ΖΩΔΙΑ

Τι δηλώνει για σένα η μέρα του μήνα που γεννήθηκες;

Το αν γεννήθηκες την 1η, στις 3 ή τις 25 του μήνα αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου

Διάβασε παρακάτω τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα σου η κάθε μια από τις 31 μέρες του μήνα.

Αν έχεις γεννηθεί την 1η του μηνός είσαι ένα πολύ φιλικό άτομο, που του αρέσουν τα όμορφα πράγματα στη ζωή. Φιλόδοξος, σταθερός, κάνεις μακρόχρονες σχέσεις. Είσαι καλός στο να ηγείσαι και αν διοχετεύσεις την ενέργειά σου στη σωστή κατεύθυνση, θα πας πολύ μακριά.

Είσαι άνθρωπος που βοηθάς, κάνεις εύκολα φίλους, δοτικός στις σχέσεις σου. Είσαι αισιόδοξος, σίγουρος για ό,τι κάνεις κι αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις προβάδισμα έναντι των άλλων.

Έχεις πολύ δημιουργικό μυαλό, σου αρέσει να εξερευνάς νέους κόσμους, να μαθαίνεις καινούργια πράγματα. Είσαι εύκολος χαρακτήρας και κάνεις ευτυχισμένους τους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις μεγάλα όνειρα κι αν βάλεις τα δυνατά σου σύντομα θα τα πραγματοποιήσεις.

Αγαπάς τη ζωή, το χαμόγελό σου είναι μεταδοτικό και έχεις το ταλέντο να παρακινείς τους άλλους. Είσαι ρομαντικός και θα έχεις μια επιτυχημένη ερωτική ζωή. Αρκετές φορές δείχνεις κατανόηση κι μερικές αρνείσαι πεισματικά να αποδεχτείς κάτι. Αλλά είσαι πιστός κι αφοσιωμένος γι’ αυτό σε αγαπούν οι φίλοι σου.

Εκπέμπεις μαγνητισμό κι είσαι ευχάριστος άνθρωπος. Έχεις αίσθηση του χιούμορ και η ψυχή της παρέας. Ερωτεύεσαι εύκολα, είσαι πολύ συναισθηματικός κι υποφέρεις σε περίπτωση χωρισμού. Σου αρέσει να φοράς ρούχα στιλάτα και της μόδας.

Είσαι χαρούμενος, ενθουσιώδης και θέλεις να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα. Έχεις περιπετειώδες πνεύμα και ταυτόχρονα είσαι πολύ ευαίσθητος. Διατηρείς φιλίες χρόνων, προσφέρεις φροντίδα και παρηγοριά στα πρόσωπα που αγαπάς. Θα καταφέρεις πολλά στη ζωή σου.

Είσαι κάπως ντροπαλός αλλά συμπαθέστατος. Σου αρέσει η ηρεμία κι η σταθερότητα στη ζωή σου, είσαι αφοσιωμένος στη δουλειά σου και όταν ερωτεύεσαι γίνεσαι πολύ ρομαντικός και ευσυγκίνητος. Θέλεις να ζήσεις μια πολυτελή ζωή και είσαι πιστός στην οικογένεια και τους φίλους σου.

Είσαι ήρεμος, συνετός, και ψύχραιμος. Είσαι ευχάριστος και σου αρέσουν τα αστεία. Πιστεύεις στον Θεό και την Ανώτερη δύναμη και έχεις τέτοιες πνευματικές ανησυχίες. Επίσης, είσαι ιδιαίτερα μεγαλόψυχος, αν χρειαστεί.

Είσαι έξυπνος, έχεις ωραίο στιλ και το αντίθετο φύλο έλκεται εύκολα από σένα. Σου αρέσουν τα εκλεπτυσμένα πράγματα και πιστεύεις ότι πρέπει να ζεις το παρόν. Θέλεις να φροντίζεις την οικογένεια και τους φίλους σου και τον/ην ερωτικό/η σου σύντροφο την προσέχεις σαν την κόρη των ματιών σου.

10η

Είσαι πολύ χαρισματικός άνθρωπος κι οι άλλοι θέλουν να έρχονται σε επαφή μαζί σου. Γίνεσαι θυσία στη σχέση σου αλλά είσαι σαν την καρύδα, απέξω σκληρός και από μέσα τρυφερός. Έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες και ίσως ασχολείσαι με τις τέχνες. Πρέπει να προσέχεις όμως γιατί κάποιοι μπορεί να εκμεταλλεύονται τη δοτική σου φύση.

11η

Είσαι πολύ ζεστός και δεκτικός άνθρωπος. Σε θαυμάζουν και σου αρέσει να κάνεις καινούργιες παρέες. Ανταποδίδεις χάρες στους φίλους σου, κάνεις αστεία και ξοδεύεις αρκετό από τον χρόνο σου μαζί τους. Θέλεις να είσαι κυρίαρχος στη σχέση σου, όχι με την κακή έννοια, ενώ παράλληλα βγάζεις έντονο πάθος.

12η

Είσαι κατασταλαγμένος άνθρωπος αλλά ταυτόχρονα ταπεινός. Είσαι αφοσιωμένος σε ό,τι καταπιάνεσαι, δουλειά ή σπουδές, ωστόσο είσαι πολύ συναισθηματικός και μερικές φορές γίνεσαι κτητικός στη σχέση σου. Γενικά όμως είσαι εύκολος και φιλικός χαρακτήρας. Σου αρέσει να ντύνεσαι όμορφα και βλέπεις τη ζωή ρεαλιστικά.

13η

Έχεις μια σοφία που ενδεχομένως να μη συνάδει με την ηλικία σου, γι’ αυτό κι οι φίλοι σου ζητούν τη συμβουλή σου. Νοιάζεσαι για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τα κινητοποιείς να κάνουν πράγματα. Είσαι καλός συνεργάτης και πιστεύεις στο ομαδικό πνεύμα. Είσαι εξωστρεφής κι εκδηλώνεις τα ερωτικά σου συναισθήματα.

14η

Είσαι γεννημένος αρχηγός. Αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία τις δυσκολίες και εμπνέεις άλλους σε περίπτωση κρίσης. Σου αρέσουν τα ταξίδια και ντύνεσαι με την τελευταία λέξη της μόδας. Θέλεις να σε κανακεύουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα, επιδιώκεις σοβαρές σχέσεις και είσαι πιστός.

15η

Ασκείς έντονο μαγνητισμό και ξεχωρίζεις στο πλήθος. Είσαι χαμογελαστός και μεταδίδεις τη χαρά γύρω σου, ωστόσο, είσαι σοβαρός. Έχεις συγκεκριμένους στόχους στη ζωή σου και προσπαθείς σκληρά να τους πετύχεις. Βάζεις το «είναι» στη σχέση σου και τα αισθήματα έχουν τον πρωταρχικό ρόλο.

16η

Είσαι εσωστρεφής και πολύ υπομονετικός άνθρωπος. Κάνεις το οτιδήποτε αφού ζυγιάσεις τα υπέρ και τα κατά. Είσαι ευγενικός, αλτρουιστής και σου αρέσει να βοηθάς τους άλλους. Εκφράζεις τα αισθήματά σου αραιά και που, αλλά φροντίζεις και προσφέρεις την αμέριστη προσοχή στον/την αγαπημένη σου.

17η

Είσαι άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά μερικές φορές χάνεις την ψυχραιμία σου αρκετά εύκολα. Είσαι δημιουργικός, έχεις μια καλλιτεχνική φλέβα και ιδιαίτερα ώριμος ανεξάρτητα από την ηλικία σου. Προσπαθείς να είσαι φίλος με όλους και φλερτάρεις αρκετά. Θέλεις την αυτονομία και το χώρο σου στη σχέση σου.

18η

Είσαι εξωστρεφής χαρακτήρας αλλά σου αρέσει να περνάς το χρόνο σου ερχόμενος σε επαφή με τη φύση. Είσαι δυναμικός, δεν μπορείς να σταθείς στο ίδιο σημείο για πολύ ώρα κι εκφράζεις τις απόψεις σου ανοιχτά. Όταν ερωτεύεσαι, συναρπάζεσαι, αλλά επιδιώκεις τις μακρόχρονες, σταθερές σχέσεις.

19η

Είσαι ελκυστικός και δίνεις ιδιαίτερη βαρύτητα στο ντύσιμό σου. Έχεις περισσότερους φίλους του αντίθετου φύλου. Έχεις έντονη αίσθηση του χιούμορ, είσαι ευχάριστος και γι’ αυτό θέλουν όλοι να κάνουν παρέα μαζί σου. Σε ερωτεύονται για τον ενθουσιασμό, την κατανόηση αλλά και το ελεύθερο πνεύμα σου.

20η

Είσαι ο άνθρωπος που συμπαθούν όλοι και δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να σε αντιπαθήσει. Βγάζεις μια αθωότητα ή φιλικότητα και συχνά γίνεσαι εύπιστος. Έχεις μια ευαίσθητη πλευρά που τη γνωρίζουν μόνο τα πολύ δικά σου άτομα. Τα πρόσωπα του δικού σου φύλου σε ζηλεύουν, εξ αιτίας της ευκολίας που έχεις να βρίσκεις εραστή ή ερωμένη.

21η

Ζεις τη ζωή στο έπακρο και δεν ανησυχείς για το αύριο. Θέλεις να είσαι ανεξάρτητος όσο γίνεται και βάζεις τα δυνατά σου για να ξεπεράσεις όποιο εμπόδιο σταθεί στο δρόμο σου. Είσαι όμορφος και διασκεδαστικός και σε ερωτεύονται κυρίως για την ζεστασιά και την οικειότητα που βγάζεις.

22η

Παρότι δεν είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής, συναναστρέφεσαι με ευκολία με πολλά και διαφορετικά άτομα. Είσαι αρκετά έξυπνος, αλλά ορισμένες φορές αποζητάς την προσοχή των άλλων. Σου αρέσει να περιστοιχίζεσαι από στενούς φίλους και απολαμβάνεις τον χρόνο που περνάς μαζί τους. Θα βρεις την ευτυχία στο πλευρό ενός προσώπου που αγαπάς πολύ.

23η

Είσαι ένας χαρούμενος και τυχερός άνθρωπος, που παίρνει τη ζωή όπως έρχεται. Είσαι πνευματώδης κι η οικογένεια κι οι φίλοι σου έρχονται πρώτοι στην καρδιά σου. Έχεις μεγάλο ταλέντο σε κάποια από τις Τέχνες που καλό θα ήταν να το ανακαλύψεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Νοιάζεσαι και φροντίζεις το άλλο σου μισό.

24η

Είσαι σταθερός κι υπεύθυνος άνθρωπος κι οι άλλοι γνωρίζουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σου. Είσαι γοητευτικός και γεμίζεις όμορφα συναισθήματα, όταν ερωτεύεσαι. Είσαι ενεργός και δραστήριος, αφοσιωμένος στη δουλειά ή τις σπουδές σου κι αν προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, θα φτάσεις στην επιτυχία.

25η

Είσαι ευγενικός, αξιαγάπητος και διπλωμάτης γι’ αυτό δεν δημιουργείς στους άλλους ανταγωνιστικές διαθέσεις. Είσαι γενναιόδωρος με τους «μη προνομιούχους», φιλόδοξος και θέλεις να πετύχεις πολλά στη ζωή σου. Αν είσαι ανοιχτόμυαλος και βάλεις τα δυνατά σου, θα τα καταφέρεις. Όταν ερωτεύεσαι, γίνεσαι πολύ τρυφερός και ρομαντικός.

26η

Είσαι ένας ειλικρινής κι αυθόρμητος άνθρωπος κι ακολουθείς το δρόμο που σου δείχνει η καρδιά σου, χωρίς να σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Διατηρείς την ψυχραιμία σου και δε θυμώνεις εύκολα. Σου αρέσει να μαθαίνεις συνεχώς καινούργια πράγματα. Το φλερτ θα σου φέρει τον έρωτα της ζωής σου.

27η

Είσαι πολύ ελκυστικός και γεμάτος ζωντάνια. Σου αρέσει η έντονη κοινωνική ζωή και να γνωρίζεις συνεχώς καινούργια και ενδιαφέροντα άτομα. Είσαι εύστροφος, γνωστός για το έξυπνο ή ιδιαίτερο χιούμορ σου. Κατά καιρούς είσαι πολύ πεισματάρης, συγχωρείς σχετικά εύκολα, αλλά δεν ξεχνάς ποτέ. Στον έρωτα είσαι πολύ επιλεκτικός και ψάχνεις τον τέλειο για σένα σύντροφο.

28η

Είσαι ένας σταρ. Λαμπερός, χαμογελαστός και συζητήσιμος, ταυτόχρονα όμως και επιφυλακτικός. Σου αρέσει η πολυτέλεια και ενημερώνεσαι πάντα για την τελευταία λέξη της μόδας. Συχνά γίνεσαι πολύ συναισθηματικός και διατηρείς μακρόχρονες σχέσεις στις οποίες είσαι πιστός και το ίδιο απαιτείς κι από το άλλο πρόσωπο.

29η

Είσαι αισιόδοξος και θέλεις κι οι άλλοι να βλέπουν τη θετική πλευρά. Δεν παίρνεις ρίσκα, αντίθετα είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα καινούργιο αντικείμενο. Στον ελεύθερό σου χρόνο θέλεις να χαλαρώνεις και να περνάς όμορφα με τους φίλους σου. Στον έρωτα βγάζεις πάθος και κάνεις το ταίρι σου να νιώθει ότι βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου.

30η

Είσαι πολύ σέξι και μυστηριώδης, γι’ αυτό η έλξη σου στο αντίθετο φύλο είναι μεγάλη. Είσαι κοινωνικός, αγαπητός, ενώ βγάζεις και ηγετικές ικανότητες κάτι που σε βοηθά στην καριέρα σου. Μετράς τα υπέρ και τα κατά, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Θέλεις ο/η σύντροφός σου να προσέχει την εμφάνισή του/ης, να είναι δυναμικός/η και με χιούμορ.

31η

Είσαι απλό και ειλικρινές άτομο, που δεν του αρέσουν τα πολλά παιχνίδια και νάζια. Έχεις δημιουργικό μυαλό και ταλέντα, που, αν τα επεξεργαστείς κατάλληλα, θα καταφέρεις πολλά πράγματα. Είσαι ζεστός, συμπονετικός και εύκολα προσεγγίσιμος. Παρ’ όλα αυτά σου παίρνει χρόνο μέχρι να «δεθείς» σε μια σχέση και δεν είσαι καθόλου κτητικός.

 

Πηγή: Astrology.gr

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!