GOSSIP

George Michael: Freedom – Θα συγκλονίσει το ντοκιμαντέρ για το Star

«George Michael: Freedom» θα είναι ο τίτλος του νέου ντοκιμαντέρ για το θρύλο της μουσικής σκηνής, George Michael, που θα προβληθεί στο Showtime στις 21 Οκτωβρίου. Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε πριν το θάνατο του τραγουδιστή, το 2016 με αφηγητή τον ίδιο τον τραγουδιστή. Το ντομικαμαντέρ μπορεί να θεωρηθεί κατά μια έννοια το τελευταίο του έργο διότι ενεπλάκη σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία του.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το έργο πραγματεύεται τα χρόνια διάπλασής του καλλιτέχνη από την αρχή της καριέρας του έως το άλμπουμ «Listen Without Prejudice Vol. 1». Παρακολουθεί, επίσης, τη διαβόητη δικαστική διαμάχη με τη δισκογραφική εταιρεία του στο Ανώτατο Δικαστήριο και κάνει βουτιά στην προσωπική του ζωή, καθώς μιλά για τον θάνατο του Βραζιλιάνου Anselmo Feleppa, σύντροφο του George Michael.

Παρόντες στο ντοκιμαντέρ είναι οι Stevie Wonder, Elton John, Jean Paul Gaultier και πολλοί άλλοι. Ενώ επίσης, θα δούμε και τα πέντε σουπερμόντελ που πρωταγωνίστησαν στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Freedom! ’90», Naomi Campbell, Christy Turlington, Cindy Crawford, Tatjana Patitz και Linda Evangelista συζητούν για την εμπειρία στα γυρίσματα.

Σκηνοθέτες, ο George Michael και ο David Austin και παραγωγός εταιρεία η Sony Music Entertainment UK.

Πηγή: peoplegreece.com

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!