GOSSIP

Beyonce: Τι κρύβεται πίσω από το νέο μικροσκοπικό τατουάζ της;

Η Beyonce παρουσίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο τα τατουάζ και τα στοιχήματα, τις τελευταίες ώρες για το τι σημαίνει, δίνουν και παίρνουν.

Οι followers της από τη στιγμή, που ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία δίνουν τις δικές τους εξηγήσεις. Βλέπεις, η σταρ δεν έκανε κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο. Συγκεκριμένα, το νέο της απόκτημα, κοσμεί το μεσαίο της δάχτυλο και είναι τρεις μικρές τελείες.

Και στα εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια – όχι δεν είναι υπερβολή το νούμερο – οι περισσότεροι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι τελείες συμβολίζουν τα τρία της παιδιά. Και μοιάζει απόλυτα λογική η εξήγηση αυτή, αφού η Beyonce έχει τεράστια αδυναμία στην Blue Ivy και στα δίδυμα, που γεννήθηκαν στις αρχές του καλοκαιριού.

Κι, επίσης, κάθε κίνηση της, μόνο τυχαία δεν είναι. Και για του λόγου το αληθές, στο ίδιο ακριβώς δάχτυλο έχει ακόμη ένα τατουάζ, εκείνο που έκανε από κοινού με τον Jay Z, προς τιμήν του γάμου τους, το 2008. Το ισχυρό ζευγάρι αντί για τις κλασικές βέρες, είχε κάνει την ανατροπή, σχεδιάζοντας τον αριθμό IV, στο δάχτυλο τους. Οπότε, μοιάζει απόλυτα λογικά, το νέο τατουάζ να είναι αφιερωμένο στα παιδιά της.

Πηγή: mothersblog.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!