GOSSIP

Katie Holmes: Το τηλέφωνο στον Tom Cruise και η απαίτηση

Ποιός την είδε και δεν τη φοβήθηκε

Η Katie Holmes δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να έχει η Suri μία φυσιολογική και υγιή σχέση με τον πατέρα της Tom Cruise, αλλά ο ηθοποιός το κάνει αρκετά δύσκολο. Όλες οι κλήσεις της Katie στον πρώην σύζυγο της αγνοούνται συστηματικά σύμφωνα με κάποια νέα δημοσιεύματα.

Η κατάσταση πλέον έχει αρχίσει να γίνεται πολύ επίπονη. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες λοιπόν ο Tom Cruise δεν έχει δει την κόρη του εδώ και 1458 ημέρες (aka περίπου τέσσερα χρόνια). Η Katie Holmes θέλει να φτιάξει την κατάσταση και να επανενώσει την κόρη της με τον μπαμπά της μια και καλή. Γι’ αυτό λοιπόν, σύμφωνα με το InTouch Weekly η 38χρονη ηθοποιός τον καλεί ξανά και ξανά χωρίς ωστόσο να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μία πηγή μάλιστα ανέφερε πως η star προσπαθεί να βρει τον Tom με την ελπίδα να μιλήσει μαζί του για την Suri. Εκείνη θέλει πραγματικά ο Tom να είναι μέρος της ζωής της κόρης της, ωστόσο πέφτει πάντα πάνω σε τοίχο και αυτό την εξοργίζει. Δεν θέλει το διαζύγιο τους να επηρεάσει την κόρη της και γι’ αυτό απαιτεί να επικοινωνήσει μαζί του. Τουλάχιστον πιστεύει και ελπίζει πως ο νέος της σύντροφος, ο Jamie Foxx θα έχει μία θετική επίδραση επάνω στη μικρή Suri.

Πηγή: Queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!