GOSSIP

Η σκέψη της Kate Middleton για την τρίτη της εγκυμοσύνη μας ξάφνιασε

Η Ελισσάβετ πάντως σίγουρα θα την εκτιμήσει.

Εδώ και μιάμιση εβδομάδα τα πάντα στρέφονται γύρω από την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, οι οποίοι σε λίγους μήνες θα φέρουν στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι. Μπορεί από τότε που ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της Δούκισσας να μην την έχουμε δει καθόλου, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην κύηση της, όμως η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε να την δούμε στις πρώτες εμφανίσεις της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Μέχρι τότε, ελπίζουμε να περνάει όσο πιο ανώδυνα γίνεται τα πρώτα στάδια. Πληροφορίες της Daily Mail επίσης, αναφέρουν πως η Kate Middleton έχει πάρει –ή μάλλον είναι πολύ κοντά στο να πάρει- μία ξαφνική και απρόσμενη απόφαση, όσον αφορά στην εγκυμοσύνη της.

Η Δούκισσα λοιπόν σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο του τοκετού στο σπίτι. Να γεννήσει δηλαδή το τρίτο της παιδί στο σπίτι και όχι σε νοσοκομείο. Αυτό σίγουρα πάντως δεν θα βρει και πολύ αντίθετη την Ελισάβετ, η οποία γέννησε τους γιους της Charles, Andrew και Edward στο Buckingham Palace. Κάπως έτσι λοιπόν και η Kate σκέφτεται να γεννήσει το τρίτο της παιδί στο Kensington Palace και αυτό κυρίως λόγω των μέσων ενημέρωσης.

Στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της υπήρχαν έξω από το St. Mary's Hospital του Λονδίνου άπειροι δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, αλλά και πολίτες που θέλανε να δουν τόσο εκείνη, όσο και τα μωρά και αυτό γνωρίζουμε πως μόνο καλό δεν κάνει στις μέλλουσες μανούλες και στα βρέφη. Γι’ αυτό λοιπόν και η Δούκισσα είναι πολύ κοντά στο να πάρει αυτή την απόφαση. Μένει απλά να δούμε αν όντως θα συμβεί.

Πηγή: Queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!