GOSSIP

Μα τι της συμβαίνει; Θεάθηκε μετά από μήνες και είναι πιο αδύνατη από ποτέ

Κοντεύει σχεδόν ένας χρόνος από την τελευταία φορά που είδαμε την γνωστή ηθοποιό σε δημόσια εμφάνιση της και ομολογούμε πως σχεδόν την είχαμε ξεχάσει. 

Ήταν εκείνο το διάστημα που είχε εμφανιστεί τελείως αλλαγμένη και παραμορφωμένη –θα λέγαμε- επικαλούμενη πως έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και πως έγκειται η αλλαγή στο πρόσωπο της.

Πέρασαν εννέα μήνες μέχρι να την ξαναδούμε και κάπου εδώ εκφράζουμε μία απορία μας. Συμβαίνει κάτι στην σταρ ή εμάς μας φαίνεται τόσο αδύνατη; Η Renee Zellweger απαθανατίστηκε σε καθημερινή βόλτα της στους δρόμους του Malibu και πραγματικά δεν την αναγνωρίσαμε. Κάτι το γεγονός πως βγήκε σχεδόν καμουφλαρισμένη, κάτι το ότι ήταν αρκετά αδύνατη, δυσκόλεψε κάπως το έργο μας.

 

Η 48χρονη ηθοποιός είχε υιοθετήσει ένα athleisure look με κολάν, αθλητικά παπούτσια και ένα σχετικά μακρύ jacket, ενώ φορούσε επίσης καπέλο, γυαλιά ηλίου και κρατούσε κι ένα μπουκαλάκι νερό. Πιθανότατα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε την ώρα της καθημερινής πρωινής της γυμναστικής και γι’ αυτό και το ντύσιμο. Τα κιλά της όμως μας φάνηκαν υπερβολικά λίγα από την τελευταία φορά που την είδαμε και δεν σου κρύβουμε πως αυτό μας ανησύχησε κάπως.

Φυσικά ελπίζουμε να μην της συμβαίνει τίποτα απολύτως και να είναι μια χαρά στην υγεία της. Ο χρόνος θα δείξει σύντομα!

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!