GOSSIP

Sofia Vergara: Πόσα χρήματα κερδίζει από την σειρά που πρωταγωνιστεί

Τι λέει το περιοδικό Forbes για την αμοιβή της ηθοποιού;

Μπορεί το «Modern Family» να μη βρέθηκε ανάμεσα στις διακεκριμένες σειρές της φετινής χρονιάς, όμως η επιτυχία του συνεχίζεται και το γεγονός τον υψηλών αμοιβών επιβεβαιώνει το συγκεκριμένο στοιχείο.

Η Sofia Vergara, σύμφωνα με το Forbes ανακηρύχθηκε για 6η συνεχή χρονιά η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της τηλεόρασης. Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για έσοδα ύψους 41.5 εκατομμυρίων δολαρίων για τον περασμένο χρόνο (έως Ιούνιο)!

Το υπέρογκο ποσό φαντάζει μεγαλύτερο εάν αναλογιστούμε πως η 2η στην κατάταξη του κορυφαίου οικονομικού περιοδικού είναι η Kaley Cuoco με έσοδα 15 εκατομμύρια λιγότερα.

Ο ρόλος της καθεαυτός δεν αποφέρει όλο το ποσό των εσόδων της, αλλά το ένα τέταρτό του. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται διαφημίσεις και χορηγίες διάσημων εταιρειών που αφορούν ως επί το πλείστων γυναικεία προϊόντα. Ανάμεσα σε όλα τα άλλα διαθέτει και η ίδια τη δική της σειρά αρωμάτων, που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με την Avon, δική της συλλογή επίπλων με γνωστή εταιρεία αλλά και μηχανή καφέ που σχεδίασε με την SharkNinja.

Πρόκειται αναμφίβολα εκτός από μία εντυπωσιακή παρουσία για μία άκρως ταλαντούχα ηθοποιό αλλά και μία κορυφαία επιχειρηματία.

 

Πηγή: Peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!