GOSSIP

Ταινία η ιστορία του Pistorius - Το πρώτο τρέιλερ

Η ιστορία του Oscar Pistorius είναι από εκείνες που μόνο ένας σεναριογράφος του Hollywood θα μπορούσε να σκεφτεί και, αυτό ακριβώς, γίνεται πραγματικότητα, καθώς σύντομα στους κινηματογράφους θα δούμε την ιστορία της δολοφονίας που σόκαρε τον πλανήτη.

Το Oscar Pistorius: Blade Runner Killer περιγράφει την νύχτα της 14ης Φεβρουαρίου 2013, όταν ο Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του, Reeva Steenkamp, μέσα στο σπίτι του, στην Πρετόρια. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως πίστευε ότι επρόκειτο για διαρρήκτη, αλλά καταδικάστηκε.

Τον ρόλο του Blade Runner, το παρατσούκλι του Pistorius εξαιτίας των δύο προσθετικών ποδιών με τα οποία αγωνιζόταν, ενσαρκώνει ο Andreas Damm και τον ρόλο της συντρόφου του η Toni Garrn, ενώ ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας.

Θυμίζουμε πως η εκδίκαση της δολοφονίας δεν έχει κλείσει ακόμα: το Ανώτατο Δικαστήριο Εφέσεων της Νότιας Αφρικής θα εξετάσει στις 3 Νοεμβρίου την προσφυγή της πολιτείας κατά της εξαετούς ποινής φυλάκισης που έχει επιβληθεί στον πρώην αθλητή, καθώς θεωρείται ιδιαίτερα επιεικής.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!