WOMEN'S GUIDE

Νέες SOS Masks από την Clarins

Όλη η εμπειρία των ινστιτούτων της Clarins συγκεντρωμένη σε 3 SOS φόρμουλες για άμεσα φωτεινό, καθαρό, απαλό και όμορφο δέρμα.

Πιο είναι το κατάλληλο για σένα?

Έχετε 10 λεπτά? Κάντε ένα διάλλειμα.

Ενυδάτωση, καθαρισμός, λάμψη… όλα είναι σημαντικά βήματα στην ρουτίνα ομορφιάς σας. Για την φροντίδα του προσώπου σας, η Clarins έχει σχεδιάσει μια σειρά από 3 SOS μάσκες με εκχυλίσματα φυτών που ικανοποιούν τις ανάγκες όλων των τύπων δέρματος, όλων των ηλικιών.

Μια ολοκληρωμένη και φτιαγμένη στα μέτρα σας σειρά εντατικής περιποίησης δέρματος που εξισορροπεί την επιδερμίδα σε 10 μόλις λεπτά και προσφέρει ένα άμεσο αίσθημα ευεξίας. Η απαλές, ιριδίζων υφές συνδυάζουν την απόλαυση χρήσης με αποτελεσματικά αποτελέσματα για να προσφέρουν μια σειρά από ακαταμάχητα, εύκολα στην εφαρμογή προϊόντα δέρματος για να τα απολαύσετε μόνοι ή παρέα με φίλους.

SOS Hydra

Αναζωογονητική ενυδατική μάσκα. Προσφέρει ιδανική ενυδάτωση για το διψασμένο δέρμα, εξισορροπεί τα αποθέματα ενυδάτωσης του δέρματος. Άμεσα αναζωογονημένο και ενυδατωμένο, το δέρμα είναι απαλό και έχει μια αίσθηση ανανέωσης. Πιο απαλό, πιο φωτεινό και πιο τονωμένο. Πέστε αντίο στο αίσθημα ‘τραβήγματος’ και στις λεπτές γραμμές λόγω αφυδάτωσης.

Θα λατρέψετε την αναζωογονητική αίσθηση αυτής της μάσκας σε μορφή cream-gel και το φρέσκο και σορπέ άρωμά της. Η πλούσια υφή της άμεσα αφήνει το δέρμα ορατά πιο υγιές χάρις στο σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέως το οποίο βοηθά στην διατήρηση της ενυδάτωσης στην επιφάνεια του δέρματος.

Για ακόμα πιο έντονο αναζωογονητικό αποτέλεσμα, αποθηκεύστε την SOS Hydra μάσκα σας στο ψυγείο!

SOS Pure

Μάσκα αργίλου για εξισορρόπηση του δέρματος. Καθαρότητα, ματ επιδερμίδα, σφικτοί πόροι. Σχεδιασμένη για μικτά προς λιπαρά δέρματα επιρρεπής σε ακμή, γυαλάδα και διογκωμένους πόρους. Η SOS Pure μάσκα καθαρίζει και επαναφέρει την ματ εμφάνιση και προσφέρει απαλότητα στο δέρμα. Χάρις σε ένα αποτελεσματικό συνδυασμό συστατικών από φυτά, η υφή του δέρματος είναι πιο απαλή, οι πόροι είναι πιο σφικτοί και το δέρμα ορατά πιο καθαρό.

Το απαλό, φρέσκο άρωμα και η απορροφητική, πουδρέ υφή που δεν στεγνώνει ενισχύουν την δράση της μάσκας. Το δέρμα είναι άμεσα καθαρό και απαλό ξανά!

Αφαιρέστε την SOS Pure μάσκα σας με κρύο νερό, για μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητάς της!

SOS Comfort

Θρεπτική μάσκα σε μορφή balm. Θρέψη, Άνεση, Ευεξία. Όλοι ονειρεύονται ένα βελουδένιο δέρμα και μια φωτεινή επιδερμίδα. Αν αισθάνεστε το δέρμα σας σκληρό και παρουσιάζει έλλειψη άνεσης, περιποιηθείτε το με την SOS Comfort μάσκα η οποία προστατεύει και θρέφει το ξηρό δέρμα με την ενίσχυση του προστατευτικού λιπιδικού φράγματος. Το δέρμα είναι φωτεινό, άνετο, απίστευτα απαλό!

Με το υπέροχο, εξωτικό του άρωμα, η υφή του σε μορφή butter-cream συνδυάζει την κρεμώδη υφή ενός πλούσιου balm με την ελαφριά αίσθηση ενός ενυδατικού λαδιού για να προσφέρει στο δέρμα μέγιστη απαλότητα και άνεση

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!