ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε θέλει πιο υποψιασμένο στα επαγγελματικά σου, αφού γίνονται πράγματα που απέχουν από την νομιμότητα. Επιπλέον, αν σου ανακοινωθεί κάτι δυσάρεστο, να ξέρεις ότι κάποιος/α κρυφός εχθρός ή ανταγωνιστής έχει «δουλέψει» για αυτό. Παράλληλα, οι μετακινήσεις σου θα έχουν μια δόση ταλαιπωρίας αν δεν θέσεις έγκαιρα τις προτεραιότητές σου και πας «στα κουτουρού». Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, μαθαίνοντας πολλά χρήσιμα πράγματα.

Ερωτικά

Μια πρόταση στον χώρο της εργασίας σου ή από άτομο που συνδέεται με αυτήν, μπορεί να έχει ως απώτερο στόχο τον έλεγχό σου ή τον αποπροσανατολισμό σου από κάτι που συντελείται στο παρασκήνιο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μάθεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει να μην είσαι ευχαριστημένος/η με... τίποτα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τόσο την συναισθηματική, όσο και την καταναλωτική σου συμπεριφορά, πολλαπλασιάζοντας τις αχρείαστες ή βιαστικές επιλογές σου. Κι αν θες πραγματικά να μην σκορπίσεις τα χρήματά σου «στο πουθενά», τότε θα πρέπει να καλύψεις κυρίως πρακτικές ανάγκες του «σήμερα». Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση ή εξέλιξη σε σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά

«Αμαρτωλές» σκέψεις σου τριβελίζουν το μυαλό κι αν είσαι μόνος/η, τότε δεν απέχεις πολύ από το πέσεις θύμα των εμμονών σου ή της φιληδονίας σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να ειπωθούν σκληρά λόγια που θα την θέσουν σε κίνδυνο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν ποικίλες «τριβές» με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν κι ίσως τελικά να προκύψουν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι ισορροπίες τελικά θα αποκατασταθούν ύστερα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που θα δοθούν. Από την άλλη πλευρά, μια συνεργασία «στο φτερό» και με «ξένο/η», μπορεί να έχει επωφελή αποτελέσματα. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε «ζορίζει» σε ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα.

Ερωτικά

Τόσο οι δικές σου διαθέσεις, όσο και οι προθέσεις των άλλων απέναντί σου, απέχουν πολύ από το να είναι σταθερές, οπότε μην «δένεις» τίποτα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις όμορφα, έστω κι αν η παρέα σου δεν είναι της ηλικίας σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες που δεν είναι πρώτης γραμμής αλλά πρέπει να γίνουν προκειμένου να μπει μια τάξη στο... σύμπαν σου! Μπορεί επίσης να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στον χώρο της εργασίας σου αλλά και μια «αρρυθμία» στην υγεία σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας δεν διευκολύνει τις επαφές και τις συνεργασίες σου, αντίθετα σε θέλει πιο υποψιασμένο/η για τα όσα διαμείβονται γύρω σου. Ίσως μάλιστα να μάθεις κάτι που θα σε αναγκάσει να κάνεις πίσω στα σχέδιά σου.

Ερωτικά

Κάποιος/α σε εκθέτει διαδίδοντας για σένα κακόβουλες ειδήσεις, κάτι που μπορεί να «κολλήσει» ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα και τελικά να μην γίνει τίποτε μεταξύ σας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως να σου μπουν «ψύλλοι στα αυτιά».

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά και τα εργασιακά σου, όπου πολλά γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Παράλληλα και παρότι φημίζεσαι για την σταθερότητα των συναισθημάτων σου με την Σελήνη στον Τοξότη, η διάθεσή σου μπορεί να θυμίσει... ασανσέρ εξ αιτίας της διαρκώς μεταβαλλόμενης στάσης των άλλων απέναντί σου. Ίσως μάλιστα να αναδειχθεί κι ένα ευαίσθητο ζήτημα ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά σε κάθε περίπτωση «κράτα χαρακτήρα», αφού εσύ είσαι το σταθερό σημείο αναφοράς!

Ερωτικά

Σήμερα θα έχεις τις ευκαιρίες σου κι αν είσαι μόνος/η, μπορείς να... διασκεδάσεις με τα όσα σου συμβαίνουν, χωρίς ωστόσο να έχεις αξιώσεις για κάτι πιο σοβαρό ή διαρκές. Εξαίρεση όμως αποτελεί μια ενδεχόμενη σχέση με διαφορά ηλικίας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη σε θέλει σε εγρήγορση, ώστε να προλάβεις κάποιες ενοχλητικές εξελίξεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου. Ίσως να πρόκειται για μια αναστάτωση που οφείλεται σε ζημιές και τις εργασίες για την αποκατάσταση τους αλλά δεν αποκλείεται να προκύψουν διαφωνίες, που θα θέσουν σε κρίση τις σχέσεις με τους οικείους σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας επηρεάζει αρνητικά την διάθεσή σου, ωστόσο μην «τα βάψεις μαύρα» για κάτι που έτσι κι αλλιώς θα τελείωνε κάποια στιγμή.

Ερωτικά

Σήμερα σε «περιτριγυρίζουν» άτομα που αποσκοπούν στην συναισθηματική εκμετάλλευσή σου, γι’ αυτό σκέψου το... χίλιες φορές πριν πεις το «ναι». Επιπλέον, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα μιας αδιάκριτης, όσο και «πονηρής» παρακολούθησης.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου αποκαλύψει κάτι κρυμμένο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σου... αρέσει κιόλας! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως τόσο για διασκέδαση, όσο για να επιλύσεις πρακτικά ζητήματα. Επιπλέον σου ζητά να αναπτύξεις περαιτέρω τα ενδιαφέροντα σου, θέτοντας σε εφαρμογή όλα αυτά που έμαθες το τελευταίο διάστημα και μένοντας σε απόσταση από αποπροσανατολιστικά «τιτιβίσματα» ατόμων του περιβάλλοντος σου.

Ερωτικά

Ένα ραντεβού σε κλειστό χώρο μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση, ιδιαίτερα αν πρόκειται για πρόσκληση από άγνωστο/η. επιπλέον, ένας οικείος σου φαίνεται να παίζει –εκούσια ή ακούσια- αρνητικό ρόλο σε μια προσωπική σου υπόθεση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας οξύνει το ερευνητικό σου δαιμόνιο, κάτι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο, είτε στις πνευματικές αναζητήσεις σου, είτε στις σχέσεις σου, αφού θα «προλάβεις» καταστάσεις που εξελίσσονταν σε βάρος σου. Και βέβαια δεν αποκλείεται να διαγράψεις από την ζωή σου ένα πρόσωπο που αποδείχτηκε ανάξιο της εμπιστοσύνης σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τις οικονομικές προτεραιότητές σου, ώστε να μην ξοδευτείς για πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι.

Ερωτικά

Ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος «δεν σου τα λέει καλά» και πριν πάρεις τις αποφάσεις σου ψάξε για να βρεις τι κρύβεται πίσω από τις μεθοδευμένες ενέργειές του. Πρόσεξε ωστόσο μήπως η καχυποψία σου «πάρει μπάλα» και άτομα που δεν φταίνε..

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει πιο ασταθή, με πιθανή συνέπεια «να άγεσαι και να φέρεσαι» από πρόσωπα ή καταστάσεις που στην ουσία δεν έχουν να σου δώσουν τίποτα. Καλό είναι λοιπόν να επικεντρωθείς σε πραγματικά δημιουργικές ασχολίες που σε γεμίζουν και μπορούν να απορροφήσουν το ενεργειακό σου πλεόνασμα, ώστε να μην αναλωθείς σε αψιμαχίες της καθημερινότητας, που είτε θα σε φθείρουν, είτε θα σε αποπροσανατολίσουν. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε... ενημερώνει ότι κάποιος/α λειτουργεί υπονομευτικά στην καριέρα σου.

Ερωτικά

Σήμερα είσαι επιρρεπής σε κάθε είδους «αταξίες» κι αν μεν είσαι μόνος/η απλά πρόσεξε μήπως «απλώσεις εκεί που δεν φτάνεις». Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, είναι πιθανό να μάθεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να «ψυλλιαστείς» καταστάσεις, ίσως μάλιστα να μάθεις και πράγματα που θα σε κάνουν να... φρίξεις! Από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα μιας μυστικής παρακολούθησης ή ενός «καρφώματος». Αλλά και η Σελήνη στον Τοξότη σου επισημαίνει ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντος σου, αντί να σε βοηθούν, μάλλον σε υπονομεύουν. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις ένα «γενναίο» ξεκαθάρισμα, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Επιπλέον, ίσως δοκιμαστείς από μια ενόχληση στην υγεία σου.

Ερωτικά

Ένα μήνυμα θα σε βάλει σε πειρασμό, καλό είναι όμως να μην εκθέσεις προσωπικά σου δεδομένα, αφού θα «κυκλοφορήσουν» και... αλλού! Ίσως πάλι να πρόκειται για μια διαδικτυακή αναζήτηση που καλύπτει τα χαμηλότερα των ενστίκτων σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σου κι ίσως βρεθείς προ ενός δυσάρεστου τετελεσμένου. Επιπλέον καλά θα κάνεις να μην εκθέτεις σε κοινή θέα τα χρήματα ή τα αποκτήματά σου και να μην αποκαλύπτεις πληροφορίες που σχετίζονται με αυτά, αφού εκτός από το... κακό μάτι, υπάρχουν και «αρπακτικά», που θα επιχειρήσουν να σε «ξαλαφρώσουν». Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον και ο χρόνος θα δείξει ποιος/α αξίζει τελικά και ποιος/α όχι!

Ερωτικά

Κάποια κοπλιμέντα θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις αλλά δεν πρόκειται για κάτι πραγματικά σοβαρό. Αντίθετα πρόσεξε τις παρέες σου σε περίπτωση που «νυχτοπερπατήσεις», αφού κινδυνεύεις να μπλέξεις σε μια ιστορία από την οποία δεν θα «βγεις» εύκολα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη σου ζητά να ενεργοποιηθείς άμεσα για να καλύψεις το «χαμένο έδαφος» σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεση που σε απασχολεί. Ωστόσο ο δρόμος σου δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αφού θα υπάρξουν και διαφωνίες ή προστριβές με κάποια άτομα που εμπλέκονται στις επιδιώξεις σου αλλά δεν ασπάζονται είτε τις μεθόδους, είτε τις απόψεις σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου αποκαλύψει κάποιες «στημένες» ή «ύποπτες» καταστάσεις στις συνεργασίες και τις φιλίες σου.

Ερωτικά

Αν είσαι διαθέσιμος/η, θα έχεις μεν μια «καυτή» πρόκληση ή πρόταση αλλά αν ενδώσεις, τότε θα περάσεις δύσκολα στην συνέχεια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να σου γίνει μια εκμυστήρευση, που δεν θα σου αρέσει καθόλου!

 

Πηγή: astrology.gr

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!