GOSSIP

Χωρίζει ακόμη ένα διάσημο ζευγάρι του Hollywood;

Η αντίδραση της star στα δημοσιεύματα

Τις τελευταίες εβδομάδες το Hollywood βρίσκεται σε αναβρασμό και μας έχει συνεχώς ειδήσεις περίεργες, αλλά και σοβαρές παράλληλα. Μία το διαζύγιο της Fergie με τον Josh Duhamel, μία πως ο Pique και η Shakira έχουν προβλήματα στον γάμο τους μαζεύτηκαν αρκετά και ένα άγχος μας κατέκλυσε είναι η αλήθεια.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ακούγονται φήμες, πως ένα ακόμη διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στα χωρίσματα και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας μόλις το διαβάσαμε. Βέβαια την ίδια αντίδραση είχε και η star όταν είδε τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν. Ο λόγος για την Chrissy Teigen και τον John Legend, που πληροφορίες τους θέλουν να χωρίζουν.

Σύμφωνα με τα tabloids λοιπό,ν το διάσημο ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο του και πως τουλάχιστον τους τελευταίους έξι μήνες βλέπει έναν σύμβουλο γάμου. Αναφέρθηκε μάλιστα πως η επιλόχειος κατάθλιψη της παρουσιάστριας είναι αυτή που έχει δημιουργήσει τα προβλήματα στον γάμο της με τον John Legend. Το ζευγάρι θέλει να μείνει μαζί για χάρη της 17μηνών κόρης του Luna, αλλά το In Touch αναφέρει πως τσακώνονται συνέχεια και προσπαθούν σκληρά για να κρατήσουν «ζωντανό» τον γάμο τους.

Η Chrissy Teigen ωστόσο δεν είχε και πολύ καλή αντίδραση όσον αφορά στα δημοσιεύματα, τα οποία τα χαρακτήρισε χαζά και αναληθή. Ο John Legend από την πλευρά του επίσης έγραψε στο Twitter: «Μην πιστεύετε αυτές τις ιστορίες, είμαστε πολύ καλά». Ένα μυστήριο καλύπτει το ζευγάρι, αλλά θα μάθουμε σύντομα τι συμβαίνει.

 

Πηγή: Queen.gr

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!