GOSSIP

Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner που αλλάζει τα δεδομένα

Είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο;

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Kylie Jenner έπεσε σαν βόμβα στον κόσμο της showbiz και του Hollywood και ακόμη και τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση της, εξακολουθεί να απασχολεί τα media και τους ανθρώπους της. Βλέπεις πιο πιθανό είχαμε να ακούσουμε κάτι τέτοιο από την Khloe Kardashian και τον Tristan Thompson, παρά από την 20χρονη reality star.

Βέβαια τα ερωτηματικά που παραμένουν είναι πολλά και γενικά υπάρχει κάτι περίεργο πίσω από αυτή την είδηση. Για παράδειγμα πολλοί είναι αυτοί που θεώρησαν από την απάντηση της Kris Jenner πως όλο αυτό είναι ένα διαφημιστικό κόλπο, προκειμένου να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους λόγω της επικείμενης πρεμιέρας του δέκατου κύκλου της σειράς KUWTK.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που πιστεύουν κάτι πολύ ακραίο και πραγματικά μας έχει διχάσει η όλη κατάσταση. Κάποιοι fans λοιπόν, πιστεύουν πως η Kylie Jenner είναι η παρένθετη μητέρα της Kim Kardashian και του Kanye West. Βλέπεις η είδηση της εγκυμοσύνης της έγινε λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του ζευγαριού πως τελικά θα γίνουν γονείς μέσω παρένθετης και οι θεωρίες δίνουν και παίρνουν.

Θα ήταν σίγουρα πολύ περίπλοκο αν η Kylie είναι πράγματι η παρένθετη μητέρα του ζευγαριού, ωστόσο οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως απλά θα γίνει η ίδια μαμά στο πρώτο της παιδί. Οι θαυμαστές της πάντως έχουν ξετρελαθεί με αυτή την ιδέα (σκέψη) και το θεωρούν πολύ γλυκό εκ μέρους της και το twitter έχει πάρει φωτιά με τα σχόλια τους.

Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα; Το σίγουρο είναι πως θα μάθουμε σύντομα και τότε το μυστήριο θα λυθεί.

 

Πηγή: Queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!