ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε «εξεζητημένες» καταστάσεις στα προσωπικά σου, κάτι όμως που με δεδομένη την έφεσή σου στην... περιπέτεια, δεν είναι και τόσο πρόβλημα. Επιπλέον όμως ενδέχεται να εκπλαγείς από την στάση ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε ωθεί να «φτιάξεις» μια οικογενειακή ατμόσφαιρα στην δουλειά σου, ποντάροντας περισσότερο στις ανθρώπινες σχέσεις, παρά στον τεχνικό εξοπλισμό. Επιπλέον, είναι πιθανό να εντρυφήσεις σε μια παραδοσιακή θεραπεία.

Ερωτικά

Ένας «άνεμος ελευθερίας» πνέει στην προσωπική σου ζωή, καθιστώντας κάθε είδους «κλασική» δέσμευση, σχεδόν ανέφικτη: Κι αν τυχόν ενοχληθείς από τις τάσεις ανεξαρτησίας του/της συντρόφου σου, μην επιχειρήσεις να του/της επιβληθείς γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στην Παρθένο σε ωθεί να ασχοληθείς με πρόσωπα και υποθέσεις του παρελθόντος, ίσως μάλιστα να επισκεφθείς κι ένα μέρος που θα σου ξυπνήσει πολλές μνήμες. Κατά τα άλλα, μάλλον έφτασε η στιγμή για να κάνεις κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σου αλλά και στον χώρο σου, ακόμη κι αν υπάρξουν έντονες «ενστάσεις», κυρίως από άτομα που σε θεωρούν δεδομένο/η. Δική σου είναι η ζωή κι όχι δική τους... Επιπλέον η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να σε φέρει ενώπιον μιας «ανεξήγητης» συμπεριφοράς ενός οικείου σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, έχεις όλα τα περιθώρια για να βρεθείς σε μια «ζεστή» αγκαλιά ή έστω να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σε καταλαβαίνει και σε νιώθει. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να την «δέσεις» περισσότερο μέσα από μοιράσματα και εκμυστηρεύσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει θετικά στην ρύθμιση μιας περιουσιακής υπόθεσης αλλά και στο να λάβεις παροχές από την οικογένειά σου. Επιπλέον, καλείσαι να βάλεις την δική σου «σφραγίδα» στον χώρο σου, αναδεικνύοντας αντικείμενα που έχουν μια ιδιαίτερη συναισθηματική αξία. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα που ξεχωρίζουν για το στιλ ή την νοοτροπία τους, ίσως μάλιστα χρειαστεί να μετακινηθείς εκτάκτως, ενώ φαίνεται πως θα λάβεις μια απρόσμενη είδηση.

Ερωτικά

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις το κατά πόσον είσαι πραγματικά σε θέση να λειτουργήσεις έξω από «κλισέ» και συμβάσεις. Η ανοχή σου σε οτιδήποτε είναι περίπου δεδομένη, μένει να αποδειχθεί όμως ότι δεν ισχύει το «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις»!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στην Παρθένο προάγει την τάση σου να διερευνήσεις το παρελθόν, είτε σε προσωπικό, είτε σε συλλογικό επίπεδο. Μύθοι θρύλοι και παραδόσεις έχουν λοιπόν τον πρώτο λόγο, ενώ «παίζουν» δυνατά και οι εξιστορήσεις μεταξύ συγγενών. Επιπλέον μπορεί να περιέλθουν στην κατοχή σου παλαιά έγγραφα ή αντικείμενα.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα τείνει να αλλάξει το σκηνικό στα οικονομικά σου κι αν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Αν όμως θεωρείς κάτι εξασφαλισμένο, ίσως να εκπλαγείς δυσάρεστα!

Ερωτικά

Το μυαλό σου φαίνεται να έχει «κολλήσει» σε ένα πρόσωπο αλλά αυτό δεν βοηθάει πουθενά, από την στιγμή που έχεις μπλέξει σε έναν φαύλο κύκλο εσωστρέφειας. Αν λοιπόν θέλεις να δώσεις συνέχεια στα πράγματα, δεν έχεις παρά να κάνεις το... τολμηρό βήμα ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να εκφράσεις και τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πιο «ειδικό» κοινό. Ίσως βέβαια, να υπάρξει ένα «ρήγμα» στην σχέση σου με έναν «δικό σου» άνθρωπο, την ίδια στιγμή όμως θα σου δοθεί μια νέα επιλογή, που μέχρι πρόσφατα φάνταζε... απίθανη! Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να αναβιώσει μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, δίνοντας το έναυσμα για μια οριστική ρύθμιση. Επιπλέον, ίσως ανακαλύψεις ένα κρυμμένο αντικείμενο αξίας.

Ερωτικά

Οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο έναν τύπο σχέσης που ανεξάρτητα με το πόσο «κολλητή» είναι βασίζεται πρωτίστως στην αμοιβαία ελευθερία δράσης. Αντίθετα κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση μιας σχέσης με «κλασικές» δεσμεύσεις, θα αποτύχει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναζητήσεις τις ρίζες σου, κάνοντας συνάμα μια ανακεφαλαίωση των όσων έχουν συμβεί στο παρελθόν σου και ανασυντάσσοντας τις δυνάμεις σου. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Λέοντα αναμένεται να συνεισφέρει σε «προσωπικές» αποκαλύψεις που μπορεί να σε σοκάρουν, ενώ σου βάζει δύσκολα και στα εργασιακά σου, όπου πολλά και ανατρεπτικά μπορεί να συμβούν. Αν όμως ψάχνεις για δουλειά, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, έστω κι αν βρεθείς σε μια θέση που ποτέ δεν φανταζόσουν.

Ερωτικά

Το συναίσθημα σε... πολιορκεί κι ίσως κάποια στιγμή να νιώσεις εγκλωβισμένος/η σε ένα αδιέξοδο, αν όμως συμβουλευτείς έναν φίλο ή μια φίλη, τότε είναι βέβαιο ότι θα σου δοθούν οι απαντήσεις που χρειάζεσαι. «Παίζει» ακόμη η επανασύνδεση με μια παλιά σου σχέση.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα η συνήθως «μετρημένη» στάση σου μπορεί να θεωρηθεί υπεκφυγή, με συνέπεια να οδηγηθούν τα πράγματα σε μια έντονη αντιπαράθεση ή ακόμη και ρήξη με φίλους/ες. Αντίθετα, αν βρεθείς ενώπιον μιας αναταραχής, με την Αφροδίτη στον Λέοντα θα βρεις τον τρόπο να επαναφέρεις την τάξη, κερδίζοντας τα εύσημα για την στάση σου! Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια επαγγελματική προοπτική του παρελθόντος αλλά και να σου αποκαλύψει το παρασκήνιο μιας παλιάς υπόθεσής σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, ίσως διαπιστώσεις την αλήθεια του ρητού «τα ετερώνυμα έλκονται», αφού ο έρωτας που αναζητάς κρύβεται πίσω από την διαφορετικότητα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να «σπάσεις» την ρουτίνα της, πριν οι συμβάσεις σε... πάρουν από κάτω!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που σου θυμίζουν έντονα το παρελθόν σου. Επιπλέον, ίσως ασχοληθείς με ένα παλιό σου χόμπι. Παράλληλα, αν και οι συνθήκες επιβάλλουν να δρομολογήσεις αλλαγές είτε στο οικογενειακό, είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, το πιθανότερο είναι να τις αρνηθείς, φοβούμενος/η ότι η νέα κατάσταση θα είναι χειρότερη από την παλιά. Ωστόσο, το σωστό θα ήταν να συνθέσεις το παλιό με το καινούριο, «αποσυμπιέζοντας» τις εκατέρωθεν πιέσεις και απαιτήσεις.

Ερωτικά

Ενώ εσύ στοχεύεις σε έναν σχετικά «κλειστό» τύπο σχέσης, η ζωή μπορεί να σου φέρει ακριβώς το αντίθετο. Ίσως λοιπόν για την ώρα πρέπει να αρκεστείς σε φιλικές συναθροίσεις κι επαφές, αφού από εκεί θα εισπράξεις την ζεστασιά και την κατανόηση που επιθυμείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια επαγγελματική υπόθεση του παρελθόντος. Επιπλέον, ίσως ωφεληθείς από την επαφή σου με κάποιον πρεσβύτερο αλλά και με άτομα της οικογένειάς σου. Παράλληλα όμως, με την Αφροδίτη σε... επαναστατικό οίστρο καλείσαι να «τριφτείς» με μάλλον προκλητικές συμπεριφορές, ιδιαίτερα σε προσωπικά θέματα. Από την άλλη μπορείς να μάθεις περισσότερα για ένα γνωστικό αντικείμενο που δεν είναι «της σειράς». Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα πρέπει είτε να τροποποιήσεις τους όρους της είτε να αλλάξεις το πλαίσιο της, αφού αν δεν το πράξεις μπορεί να γίνεις εσύ το «θύμα» μιας μάλλον δυσάρεστης έκπληξης. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε ας είσαι ανοικτός/η στο πιο... απίθανο!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Ερμής στην Παρθένο σε ωθεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν, ανασύροντας «θαμμένες» αλήθειες. Φρόντισε ωστόσο να μην εγκλωβιστείς σε μνήμες και συναισθηματικές αδυναμίες, χάνοντας εντελώς το «σήμερα». Επιπλέον, μπορεί να συναντηθείς με έναν παλιό σου γνώριμο. Παράλληλα όμως, οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα είναι μάλλον απρόσμενες κι όσο «τέλεια» κι αν έχεις καταστρώσει τα σχέδια σου, «από αλλού το περιμένεις κι από αλλού σου έρχεται», είτε πρόκειται για παροχές, είτε για έξοδα.

Ερωτικά

Το κλίμα είναι ευνοϊκό για σένα, φαίνεται μάλιστα ότι θα ανοίξει ένας κύκλος επαφών ή συζητήσεων με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δρομολογώντας περαιτέρω εξελίξεις. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να «βυθιστείς» σε μια αδιέξοδη παρελθοντολογία!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε καλεί να διαχειριστείς αλλαγές και ανατροπές που δρομολογούνται στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αν μάλιστα τις προκαλέσεις κιόλας, ακόμα... καλύτερα, αφού θα έχεις και τον έλεγχο της κατάστασης. Γενικότερα είναι σκόπιμο να κινηθείς με τα δικά σου μέτρα, ώστε «να κάνεις τη διαφορά»! Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε κάνει πιο συναισθηματικό σε οικονομικά ζητήματα, κάτι που ναι μεν λειτουργεί σε βάρος των συμφερόντων σου αλλά αναδεικνύει το «ανθρώπινο» πρόσωπό σου.

Ερωτικά

Σήμερα ευνοούνται οι ερωτικοί ή σεξουαλικοί «πειραματισμοί» και μπορείς να αναζητήσεις το διαφορετικό όπου και όπως επιθυμείς! Αν όμως είσαι σε μια σχέση, θεωρώντας την ως δεδομένη τότε μπορεί να «πέσεις από τα σύννεφα» ή να βρεθείς ενώπιον «αλλόκοτων» αντιδράσεων.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου αλλά και γενικότερα να σε φέρει σε επαφή με άτομα που έχεις να δεις πολύ καιρό. Επιπλέον, φαίνεται να επαναλαμβάνεται μια «ακολουθία» του παρελθόντος, οπότε αν... θυμάσαι σωστά, θα προβλέψεις και το τελικό αποτέλεσμα! Παράλληλα όμως, μια ξαφνική ανατροπή μπορεί να ταράξει την εργασιακή σου ηρεμία, εκτός βέβαια κι αν αποφασίσεις να αιφνιδιάσεις εσύ κάνοντας μια κίνηση που κανείς δεν περιμένει. Αν πάντως ψάχνεις για κάτι νέο, θα έχεις τις ευκαιρίες σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που συνδυάζει ρεαλισμό και δυνατά συναισθήματα μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για την συνέχεια. Ίσως όμως να σου προκύψει κι ένα παλιό σου «αμόρε» που αναζητά τρόπους για να «ξαναδείτε» την σχέση σας.

 

Πηγή: astrology.gr

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!