ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε βάλει σε ανησυχία, αφού κάποιες προθέσεις των άλλων που θεωρούσες ως δεδομένες, φαίνεται να μην είναι τελικά και τόσο σταθερές ή αξιόπιστες. Δεν αποκλείεται λοιπόν μια τρέχουσα συνεργασία σου να βρεθεί «στον αέρα». Από την άλλη πλευρά, δείχνει σκόπιμο να προσεγγίσεις άτομα τα οποία μέχρι χθες έστεκαν «απέναντι» σου, αφού εκεί είναι πιο πιθανό να βρεις την υποστήριξη που ζητάς. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο βελτιώνει το κλίμα στα εργασιακά σου, προσφέροντάς σου μια σειρά από ευκολίες.

Ερωτικά

Τα «μποφόρ» ανεβαίνουν και σε μια τέτοια φάση το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι το να αποδεχθείς την... αβέβαιη φύση των πραγμάτων, παραπέμποντας την «ομαλότητα» στο εγγύς μέλλον! Φυσικά, αν είσαι μόνος/η θα έχεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός σου πάει... κόντρα στα εργασιακά σου, αφού όχι μόνον δεν σου διασφαλίζει μια σταθερότητα αλλά σε καλεί να προβείς και σε κάποιες αλλαγές, κάτι βέβαια για το οποίο δεν είσαι και τόσο πρόθυμος/η. Καλό είναι όμως να ξεπεράσεις έγκαιρα τα «κολλήματα» σου και να «ξεβολευτείς», αφού ύστερα από λίγο καιρό θα συνειδητοποιήσεις ότι το νέο καθεστώς που δημιουργείται έχει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα για σένα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο «δουλεύει» υπέρ σου στις προσωπικές υποθέσεις σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη σε ενθαρρύνει για να κάνεις νέες γνωριμίες και μένοντας σε αυτό το επίπεδο είναι βέβαιο ότι θα περάσεις όμορφα. Αν όμως επιχειρήσεις να δώσεις μια πιο «στενή» διάσταση στα πράγματα, το πιθανότερο είναι να πέσεις πάνω σε... λάθος!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός προσθέτει νέο «χρώμα» στην ζωή σου, μέσα από δημιουργικές δράσεις ή πρωτοβουλίες που ξεχωρίζουν ή προκαλούν. Ωστόσο, την ίδια στιγμή μπορεί να διαταραχθεί η ισορροπία στην σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που δείχνει να πηγαίνει κόντρα στα «θέλω» σου κι εδώ είναι που πρέπει να θυμηθείς ότι η ανεξαρτησία και η ελευθερία κινήσεων ισχύει για όλους. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σου προσφέρει στηρίγματα μέσω της οικογένειάς σου, ενώ σε στρέφει προς τον εξωραϊσμό του χώρου σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η είναι βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα βρεις τον άνθρωπο σου, ιδιαίτερα αν κινηθείς με ανοικτό πνεύμα και έξω από προκαταλήψεις. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε αναμένονται ανατροπές και αλλαγές στο πλαίσιο της σχέσης σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αναστάτωση τόσο στο σπίτι, όσο και την καριέρα σου, ενώ δεν αποκλείεται να «σοκαριστείς» από ένα οικείο σου πρόσωπο. Καλείσαι λοιπόν να διαχειριστείς «σοφά» την κατάσταση, προβαίνοντας από μόνος σου σε αλλαγές, που θα «κλείσουν στόματα» ή θα προλάβουν το... κακό! Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να «ξεσκάσεις», αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε επαφές και δράσεις που σε ευχαριστούν. Ίσως μάλιστα να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση.

Ερωτικά

Τα διαδοχικά μηνύματα από ενδιαφερόμενους/ες μπορεί να σε «ζαλίσουν» αλλά ας μην έδινες «αέρα» εκεί που δεν θα έπρεπε. Πάντως ότι «αρμονικό» είναι να συμβεί θα γίνει εκτός οικίας, αφού εντός επικρατεί «ο νόμος του... θεοπάλαβου»!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός προάγει την φιλομάθειά σου και μπορεί να σε «μυήσει» σε νέες γνώσεις ή τεχνικές. Όσον αφορά όμως στην καθημερινότητά σου και στις σχέσεις σου με γνωστούς και συγγενείς, ενδέχεται να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων ή εντάσεων «από το πουθενά»! Επιπλέον, αν ταξιδέψεις ή «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο, θα έχεις πρωτόγνωρες εμπειρίες «από την καλή κι απ’ την ανάποδη»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε κάνει πιο «χαλαρό» στην διαχείριση των οικονομικών σου, διώχνοντας μακριά τις ανησυχίες σου.

Ερωτικά

Το σύμπαν σε καλεί να κάνεις το «άλμα προς τα εμπρός», αφήνοντας πίσω σου όλα αυτά που σε στενοχώρησαν ή έμειναν ένα «κενό γράμμα». Να θυμάσαι όμως ότι βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο και δεν είναι σκόπιμο να «πέσεις με τα μούτρα» σε μια σχέση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου φαίνεσαι σίγουρα πιο... όμορφος/η, ενώ η καθημερινότητα σου μπορεί να εξελιχθεί αρκετά ευχάριστα, ιδιαίτερα αν αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να συμμετάσχεις σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Ωστόσο, οι πολύ σημαντικές ή «κομβικές» εξελίξεις φαίνεται να αφορούν κυρίως στα οικονομικά σου, όπου μπορείς να πετύχεις την «μεγάλη ανατροπή», αρκεί να κινηθείς έξω από κανόνες και στατιστικές, αφού σήμερα το «σύνηθες» δεν είναι και το πιο πιθανό.

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη να έχει μια έστω και προσωρινή προτεραιότητα στην ζωή σου, αν έχεις αφήσει οτιδήποτε στην... μέση, καλό είναι να αποφασίσεις τώρα που το σύμπαν «σε πάει», αφήνοντας ενδεχομένως στην άκρη κάποιους προβληματισμούς που απλά σε καθυστερούν.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Με τον Ουρανό να «κάνει παιχνίδι», όσο δείχνεις απροθυμία να «ξεβολευτείς» και καταφεύγεις σε σπασμωδικές κινήσεις, τόσο «ψαλιδίζονται» οι ελπίδες σου για κάτι καλό. Αντίθετα αν τολμήσεις να προχωρήσεις με οδηγό την αλήθεια σου και ανεξάρτητα από την κοινωνική αποδοχή του εγχειρήματος σου, τότε θα μπορέσεις να «αλλάξεις επίπεδο» στην ζωή σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε βοηθά να «ανανήψεις» ψυχικά και σωματικά μέσα από την φροντίδα των... ειδικών ή κάποιων σκευασμάτων ομορφιάς και ευεξίας.

Ερωτικά

Πολλά τείνουν να αλλάξουν στην προσωπική σου ζωή, οπότε μην... στοιχηματίζεις για τίποτα κι ούτε να «κολλάς» σε «συμβατικές» δεσμεύσεις! Ίσως μάλιστα η αφορμή να δοθεί από μια «αθώα» μυστική συνεύρεσή σου, που θα πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Με τον Ουρανό στις «επάλξεις», κάποιες αποκαλύψεις για παρασκηνιακές δράσεις μπορεί να σε κάνουν να «πέσεις από τα σύννεφα» και σε μια τέτοια περίπτωση, σίγουρα θα... ικανοποιηθείς αν πληρώσεις τους «κακούς» με το ίδιο νόμισμα, αξιοποιώντας την δική σου «κρυφή» δυναμική. Επιπλέον μπορεί να τεθεί θέμα εμπιστοσύνης σε μια επαγγελματική σου σχέση. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο εμπλουτίζει τις επαφές και τις φιλίες σου με άτομα, που σου προκαλούν ευχαρίστηση και ευεξία.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος μπορείς να αναζητήσεις τις ευκαιρίες σου μέσα σε μια παρέα ή μια κοινωνική εκδήλωση. Στην περίπτωση όμως, που προκύψει το «ποθούμενο», μην θεωρήσεις ότι «έδεσες τον γάιδαρό σου», αφού στην πορεία θα υπάρξουν «ανακατατάξεις»!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Με τον Ουρανό να «χρωματίζει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως τελικά να αξίζει τον κόπο να επιχειρήσεις μια πλήρη όσο και θεαματική ανανέωση στις φιλίες και τον κοινωνικό σου κύκλο γενικότερα, αφού κάποια πράγματα φαίνεται πως έχουν «παλιώσει» ή δεν ανταποκρίνονται πια στις απαιτήσεις σου. Ίσως μάλιστα να σε «πείσει» γι’ αυτό μια εξέλιξη που αλλάζει «ντε φάκτο» τα δεδομένα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο φροντίζει ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε μια «κομβικής σημασίας» συνάντησή σου.

Ερωτικά

Φίλοι και αγαπημένοι μπλέκονται σε ένα «κουβάρι» και για την ώρα είναι δύσκολο να εξαχθεί κάποιο οριστικό συμπέρασμα, αφού συμβαίνουν τα πιο απίθανα! Κατά τα άλλα, εξακολουθεί να «παίζει» μια ερωτική συνάντηση... κορυφής στην δουλειά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ουρανός καθιστά σχετικά αναποτελεσματικές τις «πάγιες» πολιτικές σου και σου ζητά να αλλάξεις ρότα. Σε διαφορετική περίπτωση μάλιστα, μπορεί να εκτεθείς από μάλλον απρόβλεπτες εξελίξεις, αφού σήμερα επικρατούν οι εξαιρέσεις του κανόνα. Επιπλέον, ενδέχεται να απομακρυνθείς από ένα πρόσωπο που μέχρι σήμερα φαινόταν σαν το «alter ego» σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σου προσφέρει αρκετές «χαλαρωτικές» και ευχάριστες στιγμές κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας «εξόδου» σου.

Ερωτικά

Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς εισπράττεις τα εύσημα για την παρουσία σου, ενώ ακόμη και οι «κόντρες» ή τα πειράγματα υποκρύπτουν ένα γνήσιο ερωτικό ενδιαφέρον. Ενδέχεται όμως να υποστείς και πιέσεις που... δεν θα σου αρέσουν!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Κάποιοι «δεν σε καταλαβαίνουν», εσύ όμως καλά θα κάνεις να τους αγνοήσεις, επιμένοντας να απευθύνεσαι εκεί που ο λόγος σου πιάνει τόπο, καλλιεργώντας συνάμα τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου. Αυτός είναι για σήμερα ο δρόμος ο... σωστός, ιδιαίτερα ως προς τις πνευματικές ή επιστημονικές αναζητήσεις σου, αφού αν «ρίξεις το επίπεδό σου» ή ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνον με τα «καθημερινά», τότε κινδυνεύεις να αναλωθείς σε «κατινιές». Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί τα οικονομικά και τις αγορές σου.

Ερωτικά

Κατακλύζεσαι από έντονες επιθυμίες αλλά σε κάθε περίπτωση η συμπόρευση σου με ένα πρόσωπο που δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον σε σχέση με τις ιδέες και τις αντιλήψεις του, δεν έχει καμία τύχη, αφού καλώς ή κακώς η «εγκεφαλικότητα» έχει τον πρώτο λόγο!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Αντί να «καταδικάσεις» τον εαυτό σου σε μια άγονη υποχωρητικότητα τόλμησε να προχωρήσεις σε κάτι πραγματικά ρηξικέλευθο στον επαγγελματικό τομέα, βάζοντας στόχους που για κάποιους δείχνουν μεν ανεδαφικοί, για σένα όμως δεν είναι ακατόρθωτοι. Αν μάλιστα κυνηγήσεις το «αδιανόητο», μπορεί να αποκομίσεις κι ένα απρόσμενο οικονομικό όφελος. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε βοηθά να «λάμψεις» με την παρουσία σου, μην ξεχνάς ωστόσο ότι γύρω από το φως μαζεύονται και διάφορα «μαμούνια»!

Ερωτικά

Η αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπο σου είναι περίπου δεδομένη κι αν ενδιαφέρεσαι για μια πιο στενή σχέση δεν έχεις παρά να επιλέξεις ανάμεσα στα πρόσωπα που σου κάνουν «κλικ». Επιπλέον αναμένεται και μια «εξωτική» σεξουαλική εμπειρία!

 

Πηγή: astrology.gr

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!