ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να δυσκολέψει τις εργασιακές σου σχέσεις, προσπάθησε όμως να μην φορτωθείς με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφήνοντας παράλληλα την εντύπωση ότι είσαι ένα πρόθυμο «θύμα». Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεκινήσεις μια δουλειά αλλά να δώσεις προτεραιότητα στην οργάνωση και την προετοιμασία της, αφού σίγουρα υπάρχουν κενά που πρέπει να καλυφθούν και λεπτομέρειες που χρήζουν διερεύνησης. Παράλληλα, μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά

Το πιο εύκολο που θα μπορούσε να σου συμβεί σήμερα είναι να παγιδευτείς ή να «χρησιμοποιηθείς» για να εξυπηρετήσεις σκοπιμότητες ή συμφέροντα. Περιόρισε λοιπόν τις βλέψεις αλλά και το... φιλότιμο σου, πριν «εκτεθείς» σε μπελάδες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου να επισκιάζει οτιδήποτε το ψυχαγωγικό, είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα σε «ωφελιμιστικές» δράσεις που διασφαλίζουν την θέση σου και καλύπτουν τα όποια κενά σου. Αντίθετα αν «ξανοιχτείς» χωρίς να έχεις την κατάλληλη προετοιμασία, ενδέχεται να αποτύχεις στις «εξετάσεις» σου. Επιπλέον, ίσως απογοητευτείς από την συμπεριφορά ή την γενικότερη στάση ενός ατόμου που αγαπάς ή εκτιμάς, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να διαπιστώσεις σε ποιους/ες τελικά μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη.

Ερωτικά

Οι συνθήκες δεν ευνοούν ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, αφού στην πορεία θα «λουστείς» ποικίλα προβλήματα. Παρ’ όλες τις «προκλήσεις» λοιπόν, είναι προτιμότερο να κάνεις μια «στάση», ξεκαθαρίζοντας πρώτα τι είναι αυτό που ζητάς πραγματικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για τα όσα συμβαίνουν στο επαγγελματικό αλλά και το οικογενειακό σου περιβάλλον, προσπαθώντας μάλιστα να καλύψεις ισότιμα αμφότερα τα πεδία. Η διαφορά βέβαια είναι ότι στον επαγγελματικό τομέα έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου, ενώ στο σπίτι σου το πιθανότερο είναι να φορτωθείς με άγχη και προβλήματα άλλων. Επιπλέον, αν σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία, είναι προτιμότερο να την «παγώσεις» μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες.

Ερωτικά

Σήμερα οφείλεις να είσαι φειδωλός/η στην έκφραση των συναισθημάτων σου, αφού η ανταπόκριση που περιμένεις δεν θα έρθει. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση ετοιμάσου να διαχειριστείς προβλήματα ή δύσκολες καταστάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο το να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις αλλά και τα πράγματα γύρω σου, όπως επίσης να τσεκάρεις την επάρκεια του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου, πριν μείνεις στα... κρύα του λουτρού! Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να καλύψεις ενδεχόμενα κενά ή τυπικές προϋποθέσεις όπου χρειάζεται, ιδιαίτερα αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις. Παράλληλα, αν μια συγγενική σχέση σου βρεθεί σε κρίση δεν έχεις παρά να βάλεις «τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του»

Ερωτικά

Οι ευχάριστες στιγμές δεν θα λείψουν αλλά έχοντας την τάση να παίρνεις τα πράγματα πιο σοβαρά από όσο είναι στην πραγματικότητα, μπορεί να καταλήξεις σε αποφάσεις που υπαγορεύονται κυρίως από την ανασφάλειά σου και για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσεις!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να σε «φορτώσει» με επιπλέον ευθύνες, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Εδώ είναι όμως που θα σου δοθεί η ευκαιρία να θέσεις τα όρια σου απέναντι σε όσα σε ξεπερνούν ή σε επιβαρύνουν πέραν του δέοντος, ξεκινώντας ίσως από κάποια δανεικά κι... αγύριστα που θα σου ζητηθούν! Επιπλέον ευνοούνται οι πωλήσεις αλλά όχι οι αγορές, ενώ σε σχέση με τις επενδυτικές βλέψεις σου το σοφότερο θα ήταν να κάνεις πίσω, αφού όσο καλά κι αν προετοιμαστείς «κάποιο λάκκο έχει η φάβα».

Ερωτικά

Το κύρος και η γενναιοδωρία σου μπορεί να βρουν ανταπόκριση σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φαίνεται όμως πως είσαι περισσότερο «εκμεταλλεύσιμος/η» από όσο θα έπρεπε, με συνέπεια να κάνεις μεγάλες υποχωρήσεις σε «θέματα αρχών»!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε θέλει πιο «μετρημένο/η», προκειμένου να πετύχεις τους δέοντες συμβιβασμούς. Επιπλέον σε καλεί να περιορίσεις προς το παρόν τις φιλοδοξίες σου για κάτι «μεγάλο», φροντίζοντας πρωτίστως να καλύψεις τα όποια κενά σου, είτε σε θεωρητικό, είτε σε πρακτικό επίπεδο. Αυτός εξ άλλου είναι και ο πιο σωστός τρόπος για να «κτίσεις» το μέλλον σου. Σε διαφορετική περίπτωση –κι ιδιαίτερα αν αποπειραθείς «να κρατήσεις δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη»- το πιθανότερο είναι να μην τα καταφέρεις.

Ερωτικά

Η κατάσταση δείχνει –και είναι- αρκετά μπερδεμένη και το κακό είναι πως ούτε η λογική σου είναι ικανή να σε προστατέψει από λάθη ή παγίδες, εκτός βέβαια κι αν μπορείς να «διαβάζεις πίσω από τις γραμμές»!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θα σου δώσει την δυνατότητα να πετύχεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα ξεκαθαρίζοντας «την ήρα από το στάρι», με μόνη προϋπόθεση να εξασκήσεις πλήρως τα «διοικητικά» σου καθήκοντα, μοιράζοντας αρμοδιότητες στα κατάλληλα πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να ξεδιαλύνεις πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Από την άλλη πλευρά, οφείλεις να επιδείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου, μπαίνοντας αν χρειαστεί σε κάποιο πρόγραμμα.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Λέοντα αναμένεται να αναδείξει προσωπικά θέματα φίλων και γνωστών, στα οποία βέβαια θα σου ζητηθεί να συμμετάσχεις, βοηθώντας με τον τρόπο σου. Δεν αποκλείεται βέβαια να προκύψει κι ένα... φιλικό ειδύλλιο!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Δείχνεις έτοιμος/η να επωμιστείς τα βάρη μιας προσπάθειας για το κοινό καλό, ίσως όμως θα ήταν σκόπιμο να περιμένεις μέχρι να διαμορφωθούν καταλληλότερες συνθήκες, αφού στην παρούσα φάση το πιθανότερο είναι να πασχίσεις χωρίς να δικαιωθείς για τους κόπους σου. Ανάλογες επιφυλάξεις οφείλεις να έχεις και σε οικονομικά ζητήματα, αφού η τύχη σου «στερεύει». Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί, είτε να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο» στις φιλικές σου σχέσεις, είτε να συμπαρασταθείς σε κάποιον/α που περνά δύσκολα.

Ερωτικά

Όσο κι αν θες να διατηρήσεις τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, αυτές τις ημέρες θα σου είναι κάπως δύσκολο, αφού ακόμη κι αν εσύ κάνεις υποχωρήσεις προκειμένου να «καταπραΰνεις τα πνεύματα», δεν ισχύει το ίδιο και για τους άλλους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις ευθύνες σου κι από αυτήν την άποψη οφείλεις να φερθείς με επαγγελματισμό περιορίζοντας το ενδεχόμενο κάποιου λάθους που μπορεί να σου στοιχίσει. Ίσως μάλιστα να κριθείς αυστηρά για μια ανεπάρκειά σου. Επιπλέον, καλό θα ήταν να θέσεις έγκαιρα τα όρια σου, ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να επιβλέψεις την πορεία των πραγμάτων, αφού κάποιος/α σε μια θέση-κλειδί δεν κάνει και... τόσο καλά την δουλειά του!

Ερωτικά

Με τόσες ευθύνες και υποχρεώσεις στην πλάτη σου είναι εξαιρετικά αμφίβολο το κατά πόσον θα μπορέσεις να «κλέψεις» χρόνο για τις προσωπικές υποθέσεις σου. Αν όμως υπάρξει κάποια επαφή, φρόντισε να τηρήσεις τα δέοντα μέτρα ασφαλείας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αν ψάχνεις τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, αυτός δεν είναι άλλος από την βελτίωση της κατάρτισης σου και τον εμπλουτισμό των γνώσεών σου. Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με μια «αυθεντία» του τομέα που σε ενδιαφέρει. Αντίθετα, σε θέματα της καθημερινότητας είναι πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις και βλάβες που ναι μεν θα σε κάνουν πιο σοφό/η αλλά θα σου... δυσκολέψουν και κατά τι την ζωή! Επιπλέον, ενδέχεται να «ζοριστείς» από τα τεκταινόμενα στο συγγενικό σου περιβάλλον.

Ερωτικά

Από την στιγμή που το «πεδίο» είναι προνομιακό για σένα, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, είτε πρόκειται για μια νέα σχέση που ξεκινά, είτε για μια που ήδη «τρέχει». Ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα «tres sic» δώρο από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου λειτουργεί σχεδόν απαγορευτικά σε σχέση με μια σημαντική αγορά ή επένδυση που θέλεις να κάνεις, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα αποδειχθεί «λίγη» σε σχέση με τις απαιτήσεις σου. Μάλιστα, το πιο «σοφό» σε αυτήν την φάση θα ήταν να περιορίσεις τα έξοδα σου στα εντελώς αναγκαία, αφού όλο και κάποια έκτακτη υποχρέωση θα προκύψει. Όσον αφορά όμως σε ενδεχόμενες πωλήσεις, έχεις το «πράσινο φώς». Παράλληλα, ενδέχεται να «ζοριστείς» από πιεστικά αιτήματα φίλων και γνωστών.

Ερωτικά

Το να είσαι το «μήλον της Έριδος» μεταξύ διαφόρων διεκδικητών είναι βέβαια κάτι κολακευτικό, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να συνδυαστεί και με καταστάσεις ή πρακτικές, που έχουν πολλά... κενά στην ηθική τους!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Όσο επιμένεις να νομίζεις ότι δίνοντας προτεραιότητα στις επιθυμίες των άλλων, εξασφαλίζεις και την αποδοχή ή την υποστήριξη τους, δεν πρόκειται να δικαιωθείς. Αντίθετα, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θα σου δώσει να καταλάβεις ότι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όρια σου στις απαιτήσεις των άλλων, τότε όσο «χώρο» κι αν τους δώσεις, απλά θα τους ανοίξεις την όρεξη για να απαιτήσουν περισσότερο. Επιπλέον, δεν ευνοείται κάθε είδους συνεργασία ή συμφωνία και είναι προτιμότερο να αναλάβεις εσύ όλο το βάρος, παρά να «τρέχεις» μετά.

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση αναμένεται είτε να «στριμωχτείς» από τις εξελίξεις, είτε να στενοχωρηθείς από τα όσα συμβαίνουν στην ζωή του/της συντρόφου σου. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, φαίνεται να έχουν προτεραιότητα οι... μεγάλες διαφορές ηλικίας!

 

Πηγή: astrology.gr

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!