GOSSIP

Πότε μας ανακοίνωσε η Khloe Kardashian πως είναι έγκυος και δεν το καταλάβαμε;

Οι εγκυμοσύνες στην οικογένεια Kardashian-Jenner πάνε κι έρχονται τις τελευταίες ημέρες και πραγματικά δεν τους προλαβαίνουμε.

Πρώτα η Kim Kardashian με τον Kanye West που εδώ και μήνες ξέραμε πως σκοπεύουν να γίνουν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας (το ανακοίνωσαν πριν δύο μήνες περίπου), μετά η Kylie Jenner με τον Travis Scott και τώρα η Khloe Kardashian με τον Tristan Thompson.

Μέχρι τον Φεβρουάριο θα υπάρχουν τρία ακόμη παιδιά στην οικογένεια και η Kris Jenner θα είναι η πιο ευτυχισμένη και χαρούμενη γιαγιά. Όσον αφορά όμως την εγκυμοσύνη της Khloe Kardashian, μπορεί μόλις εχθές να «έσκασε» η είδηση πως είναι 4 μηνών έγκυος, όμως εκείνη μας το είχε ανακοινώσει πολύ πιο πριν και εμείς δεν το είχαμε καταλάβει.

Ήταν 25 Ιουνίου όταν η reality star κοινοποίησε στο Instagram account της μία σειρά από φωτογραφίες στα γενέθλια της, στις οποίες ήταν παρέα με τον σύντροφο της Tristan και η μία έγραφε από κάτω «Dad + mom». Το είχαμε γράψει και τότε, αφού μας φάνηκε αρκετά ύποπτο σαν post, ωστόσο δεν δόθηκε περισσότερη σημασία σε αυτό.

Τελικά όπως όλα δείχνουν, εκείνη ακριβώς την ημέρα η Khloe μας ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και εμείς δεν το καταλάβαμε ποτέ.

Πηγή: Newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!