GOSSIP

Έγκυος και η Khloe Kardashian

Μοναδικές στιγμές για την οικογένεια των Kardashian-Jenner. Η Khloe Kardashian θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα, καθώς περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Tristan Thompson!

Πολλαπλές πηγές επιβεβαίωσαν στο PEOPLE τα ευχάριστα για την 33χρονη και τον αγαπημένο παίκτη του NBA, με τον οποίο έχει σχέση εδώ και περίπου ένα χρόνο. Πρόκειται για την τρίτη αδερφή από τη γνωστή οικογένεια, που περιμένει παιδί, μετά την Kim και την Kylie.

Τα ευχάριστα ήρθαν λίγες μόνο ημέρες μετά την επιβεβαίωση του People πως η Kylie Jenner τον Φεβρουάριο που μας έρχεται περιμένει κοριτσάκι με τον σύντροφό της, Travis Scott! Αντίστοιχα και η Kim με τον Kanye West αναμένουν το παιδί τους από παρένθετη μητέρα.

Σε ότι αφορά την Khloe θα είναι το πρώτο της μωρό, ενώ ο σύντροφός της έχει ήδη έναν γιο με την πρώην σύντροφό του. Αναλυτικά πηγή από τον κύκλο του ζευγαριού αποκαλύπτει στο People:

«Ναι, η Khloe και ο Tristan περιμένουν μωρό και είναι απίστευτα ενθουσιασμένοι. Δεν βιάζονται να το ανακοινώσουν δημόσια και μόλις την περασμένη εβδομάδα ένιωσαν άνετα για να πουν τα ευχάριστα στο φιλικό τους περιβάλλον. Τα πράγματα περιπλέχθηκαν ελαφρώς από την ανακοίνωση της Kylie, καθώς δεν ήθελαν να της χαλάσουν τη στιγμή, όμως η Khloe έφτασε στο σημείο που δεν ήθελε να λέει ψέματα στους δικούς της ανθρώπους».

Εκτός αυτού ο άνθρωπος από το περιβάλλον της Khloe επισημαίνει τη μεγάλη επιθυμία της reality star για ένα μωρό. «Δεν ήθελε να γίνει μητέρα παρά μόνο όταν θα είχε τον κατάλληλο σύντροφο. Ποτέ δεν το άφησε να συμβεί με τον Lamar Odom και ποτέ με κάποιον από τους επόμενους συντρόφους της. Ωστόσο είναι μία θαυμάσια στιγμή για εκείνη, καθώς όχι μόνο θα γίνει μανούλα αλλά θα μεγαλώσει το μωρό της με κάποιον που πραγματικά αγαπά», συμπληρώνει.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!