GOSSIP

Αναζητείται διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής

Η έγκυος σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή της Premier League, Clarke Carlisle παρακαλεί για την ασφαλή επιστροφή του συζύγου της μετά την εξαφάνιση του σήμερα το πρωί.

Ο 37χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας εδώ και αρκετά χρόνια, δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις  έξι σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, Carrie, η οποία περιμένει το πρώτο  τους παιδί τον Δεκέμβριο, η τελευταία φορά που θεάθηκε ο Clarke Carlisle ήταν στο Μάντσεστερ.

Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook «#Χάθηκε και την τελευταία φορά που είδα τον Clarke ήταν στο κέντρο του Μάντσεστερ στις έξι το πρωί. Εάν τον δείτε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου».

Οι Αρχές έχουν επίσης ενημερωθεί και έχουν ανακοινώσει τα στοιχεία για τον εντοπισμό του πρώην ποδοσφαιριστή.

Ο επικεφαλής επιθεωρητής Steve Holgate πρόσθεσε, «είμαστε εξαιρετικά προβληματισμένοι με την εξαφάνιση του Clarke και ζητούμε όποιος τον έχει δει ή του έχει μιλήσει να έρθει σε επαφή μαζί μας. Επιπλέον κάνουμε έκκληση και προς τον ίδιο, εάν μας ακούει να επικοινωνήσει μαζί μας να μας ενημερώσει ότι είναι ασφαλής».

Τονίζεται ότι το 2014 ο αμυντικός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν έπεσε στους τροχούς νταλίκας στον αυτοκινητόδρομο.

Ο Clarke Carlisle, γεννήθηκε στο Preston της Αγγλίας το 1979 και έπαιξε σε διάφορες ομάδες όπως την Blackpool, την Watford, την Preston και την Leeds United. Επίσης διετέλεσε και Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιριστών της Βρετανίας.

Πηγή: Dailymail 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!