GOSSIP

Χωρισμός alert: Το διάσημο ζευγάρι χώρισε σχεδόν ένα χρόνο μετά τον γάμο του

Νέος χωρισμός στο Hollywood

Είναι κάποια ζευγάρια που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά, παντρεύονται και μένουν μαζί για πολλά χρόνια, αλλά είναι και κάποια άλλα που παρά τον κεραυνοβόλο έρωτα τους δεν καταφέρνουν να κρατήσουν τον γάμο τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι συνέβη και με το εν λόγω ζευγάρι, το οποίο αποφάσισε να χωρίσει έπειτα από 10 μήνες έγγαμου βίου.

Το Us Weekly επιβεβαίωσε τον χωρισμό της Audrina Patridge και του Corey Bohan, οι οποίοι αποφάσισαν πως είναι καλύτερα από εδώ και πέρα να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή. Ο εκπρόσωπος της star μάλιστα ανέφερε πως η πρώτη προτεραιότητα της αυτή τη στιγμή είναι 14 μηνών κόρη της Kirra και το μόνο που ζητάει είναι να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της.

Μάλιστα μία πηγή ανέφερε πως προσπάθησαν πολύ να σώσουν το γάμο και τη σχέση τους, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η σχέση τους είχε προβλήματα από την αρχή, αλλά είχαν ένα παιδί μαζί και προσπάθησαν να την κάνουν να δουλέψει μόνο και μόνο για εκείνη. Το TMZ αναφέρει πως η Audrina κατέθεσε μία προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων απέναντι στον σύζυγο της στις 18 Σεπτέμβρη λόγω ισχυρισμών για ενδοοικογενειακή βία.

Ο σύζυγος της αρνείται οποιαδήποτε πληροφορία σύμφωνα με τις πηγές κι εμείς απλά περιμένουμε τις εξελίξεις.

 

Πηγή: Queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!