VIRAL

H δίχρονη που έκανε «μάθημα» στη Ριάνα

Η Σάμια Αλι θέλει να γίνει make up artist και δίνει συμβουλές μέσα από το κανάλι της στο YouTube

Είναι μόλις δύο ετών, αλλά γνωρίζει από τώρα ότι θέλει να γίνει make up artist και ήδη... τρίβεται στη δουλειά.

Η Σάμια Αλι έχει το δικό της κανάλι στο YouTube, το Samia's Life (η ζωή της Σάμια), με 61.000 συνδρομητές, ενώ μετρά ήδη πάνω από 111.000 followers στο Instagram. Παίρνει τα καλλυντικά της μαμάς της, τα δοκιμάζει και με κάθε σοβαρότητα εκφράζει την άποψή της γι' αυτά δημοσίως. Κι αν δεν της αρέσουν, το λέει ευθαρσώς, χωρίς κανέναν δισταγμό.

Από την κριτική της δεν μπορούσε να ξεφύγει η νέα σειρά Fenty Beauty της Ριάνα, η σειρά που περίμεναν με ανυπομονησία όλοι οι λάτρεις της τραγουδίστριας. Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε, υπό τον τίτλο «Δείτε την καλύτερη κριτική για το μακιγιάζ @FentyBeauty!!! Ευχαριστώ», παρότρυνε τους συνδρομητές της να τη δουν να δοκιμάζει και να κρίνει τα καλλυντικά της σταρ της R&B σκηνής. Στο τετράλεπτο βίντεο η χαριτωμένη δίχρονη τοποθετεί βάση μακιγιάζ σε ένα μπολάκι και με ένα πινέλο το τοποθετεί στα μάγουλα. Με ένα χαρτί το σκουπίζει, προκειμένου να το... αναμείξει, όπως εξηγεί, και στη συνέχεια τοποθετεί το highlighter της σειράς στη μύτη της.

«Όχι, δεν τελείωσα ακόμη» δηλώνει στο βίντεο. Ξαναβάζει μια γενναία δόση μέικ απ στο πρόσωπο, δοκιμάζει το κονσίλερ στα... χείλη της, ενώ ολοκληρώνει το μακιγιάζ της με λιπ γκλος. «Μοιάζω με λάμπα» δηλώνει στο τέλος με στόμφο η πιτσιρίκα, που δεν παρέλειψε να δοκιμάσει και μια σταλίτσα από τα καλλυντικά με γεύση σοκολάτας. «Είναι τόσο καλά!» αποφάνθηκε και κερδίζει επάξια τον τίτλο της πιο χαριτωμένης κριτικού καλλυντικών!

Πηγή: Espressonews.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!