ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Ζυγό αλλάζει προς το καλύτερο τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Επιπλέον, αν θες να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη, κάνε το σήμερα. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη μπορεί να φέρει κάποια καλά νέα για ένα εργασιακό θέμα σου, ίσως μάλιστα ευνοηθείς από την φανερή υποστήριξη ενός ατόμου που σε… καλοβλέπει! Από την άλλη πλευρά έχοντας την τάση για διατροφικές και… άλλες καταχρήσεις, μπορεί τελικά να ταλαιπωρηθείς στην υγεία σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, τότε πολλά μπορεί να συμβούν στον χώρο της εργασίας σου, αφού μια εξαιρετικά ευαίσθητη ύπαρξη δείχνει να έχει ανάγκη… συμπαράστασης! Σε κάθε περίπτωση ωστόσο φρόντισε να τηρήσεις τους κανόνες υγιεινής και προστασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη σε ωθεί να διασκεδάσεις «μέχρις εσχάτων»! Επιπλέον θα συμβάλλει στο να περάσεις καλύτερα, έστω κι αν προς στιγμήν η «ευγενής άμιλλα» πάρει πιο ανταγωνιστικές διαστάσεις! Αν μάλιστα έχεις παιδιά, το πιθανότερο είναι να θορυβηθείς από μια «σκανταλιά» τους. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό ευνοεί τα εργασιακά σου κι αν ψάχνεις για δουλειά, σήμερα είναι που μπορεί να βρεις κάτι αντιπροσωπευτικό για σένα. Αλλά κι αν προτιμήσεις να ξεκουραστείς, ενδέχεται να σου προσφερθεί μια λύση «στο πιάτο»!

Ερωτικά

Το σύμπαν σου υπόσχεται πολύ έντονες συγκινήσεις και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ζήσεις τον έρωτα σου με πάθος αλλά χωρίς κανένα φόβο. Κι αν τεθεί κάποιο θέμα αμφισβήτησης, προσπέρασε το, αφού μπροστά στην απόλαυση σου έρχεται… δεύτερο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου απέναντί τους. Ακόμη σε καλεί να διαμορφώσεις ένα διασκεδαστικό περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου αλλά μην… μπλέξεις με τα περιουσιακά, γιατί θα εκδηλωθούν αντιζηλίες. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό αναδεικνύει τις δημιουργικές εμπνεύσεις σου αλλά και την διάθεση σου να «παίξεις» με πρόσωπα και καταστάσεις, δίνοντας μια πιο ζωηρή νότα στην καθημερινότητά σου.

Ερωτικά

Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και σου επιτρέπουν όχι μόνον να κάνεις όνειρα αλλά και να τα… υλοποιήσεις άμεσα! Αν μάλιστα μπεις σε μια σχέση, είτε πρόκειται για κάτι νέο είτε για μια επανασύνδεση, φαίνεται να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα την καταστήσουν μια «σχέση ζωής».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Ζυγό καλύπτει και με το παραπάνω τις επιθυμίες σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα ή να επωφεληθείς σε ένα περιουσιακό ζήτημα.

Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη προάγει την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» ή το διαδίκτυο, ίσως μάλιστα σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να «κυκλοφορήσεις» ή να ταξιδέψεις, αποκομίζοντας θετικά σχόλια αλλά και… ερωτικά πειράγματα!

Ερωτικά

Σήμερα είναι πολύ εύκολο να σε πιάσει το παράπονο ή να νοιώσεις εγκλωβισμένος/η συναισθηματικά, από την στιγμή όμως που γύρω σου υπάρχουν πρόσωπα που σε αγαπούν, θα λάβεις μια τονωτική «ένεση», ικανή να σε «απογειώσει» και να σε κάνει να ξεχάσεις γρήγορα τους… καημούς σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Ερμής στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με τα αποτελέσματα να είναι πολύ ενθαρρυντικά. Επιπλέον η περιέργεια σου για τα τεκταινόμενα, μπορεί να ανταμειφθεί με ουσιαστικές πληροφορίες ή γνώσεις. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη επηρεάζει τα οικονομικά σου με συνέπεια να προβείς σε… σπατάλες! Από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα όμορφο δώρο από ένα πρόσωπο που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα για να σου δείξει την εύνοιά του.

Ερωτικά

Δεν χρειάζεται να μπεις σε έναν διαγωνισμό για το ποιος θα… κεράσει πρώτος, προκειμένου να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ούτε να ενοχληθείς αν δεν γίνει αποδεκτή μια προσφορά σου. Άλλο τα χρήματα κι άλλο τα… αισθήματα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη στο ζώδιό σου «ανεβάζει» την ψυχολογία σου αλλά δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν… μονομιάς όλες σου οι επιθυμίες! Ευκολίες βέβαια θα υπάρξουν αλλά ελλοχεύει και ο κίνδυνος να «το ρίξεις στο σορολόπ», χάνοντας τελικά σημαντικές ευκαιρίες. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως η εμφανής προτίμησή σου προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο εγείρει ανταγωνισμούς. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό ίσως σε βάλει σε κάποια επιπλέον έξοδα αλλά φαίνεται να αξίζει τον κόπο! Ίσως μάλιστα να έχεις και μια ιδιαίτερη εύνοια αν δοκιμάσεις την τύχη σου.

Ερωτικά

Ένας «καημός», μπορεί να λάβει… ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να βρεθείς σε καθεστώς έντονης συναισθηματικής φόρτισης αλλά και πρόθυμος/η να παραβείς κάθε «κανόνα» που φράζει τον δρόμο στην ευτυχία σου, αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιο σου αναδεικνύει τα προσόντα σου, ενώ σε φέρνει κοντά σε άτομα που έχουν όλη την καλή θέληση να σε βοηθήσουν. Μάλιστα μπορεί να πετύχεις «με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια», συνδυάζοντας την διασκέδασή σου με μια επωφελή πρόταση ή συμφωνία. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη σε ωθεί σε διατροφικές καταχρήσεις, που καλό είναι να αποφύγεις. Επιπλέον, προσωπικά μυστικά και ίντριγκες έρχονται σε πρώτο πλάνο κι αν έχεις να κρύψεις κάτι, το πιθανότερο είναι να μην τα καταφέρεις.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η ίσως μπεις στον «χορό» μιας διεκδίκησης, που αφήνει πολλές υποσχέσεις αλλά είναι δύσκολο να «νομιμοποιηθεί». Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η είναι πιθανόν να βιώσεις μια προσωρινή ένταση, που θα βγάλει στην επιφάνεια κάποια απωθημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Ζυγό θα σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για ξεκούραση και «χαζολόγημα», ενώ μπορεί να μάθεις ένα μυστικό που θα σε… εντυπωσιάσει! Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας ή διατροφής, θα βρεις τις σωστές απαντήσεις. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη αναμένεται να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ενώ, ίσως μάθεις κάτι ευχάριστο ή «πικάντικο» για έναν φίλο ή μια φίλη. Ακόμη αν αντιμετωπίζεις κάποιο προσωπικό θέμα μπορεί να… εντυπωσιαστείς από την ένθερμη συμπαράσταση ενός προσώπου!

Ερωτικά

Το κλίμα… παραείναι ερωτικό και δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε «υπερβολικές» εκδηλώσεις ενδιαφέροντος! Τίποτε ωστόσο δεν παραπέμπει σε μια «αιώνια σχέση», γι’ αυτό «βάστα πισινή» και μην μπαίνεις σε μια διαδικασία, που λίγο μετά θα σε πληγώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη, τονίζει την φυσική σου παρουσία και αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα δεν αργήσεις να πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εργασιών, με την υποστήριξη κάποιου που «σε πάει». Να θυμάσαι ωστόσο ότι εύκολα οι συμπάθειες μπορεί να γυρίσουν σε… αντιπάθειες! Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε βοηθήσει σε πολλές από τις υποθέσεις σου.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η σχέση σου μπορεί να διαταραχθεί από έναν «γερό» καβγά ή από μια έξωθεν διεκδίκηση κι αν δεν αντιδράσεις με ψυχραιμία, η κατάσταση μπορεί να «ξεφύγει». Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε… καλά να περάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Ζυγό ευνοεί τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου δραστηριότητες, πάψε λοιπόν να «ψειρίζεις» τα πράγματα ή να καθυστερείς και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Ίσως μάλιστα να λάβεις και μια διάκριση ή ένα «μπόνους». Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη μπορεί να διανθίσει την καθημερινότητά σου με περισσότερες έντονες στιγμές. Ταξίδια και βόλτες «έχουν την τιμητική τους», ενώ είναι πιθανό να λάβεις και μια είδηση που θα σε χαροποιήσει και θα σε κάνει να αναθαρρήσεις.

Ερωτικά

Μόνον οι φοβίες, οι ανασφάλειες σου μπορούν να αποτρέψουν μια ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό παραμέρισε τις όποιες επιφυλάξεις σου και αποδέξου πρόθυμα την πρόταση που θα σου γίνει, είτε εκ του σύνεγγυς, είτε από… μακριά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Με τον Ερμή στον Ζυγό θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις με κόσμο, ανταλλάσσοντας χρήσιμες και… άχρηστες πληροφορίες! Ακόμη μπορεί να κάνεις κι ένα ταξίδι, τόσο ψυχαγωγικό, όσο και αναζωογονητικό ή να αποκτήσεις κάτι που σε διευκολύνει. Παράλληλα η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη σηματοδοτεί κέρδη, και οφέλη, που θα σου προσφέρουν την δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου. Μπορεί ωστόσο να φερθείς εξαιρετικά… σπάταλα!

Ερωτικά

Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση θα νιώσεις την επιθυμία να δοκιμάσεις κάτι νέο ή διαφορετικό στον σεξουαλικό τομέα κι ίσως η… επιμονή σου να σε ανταμείψει τελικά με μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Φρόντισε ωστόσο να κινηθείς σε σχετικά «ασφαλές» περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη σε καλεί να «τα δώσεις όλα», προκειμένου να εντυπωσιάσεις τους άλλους αλλά και να βγάλεις από μέσα σου ότι σε «πνίγει»! Επιπλέον, ίσως σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας, η οποία μάλιστα φαίνεται να υποκρύπτει κι ένα πιο… προσωπικό ενδιαφέρον! Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου κι αντί να σκέφτεσαι για το πώς θα καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να διαχειρίζεσαι ένα περίσσευμα κατά το δοκούν.

Ερωτικά

Κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα κι ίσως νοιώσεις πιο έντονη από ποτέ την ανάγκη να «χαθείς» σε μια αγκαλιά κι εδώ βέβαια το θέμα είναι αν δίπλα σου βρίσκεται ο κατάλληλος άνθρωπος που θα σε στηρίξει χωρίς να σε χειραγωγήσει και να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες σου.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!