WOMEN'S GUIDE

No More: 10 κακές συνήθειες που πρέπει να «κόψεις» αυτό το φθινόπωρο

Άλλαξε τη ζωή σου από σήμερα κιόλας

Νέος μήνας, νέοι στόχοι. Αυτή είναι η φράση που βγαίνει από το στόμα των περισσότερων σε αυτή εδώ τη γη κάθε φορά που φεύγει το καλοκαίρι. Όλοι μας θεωρούμε πως ο Σεπτέμβρης είναι ο ιδανικότερος μήνας για αλλαγές και για αυτό σου βρήκαμε τις 10 κακές συνήθειες που πρέπει να «κόψεις» εδώ και τώρα.

Μπορεί να τις θεωρείς αθώες, αλλά να ξέρεις πως καθεμία ξεχωριστά βλάπτει την υγεία ή την ομορφιά σου. Ξεκίνα από σήμερα και δες την καθημερινότητά σου να αλλάζει προς το καλύτερο.

1.Μην τρως τα νύχια σου: Αυτή η συνήθεια πρέπει να σταματήσει άμεσα. Τα πετσάκια διπλασιάζονται και φυσικά τα μικρόβια μεταφέρονται από τα χέρια στο στόμα σου. No, no, no!

2. Μην τσιμπάς συνεχώς: Σκέψου πόσες θερμίδες παίρνεις άσκοπα. Αν τηρείς τα 5 γεύματά σου, να είσαι σίγουρη πως δε θα έχεις καμία όρεξη για πατατάκια.

3.Μην κοιμάσαι φορώντας make up: Να ξέρεις πως δε θα σου πάρει πάνω από 2 λεπτά. Προτιμάς σε λίγα χρόνια η επιδερμίδα σου να δείχνει θολή και κουρασμένη;

4.Μην καμπουριάζεις: Ειδικά αν κάθεσαι πολλές ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή, πρέπει να προσέξεις τη στάση του σώματός σου. Αγαπητή μας φίλη να θυμάσαι πάντα πως έχουμε το κεφάλι ψηλά και τους ώμους πίσω. Ναι καλέ, σαν τα μοντέλα.

5.Μη βάζεις υπερβολική κολόνια κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι: Αν πρόκειται να βγεις μετά τη δουλειά, καλύτερα να έχεις ένα μικρό μπουκαλάκι στην τσάντα και να ανανεώσεις το άρωμά σου.

6. Μην κάθεσαι πολλές ώρες μπροστά από ηλεκτρονικές συσκευές: Ωραίο το διαδίκτυο και η τηλεόραση, αλλά πρέπει να βάλεις ένα στοπ στο σερφάρισμα. Τουλάχιστον το βράδυ, φρόντισε να ξεκουράζεις τα μάτια σου και κυρίως να επικοινωνείς με τον υπόλοιπο κόσμο τριγύρω σου. Τα social media μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε τι εστί πραγματική επικοινωνία.

7. Μη σπας τα σπυράκια σου: Είναι ενοχλητικά, αλλά πρέπει να τα υποστείς. Ρώτα το δερματολόγο σου για ό,τι σε απασχολεί και άσε το σπάσιμο στην άκρη.

8. Μην κόβεις τις άκρες των μαλλιών σου: Αν το κούρεμα και το καθάρισμα της ψαλίδας ήταν τόσο απλό, τότε δε θα υπήρχαν και κομμωτές. Αυτό ίσως και να σε κάνει να κόψεις μια για πάντα την κακή αυτή συνήθεια.

9. Μην ξεχνάς την ενυδατική κρέμα και το αντηλιακό σου: Ακόμη και το χειμώνα ο ήλιος υπάρχει. Προσπάθησε να προστατεύεις την επιδερμίδα σου καθημερινά και φυσικά να μην την αφήνεις να «διψάει»

10. Μην κοιμάσαι με το κινητό στο προσκεφάλι σου: Αγόρασε ένα ξυπνητήρι, κλείσε το κινητό και άφησέ το στο σαλόνι. Δεν είναι καλό για την υγεία σου και το ξέρεις.

 

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!