WOMEN'S GUIDE

#LETSCELEBRATE: Η δεύτερη κολεξιόν της Heidi Klum και της Lidl

Μετά την κολεξιόν «Heidi & The City» γιορτάζουμε στις 7 Δεκεμβρίου την πρεμιέρα της δεύτερης κολεξιόν της Heidi Klum: #LETSCELEBRATE. 

Εμπνευσμένη από την πιο συναρπαστική εποχή του χρόνου, η νέα συλλογή περιλαμβάνει κομψά, μοντέρνα κομμάτια στις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει η Lidl και αποτελεί μια μέρα γιορτής για όλες τις γυναίκες.

Ημέρες γιορτών με τη Heidi Klum          

Η συνεργασία της Lidl με την Heidi Klum προχωρά ένα βήμα παραπέρα. Μετά την "Heidi & The City" η οποία επικεντρώθηκε στις μοντέρνες καθημερινές τάσεις, οι ημέρες γιορτών αποτέλεσαν έμπνευση για τη δεύτερη συλλογή. Με έμπνευση την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, η Lidl λανσάρει στις 7 Δεκεμβρίου την νέα κολεξιόν #LETSCELEBRATE, μια περιορισμένη συλλογή, η οποία καθιστά την κομψή μόδα προσιτή σε όλους. Είτε περάσετε τη γιορτή των Χριστουγέννων με τους συναδέλφους, είτε σε ένα χαλαρό χριστουγεννιάτικο δείπνο με την οικογένεια ή ακόμη και σε πάρτι για την Πρωτοχρονιά με φίλους: τα 70 κομψά και μοντέρνα κομμάτια μόδας που προτείνει η  Lidl μαζί με την Heidi μπορούν να σας συνοδέψουν παντού.

«Ήθελα να δημιουργήσω μόδα, η οποία θα μας κάνει να λάμπουμε την ημέρα των γιορτών και θα είναι ταυτόχρονα απλή και κομψή», αναφέρει η Heidi Klum.

Πολύπτυχη όπως η Heidi η κολεξιόν περιέχει: πούλιες, βελούδο, σατέν & οικολογική γούνα. Τα Highlights κομμάτια της συλλογής περιλαμβάνουν μπορντό παλτό από βελούδο,  φορέματα με πούλιες τα οποία συνδυάζονται με παλτό από οικολογική γούνα. Κάθε κομμάτι εντυπωσιάζει με την εξαιρετική ποιότητα, στις τιμές των Lidl από 7.99 έως 29.99 Ευρώ.

Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας κάτι ιδιαίτερο για τα Χριστούγεννα. Με τη συλλογή # LETSCELEBRATE, μια νέα φανταστική εμπειρία φτάνει πλέον στα καταστήματά μας, έτοιμη να σας εντυπωσιάσει.

Έναρξη πωλήσεων: 7 Δεκεμβρίου

Στις 7 Δεκεμβρίου ξεκινάει η πώληση στα 17 καταστήματα της Lidl σε όλη την Κύπρο όπου θα βρείτε την σειρά σε μεγέθη από 34-44 και XS-L. Σε διεθνές επίπεδο, η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε 27 χώρες και στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πάνω από 10.000 καταστήματα Lidl.

 

#LETSCELEBRATE

#esmarabyheidiklum     

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!