κόσμο τον γιο της, Eissa. Και μπορεί να ακούγεται κάπως που έγινε μαμά σε τόσο μεγάλη ηλικία, όμως δεν αλλάζει σε τίποτα την αγάπη που μπορεί να του προσφέρει. Είτε 30, είτε 50, η αγάπη μιας μαμάς είναι ακριβώς η ίδια και τη συγχαίρουμε που και σε αυτή την ηλικία αποφάσισε να κάνει ένα παιδάκι.

Βέβαια από την τελευταία φορά που την είδαμε έχει αλλάξει υπερβολικά, σε σημεό που σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε. Η 51χρονη τραγουδίστρια έδωσε το παρών στο πα΄ρτι που ακόλουθησε μετά την sold out συναυλία της στο Los Angeles την Κυριακή και ήταν πραγματικά μία άλλη. Δεν είναι και λίγο βλέπεις να χάνεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τόσα κιλά.

Μετά την εγκυμοσύνη της λοιπόν, η Janet Jackson έχασε 23 ολόκληρα κιλά και ήταν τελείως διαφορετική από αυτό που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε το τελευταίο διάστημα. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο κόκκινο χαλί του event και κυριολεκτικά τα φλας πήραν φωτιά. Φορώντας ένα total black σύνολο έκλεψε τις εντυπώσεις και μας έκανε να την κοιτάμε με το στόμα ανοιχτό.

Η σταρ έχει αδυνατίσει πάρα πολύ και πραγματικά της πηγαίνει το νεό της look. Η μέση της είναι πιο αδύνατη και από μοντέλο της Victoria’s Secret. Αν μη τι άλλο της αξίζουν μπράβο για την προσπάθεια της.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!