GOSSIP

Τρανσέξουαλ top model

Η 23χρονη Αμερικανίδα Τέντι Κουίνλιβαν αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο CNN ότι άλλαξε φύλο

Θεωρείται ένα από τα πιο «καυτά» ανερχόμενα μοντέλα παγκοσμίως και μόλις την περασμένη εβδομάδα έκλεψε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Τώρα η 23χρονη Αμερικανίδα Τέντι Κουίνλιβαν ένιωσε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να εκμυστηρευτεί ότι είναι τρανσέξουαλ.

Η Κουίνλιβαν αποκάλυψε πρώτη φορά δημόσια το «μυστικό» της σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN, η οποία συνοδεύτηκε από βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram. «Εζησα σχεδόν όλη μου τη ζωή σαν άντρας, αλλά ένιωθα σαν να παίζω έναν ρόλο» λέει, προσθέτοντας ότι πάντα γνώριζε ότι ήταν γυναίκα «στην ψυχή, στην καρδιά και στο μυαλό».

Το μοντέλο, που εισήλθε στον χώρο της μόδας πριν από δύο χρόνια, όταν εμφανίστηκε σε επίδειξη της Louis Vuitton, δήλωσε ότι αποφάσισε να μιλήσει εξαιτίας «του τωρινού πολιτικού κλίματος», που οδηγεί σε βίαιες συμπεριφορές, ειδικά σε βάρος των Αφροαμερικανών τρανσέξουαλ γυναικών.

Πρότυπα

Παρόλο που η 23χρονη ένιωθε αγχωμένη πριν κάνει την ανακοίνωση, φοβούμενη μήπως υπάρξουν αρνητικές συνέπειες στην καριέρα της, βρήκε το θάρρος, όπως είπε, φέρνοντας στον νου της τα μοντέλα Χάρι Νεφ και Αντρέι Πέγιτς, που είναι επιτυχημένα. «Αν το γεγονός ότι είμαι τρανσέξουαλ με ακολουθήσει σε όλη την καριέρα μου, πιστεύω ότι άξιζε τον κόπο» ανέφερε, προσθέτοντας ότι δεν βλέπει την ώρα να έρθει εκείνη η ημέρα που κάτι τέτοιο δεν θα σημαίνει απολύτως τίποτα. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα κακό στο να είναι κανείς τρανσέξουαλ και εγώ είμαι γυναίκα πρώτα από όλα» σημείωσε.

Μετά τη δημόσια ομολογία της Κουίνλιβαν, στο πλευρό της έσπευσε να σταθεί ο σχεδιαστής μόδας Μαρκ Τζέικομπς, για λογαριασμό του οποίου εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

 

Πηγή: Espresso

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!