ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες «αναποδιές» στην καθημερινότητά σου και βλάβες ή ζημιές στον εξοπλισμό σου. Επιπλέον, καλείσαι να διερευνήσεις κάποιες υπόγειες κινήσεις που γίνονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Ωστόσο, η Σελήνη και ο Δίας στον Ζυγό θα σου προσφέρουν βοήθειες μέσω τρίτων ή ενός συνεργάτη σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Καρκίνο θα συμβάλλει θετικά σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα, ίσως μάλιστα λάβεις ένα δώρο ή κληροδότημα.

Ερωτικά

Είναι πιθανό να υπάρξει μια εκδήλωση «ενδιαφέροντος» στον χώρο της εργασίας σου και βέβαια επαφίεται σε σένα το πώς θα χειριστείς την όλη υπόθεση. Να ξέρεις πάντως ότι αν «ενδώσεις», θα... χαρείς μεν -και με το παραπάνω- αλλά στην πορεία θα προκύψουν ανταγωνισμοί και έξωθεν διεκδικήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα δεν προσφέρεται για μια νέα αρχή στη ζωή σου, αντίθετα σε καλεί να «ξεμπερδέψεις» μια και καλή με όλα εκείνα που σε μπλοκάρουν κι ύστερα βλέπεις! Όσον αφορά όμως τις πιο προσωπικές υποθέσεις σου, καλό είναι να είσαι και λίγο δύσπιστος/η απέναντι σε όσα πληροφορείσαι, αφού μπορεί να είναι μέρος ενός συνολικότερου σχεδίου που αποσκοπεί στην απόσυρσή σου από μια διεκδίκηση. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Καρκίνο μπορεί να σε φέρει σε επαφή με το κοινό ή ένα σημαίνον πρόσωπο.

Ερωτικά

Τα ερωτικά παιχνίδια καλά κρατούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι διαθέσιμες επιλογές σου θα σου είναι όλες αρεστές ή συμβατές με τα «θέλω» σου. Ίσως όμως να υπάρξει μια «κεραυνοβόλα» εξέλιξη με ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις αλλά όχι τόσο... ολοκληρωμένα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, αφού κάποιες «ατυχίες» σου δεν είναι τελικά και τόσο... τυχαίες! Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μια «κομβική» οικονομική ή περιουσιακή υπόθεση που η εξέλιξή της εξαρτάται από άλλους κι εδώ είναι που πρέπει να αποφύγεις κάθε τύπου δεσμεύσεις που σε «δένουν χειροπόδαρα». Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Καρκίνο σου προσφέρει την εναλλακτική μιας συνεργασίας που θα σε απελευθερώσει οικονομικά.

Ερωτικά

Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, οι εξελίξεις θα είναι του... γούστου σου, ανεξάρτητα με το αν στο εγγύς μέλλον θα υπάρξουν εντάσεις ή ανταγωνισμοί που θα σε προβληματίσουν. Ίσως μάλιστα να υλοποιήσεις έναν διακαή πόθο σου με ένα πρόσωπο που πάντα «είχες στο μάτι»!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να εντείνει την καχυποψία σου, φαίνεται όμως ότι αυτήν την φορά θα... δικαιωθείς! Ίσως μάλιστα να έχεις κι ένα «συναπάντημα», που θα επιβεβαιώσει τους φόβους σου. Από την άλλη πλευρά, θα μάθεις κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο, είτε αυτό αφορά σε μια τεχνική ή ένα πεδίο γνώσης, είτε στις πραγματικές προθέσεις ενός ατόμου του περιβάλλοντός σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στο ζώδιό σου προκαλεί «ζυμώσεις» και διαπραγματεύσεις που σε φέρνουν πιο κοντά σε μια επωφελή συμφωνία.

Ερωτικά

Οι συνθήκες ευνοούν πολύ περισσότερο την διαμόρφωση μιας κατάστασης «οικογενειακού τύπου», που θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις τα ανάλογα πλεονεκτήματα. Ξέχνα λοιπόν για την ώρα τα «ξεπορτίσματα» και αφοσιώσου στον άνθρωπό σου ή σε αυτόν/η που θα... φιλοξενήσεις!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Δήμητρα στον Καρκίνο μπορεί να «βγάλει στην φόρα» ένα οικογενειακό μυστικό. Επιπλέον, σε καλεί να «σκύψεις» πάνω στις ανάγκες και τα προβλήματα ενός οικείου σου, ώστε να μην νιώσει μόνος/η σε μια δύσκολη στιγμή που περνά. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε θέλει πιο προσεκτικό/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, πολύ περισσότερο που κάποια πράγματα δεν θα εξελιχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα. Οφείλεις μάλιστα να είσαι εξαιρετικά τυπικός/η στις συναλλαγές σου, αφού υπάρχουν και οι «κακόβουλοι»!

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη στον τομέα των υλικών και συναισθηματικών κτήσεών σου, καλείσαι κυρίως να χαρείς όλα εκείνα που σου έχουν δοθεί ή θα σου δοθούν σήμερα, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Αν μάλιστα είσαι μόνος/η, τότε θα νιώσεις πολύ ευχάριστα από το έμπρακτο ενδιαφέρον ενός προσώπου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε κάνει πιο απαισιόδοξο/η, ίσως μάλιστα κατά τη διάρκεια της ημέρας να εμφανιστούν και κάποιες μηδενιστικές τάσεις, με αφορμή κι αιτία την εξέλιξη μιας προσωπικής υπόθεσής σου. Όλα αυτά όμως μπορεί να... ξεχαστούν στη στιγμή, αν αποφασίσεις να δώσεις μια πιο πνευματική διάσταση στις αναζητήσεις σου ή αν αξιοποιήσεις την ευκαιρία που θα σου δοθεί για έρευνα και μελέτη διαφόρων μυστηρίων! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Καρκίνο ευνοεί την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά

Πολλοί/ες θα αρχίζουν να «πεταλουδίζουν» γύρω σου, κάτι βέβαια εξαιρετικά... ευπρόσδεκτο, το θέμα όμως είναι να μην μείνουν όλοι/ες στην «αίθουσα αναμονής», περιμένοντας το πότε θα αξιωθείς να δείξεις με έναν πιο συγκεκριμένο τρόπο την εύνοιά σου!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά πρωταγωνιστή των εξελίξεων, η Δήμητρα στον Καρκίνο διευρύνει ακόμη περισσότερο τις προοπτικές σου κι είναι πιθανό να βραβευθείς ή να τιμηθείς για τις προσπάθειές σου. Παράλληλα όμως, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο που καλό είναι να μην αγνοήσεις, είτε αυτό αφορά στην δουλειά σου είτε σε μια οικογενειακή σου υπόθεση, χωρίς βέβαια να υιοθετήσεις μεθόδους που δεν σου αρμόζουν από ηθική και πνευματική άποψη.

Ερωτικά

Η διάθεσή σου γίνεται ακόμη πιο «παιχνιδιάρικη» και το καλό είναι ότι συναντάς πρόσωπα που βλέπουν με χαμόγελο ή συμπάθεια ακόμη και τις ανάλαφρες πλευρές σου, χωρίς να «ξινίζουν» ή να εξαντλούν την αυστηρότητά τους. Ωστόσο... κάτι θα πρέπει να δώσεις κι εσύ!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να «αλιεύσεις» πληροφορίες για την δράση και τις πραγματικές προθέσεις φίλων και γνωστών, έχοντας τουλάχιστον εξασφαλίσει τα νώτα σου από δόλιες προσβολές. Επιπλέον, οι μυστικές «άκρες» σου σε έναν συλλογικό φορέα, θα συμβάλλουν στο να πετύχεις τους στόχους σου, αποφεύγοντας ανεπιθύμητες «τριβές». Παράλληλα, η Δήμητρα στον Καρκίνο σε φέρνει σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με δραστηριότητες που συνδέονται με το εξωτερικό ή ένα γνωστικό αντικείμενο.

Ερωτικά

Φαίνεται πως ανοίγει ο δρόμος για μια σχέση που σου προσφέρει μεν πολλά από αυτά που ζητάς, αλλά για διάφορους λόγους δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιηθεί... εντελώς! Επιπλέον, καλείσαι να ξεκαθαρίσεις το αν και πόσο αντέχεις «διπλές» καταστάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να διερευνήσεις μια σημαντική υπόθεση καριέρας, ώστε να διαγνώσεις έγκαιρα τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που εμφανίζονται ως «σωτήρες», αλλά στην πραγματικότητα στοχεύουν στην χειραγώγησή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια όχι ευχάριστη είδηση ή να ταλαιπωρηθείς σε μια μετακίνησή σου. Παράλληλα βέβαια, μπορεί να σου προταθεί μια συμφέρουσα οικονομική συνεργασία με μόνο «αγκάθι» τη δημοσιοποίηση κάποιων δεδομένων που θα προτιμούσες να παραμείνουν κρυφά!

Ερωτικά

Ίσως έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο, με το οποίο θα δημιουργηθεί μια καλή αλλά «απροσδιόριστη» σχέση, τόσο φιλική, όσο και ερωτική. Αλλά αν από την πλευρά σου μια τέτοια κατάσταση δείχνει... φυσιολογική, ίσως κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον χρειαστεί να «εξηγηθείς».

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να επικεντρώνεται σε μια νομική υπόθεση, η οποία ωστόσο φαίνεται να έχει και κάποιες κρυφές πτυχές, που... καλό είναι να εντοπίσεις πριν «σε τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί»! Επιπλέον, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε κάποιες εκμυστηρεύσεις που θα σε προβληματίσουν, ενώ δεν αποκλείεται να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο. Από την άλλη πλευρά, η Δήμητρα στον Καρκίνο εξυπηρετεί άριστα την πρόθεσή σου να αναδειχθείς μέσω μιας συνεργασίας.

Ερωτικά

Σίγουρα μπορείς να εξαργυρώσεις την κοινωνική λάμψη σου και στα προσωπικά σου, το θέμα όμως είναι τι «βάθος» μπορεί να έχουν οι επιλογές σου. Το πιθανότερο λοιπόν για σήμερα είναι να πάρεις «πόντους» και να περάσεις καλά, τα περισσότερα όμως θα κριθούν στην συνέχεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό σου σε καλεί να... συγκεντρωθείς, ώστε να μην «χάσεις τον μπούσουλα», παρασυρόμενος/η από εδώ κι από εκεί, ιδιαίτερα στην παρούσα φάση που η Δήμητρα στον Καρκίνο βοηθά στην διάδοση του έργου σου κι είναι μια καλή ευκαιρία να διαφημιστείς ή να προβείς σε προωθητικές ενέργειες. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σε «στριμώξει» οικονομικά κι ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψεις μια προοπτική σου, διαπιστώνοντας ότι ματαιοπονείς. Επιπλέον, πρόσεξε τις «καρφωτές» στην δουλειά σου.

Ερωτικά

Οι επιλογές σου είναι όλες τόσο «συμπαθείς» αλλά και τόσο... διαφορετικές μεταξύ τους, που για την ώρα δυσκολεύεσαι να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη κι ίσως τελικά να αναλωθείς σε «παιχνίδια», που δηλώνουν μεν το ενδιαφέρον σου αλλά σε απομακρύνουν από οτιδήποτε «σοβαρό».

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Παρότι οι «οιωνοί» γύρω σου δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικοί, η καλή σου ψυχολογία μπορεί να σε «σηκώσει» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα και η μόνη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι μια αγκαλιά από έναν «δικό σου» άνθρωπο! Επιπλέον, η Δήμητρα στον Καρκίνο μπορεί να φέρει μια διάκριση σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα όμως, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να δώσεις τέλος σε μια ασύμφορη συνεργασία ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά

Φαίνεται πως οι αυξημένες υποχρεώσεις σου σε κρατούν μακριά από όλα εκείνα που θα ήθελες να ζήσεις με τον άνθρωπό σου, αυτό το «διάλειμμα» όμως δεν θα κρατήσει για πολύ. Και τελικά, είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι μόνος/η, μπορείς να ελπίζεις σε κάτι «δυνατό» από όλες τις απόψεις!

 

Πηγή: astrology.gr

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!