ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι πιθανόν να συμβάλλει σε αλλαγές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον κι εδώ μπορεί να συμβούν δύο τινά: Είτε να έρθει κόσμος στον χώρο σου, με όλα τα «συν» και τα «πλην» που μπορεί να έχει αυτό, είτε να μεταβείς σε μια διαφορετική «έδρα». Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν συζητήσεις για περιουσιακά θέματα. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να βάλει τέλος σε έναν κύκλο εργασιών, ενώ γενικότερα στα επαγγελματικά θέματα θα χρειαστείς μια πιο προσεκτική «ανάγνωση».

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου δίνει το «διαβατήριο» για την καρδιά της... αρεσκείας σου! Αν όμως προκύψει «κάτι» στην δουλειά σου, πρόσεξε μήπως τελικά πρόκειται για μια «στημένη» κατάσταση που στοχεύει στην χειραγώγηση και τον έλεγχό σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, η ημέρα προσφέρεται για ένα ταξίδι, μια εκδρομή ή έστω έναν περίπατο, ενώ γενικότερα αναμένεται να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο, είτε διά ζώσης, είτε διαδικτυακά-τηλεφωνικά. Προσπάθησε πάντως να μην αρκεστείς σε έναν «κοινωνικό σχολιασμό» για το τι έπραξε ο ένας και ο άλλος αλλά να μάθεις και κάτι... χρήσιμο! Από την άλλη πλευρά όμως ο ενεργός Πλούτωνας ίσως σου αποκαλύψει κάτι για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που δεν θα σου αρέσει καθόλου, με πιθανή συνέπεια την διακοπή της σχέσης σας.

Ερωτικά

Η προδιάθεσή σου για «μυστηριώδεις τύπους», θα σε φέρει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο θα μπορούσε να συμβεί «κάτι», φαίνεται ωστόσο ότι έχεις μια έφεση σε προβληματικές ή αδιέξοδες καταστάσεις κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Τα οικονομικά σου είναι κάτι που σήμερα μπορεί να σε προβληματίσει περισσότερο, ιδιαίτερα αν προκύψουν έκτακτες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Ωστόσο, με την Σελήνη στον Καρκίνο, οι εισροές και οι εκροές χρημάτων αναμένεται να καταλήξουν σε ισορροπία, οπότε ας επιδείξεις ψυχραιμία, ώστε να μην πάθεις κάποια πραγματική «ζημιά» εξ αιτίας μιας σπασμωδικής σου κίνησης. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου και να απαλλαγείς οριστικά από οτιδήποτε μη λειτουργικό.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε παρασύρει σε εκδηλώσεις που δεν συνηθίζεις, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο μιας ραγδαίας εξέλιξης στα προσωπικά σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να «λουστείς» μια έκρηξη θυμού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου προάγει την κοινωνικότητά σου, είναι όμως πιθανόν να αλλάζεις διαρκώς περιβάλλον και συνομιλητές, χωρίς τελικά να βγει κάτι συγκεκριμένο. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να «κρατήσεις» κάποιες από τις γνωριμίες σου, αφού κάποια στιγμή θα σου φανούν χρήσιμες. Στον αντίποδα μπορεί να υπάρξουν γκρίνιες και παρεξηγήσεις από κάποιους «δικούς σου», που θεωρούν πως τους παραμελείς. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας δημιουργεί ένα «κατασκοπευτικό» κλίμα στην καθημερινότητά σου!

Ερωτικά

Το πιο... απίθανο σήμερα είναι να καταλήξεις σε ένα πρόσωπο, αφού εκείνο που προέχει είναι η κατάταξη και η μελέτη» των επιλογών που σου προσφέρονται. Από την στιγμή όμως που έχεις διαθέσιμες πολλές «πόρτες», ε, όλο και κάποια θα ανοίξει μελλοντικά!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητά να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες, που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά αλλά μπορεί να αποδειχθούν καταλυτικές για την πορεία των οικονομικών σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε οτιδήποτε αφορά την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Αν μάλιστα «ξεφύγεις», δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς από μια ενόχληση στην υγεία σου, προσωρινή μεν αλλά και ικανή να σου «βγάλει ξινή» την συμμετοχή σου σε μια εκδήλωση.

Ερωτικά

Φαίνεται πως είσαι αρκετά κουρασμένος/η, για να αντέξεις στους «συνήθεις» ρυθμούς της ερωτικής και σεξουαλικής σου ζωής. Θα ήταν λοιπόν καλύτερο για σένα και το ταίρι σου να προσανατολιστείς σε μια «ήρεμη» επαφή, μακριά από εντάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Την ίδια στιγμή που πασχίζεις να προκόψεις με την αξία σου, κάποιοι «κύκλοι» απεργάζονται σχέδια σε βάρος σου κι επειδή μάλλον «παίζονται» πολλά, δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις αν δεν λάβεις δραστικά μέτρα εναντίον τους. Επιπλέον, καλείσαι να αντισταθείς σε δικές σου «αυτοκαταστροφικές» ή απομονωτικές τάσεις και σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει η Σελήνη στον Καρκίνο, προσφέροντάς σου περισσότερες ευκαιρίες σου κοινωνικά «ανοίγματα», ενώ ίσως σου προταθεί να συμμετάσχεις και σε μια ομαδική προσπάθεια.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση δεν θέλει και πολύ για «να πάρεις ανάποδες» και βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση όλα πια θα κρέμονται από μια κλωστή. Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, πρόσεξε μήπως οι επιθυμίες σου κοντραριστούν με τα συμφέροντα ή τα κεκτημένα άλλου/ης.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Από την στιγμή που θέλοντας και μη ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός, το πιθανότερο είναι να συνδυάσεις την συμμετοχή σου σε ένα κοινωνικό δρώμενο, με συζητήσεις κι επαφές για καθαρά επαγγελματικά θέματα, αφού αυτά είναι το «νούμερο ένα» στις προτεραιότητές σου. Το καλό πάντως είναι ότι με την Σελήνη στον Καρκίνο θα μπορέσεις να δικτυωθείς, «κτίζοντας» συμμαχίες. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας σε θέλει πιο υποψιασμένο, αφού φαίνεται πως γίνονται και πράγματα πίσω από την πλάτη σου.

Ερωτικά

Από την στιγμή που όλα κινούνται σε ένα «φιλικό» πλαίσιο, έχεις κι εσύ την άνεση να δράσεις κατά περίπτωση, χωρίς φυσικά να σε δεσμεύει κάτι. Αν όμως σε... ξεμοναχιάσουν, επειδή οι ερωτικές διαθέσεις είναι κάπως «άγριες», δεν αποκλείεται να «στριμωχτείς στα σκοινιά»!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να είσαι πιο καχύποπτος/η απέναντι σε όσα λέγονται και γίνονται στο φιλικό σου περιβάλλον, αφού οι προθέσεις κάποιου/ας δεν είναι και τόσο αγαθές. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να «ξεπορτίσεις», ίσως μάλιστα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι εκτός προγράμματος. Αλλά ακόμη κι αν παραμείνεις «εντός των τειχών», είναι βέβαιο πως δεν θα... πλήξεις, αφού θα έρθεις σε επαφή με διάφορα πρόσωπα, από «ανθρώπους της διπλανής πόρτας», μέχρι «φιλοσοφημένους» τύπους.

Ερωτικά

Μια ερωτική υπόθεση τείνει να εξελιχθεί σε μεγάλο βάσανο, ευτυχώς όμως μπορεί να... μην είναι και δική σου! Ακόμη όμως κι αν πρόκειται για την ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, τελικά δεν θα αποφύγεις να «φορτωθείς» κι εσύ ένα μέρος του προβλήματος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ανιχνεύσεις έγκαιρα κάποιες «ύποπτες» κινήσεις, που στρέφονται εναντίον σου κι αν χρειαστεί να «ξεκόψεις» οριστικά από άτομα που σε βλάπτουν ή στοχεύουν στην χειραγώγησή σου. Παράλληλα, κάτι «παίζεται» στα οικονομικά σου αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχείς για το αν έχεις ή δεν έχεις την οικονομική ισχύ για να κινηθείς όπως θα ήθελες. Μάλιστα, επειδή η Σελήνη στον Καρκίνο δεν δρομολογεί μόνον έξοδα αλλά και έσοδα ή παροχές, ίσως να χαρείς από κάτι που θα σου προσφερθεί.

Ερωτικά

Οι «μαργαρίτες» σε περιμένουν για να τις «μαδήσεις», σίγουρα όμως σε συμφέρει περισσότερο να βρεθεί κάποιος/α άλλος/η σε αυτήν την θέση κι εσύ να κάνεις το «παιχνίδι» σου. Έτσι κι αλλιώς οι επιλογές δεν θα σου λείψουν, πρόσεξε όμως μήπως πέσεις πάνω σε «βαριά» περίπτωση!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο «ανακατεύει την τράπουλα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, «απαιτώντας» να επιδείξεις κι εσύ μεγαλύτερη ευελιξία στις υποθέσεις σου, αφού κάποιες φορές θα έχεις την υποστήριξη των άλλων, κάποιες άλλες όμως όχι. Σε κάθε περίπτωση πάντως μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, ούτε και να πάρεις μια απόλυτη θέση. Παράλληλα, με την συνδρομή του ενεργού Πλούτωνα, μπορεί να σου ζητηθούν κάποιες πληροφορίες που –σωστά- υποψιάζεσαι ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν για... καλό σκοπό!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια «ενδιαφέρουσα» γνωριμία, ίσως όμως να ταλαιπωρηθείς από τα διαρκή «ήξεις-αφήξεις» του εν λόγω προσώπου! Αυτά όμως είναι στο «πρόγραμμα», είτε τελικά προκύψει μια ευτυχής συνέχεια, είτε όχι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, φαίνεται να σε περιμένουν αρκετές εργασίες, είτε σχετικές με το νοικοκυριό σου, είτε άλλου είδους. Επιπλέον, στην δουλειά σου μπορεί να υπάρξουν «απανωτές» μεταβολές που θα σε αποδιοργανώσουν, με πιθανή συνέπεια να υπερβείς τις αντοχές σου και να τα παρατήσεις όλα στην μέση. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να αλλάξει το οικονομικό status σου με μια «γερή» χρηματοδότηση ή αποζημίωση, πρόσεξε όμως μήπως «μπλέξεις» και με κύκλους που «ειδικεύονται» στην εκμετάλλευση!

Ερωτικά

Από την στιγμή που το ταίρι σου δείχνει κατανόηση και είναι πρόθυμο να συμβάλλει κι αυτό στην διεκπεραίωση των υποθέσεών σου, τότε... όλα καλά! Σε διαφορετική περίπτωση ας κάνει ο καθένας ότι επιθυμεί, χωρίς όμως να εγείρει ερωτικές «απαιτήσεις».

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Από την μια πλευρά, ο ενεργός Πλούτωνας ορίζει το τέλος μιας συνεργασίας, ενώ σε καλεί να κρατήσεις τις θέσεις σου απέναντι σε πιέσεις που λίγο απέχουν από τον... εκβιασμό! Κι αν δεν «βλέπεις» τι γίνεται, τότε... ψαξ’ το καλύτερα, αφού σίγουρα τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται! Από την άλλη, η Σελήνη στον Καρκίνο σου επιφυλάσσει γλέντια και διασκεδάσεις, οπότε δεν έχεις παρά να απολαύσεις τις ευκαιρίες που θα σου προσφερθούν. Ίσως μάλιστα να έρθεις πολύ πιο κοντά με ένα πρόσωπο, που θα είναι η «εναλλακτική» σου!

Ερωτικά

Η καρδιά σου «πεταρίζει» και βέβαια δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό αλλά για τον έρωτα που σου κτυπά την πόρτα! Καλό είναι βέβαια να μην υπάρχουν δεσμεύσεις, είτε από την δική σου πλευρά, είτε από την άλλη, γιατί τότε... έμπλεξες!

 

Πηγή: astrology.gr

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!