ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να εργαστείς εντατικά, πετυχαίνοντας πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να ταξιδέψεις και γενικότερα να βγεις έξω, εκπληρώνοντας τις επικοινωνιακές σου ανάγκες. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα πλήθος μηνυμάτων, άλλοτε ευχάριστων κι άλλοτε... αδιάφορων! Καλό είναι όμως να μην αναλωθείς αποκλειστικά σε ανούσιες συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας και ο άλλος αλλά να «ταΐσεις» και την πνευματική σου φύση με γνώσεις ή πληροφορίες που θα σου χρησιμέψουν.

Ερωτικά

Παρότι κάποιες εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου, θα έχεις την ευκαιρία για να συμμετάσχεις και σε ένα ερωτικό παιχνίδι, με τα αποτελέσματα να είναι άκρως ενθαρρυντικά. Φρόντισε μόνον να γίνει το κάθε τι στην... ώρα του!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στην Παρθένο σε κάνει πιο δημιουργικό και άμεσο στις επιδιώξεις σου, ίσως μάλιστα να σου «βγει» ένα ρίσκο. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιες ανησυχίες για την πορεία των οικονομικών σου, ιδιαίτερα αν χρειαστεί να ξοδευτείς... εκτάκτως, σύντομα όμως θα καταλάβεις ότι μάλλον υπερβάλλεις. Ίσα-ίσα που λειτουργώντας υπό πίεση θα καταφέρεις τελικά να εξασφαλίσεις μια οικονομική συνδρομή στο έργο σου, ικανή για να καλύψεις τις άμεσες ανάγκες σου κι... ακόμη περισσότερες!

Ερωτικά

Τα ερωτικά παιχνίδια καλά κρατούν κι αν το θες πραγματικά μπορεί να ζήσεις υπέροχες στιγμές, μην ξεχνάς όμως ότι «μπουρίνια» υπάρχουν ακόμη και μέσα στην «καλοκαιρία». Μην απορήσεις λοιπόν αν εντελώς ξαφνικά μια «σούπερ» κατάσταση «γυρίσει» σε... καημό!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου τονίζει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σου, καλό είναι λοιπόν να μην υποκύψεις στον κακό εαυτό σου που έχει την τάση να «βολοδέρνει» δεξιά κι αριστερά, χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Αντίθετα, το πρακτικό πνεύμα αλλά και η ικανότητά σου να κινείσαι σε παράλληλους δρόμους θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις την αποδοχή που επιζητάς, κάτι που θα ενισχύσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε ενδοοικογενειακές έριδες.

Ερωτικά

Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς συγκεντρώνεις τα κολακευτικά σχόλια των παρισταμένων, ίσως όμως να υπάρξουν και κάποια «πειράγματα» που θα σε φέρουν σε αμηχανία. Από εκεί και ύστερα είναι στο χέρι σου να ενδώσεις ή όχι σε ένα απρόσμενο ως προς την εξέλιξη του συναπάντημα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα έχει προτεραιότητα η φροντίδα για την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Κι αν τυχόν εμφανιστεί κάποιο «περίεργο» σύμπτωμα στην υγεία σου δε χρειάζεται να... πανικοβληθείς, αφού πρόκειται για κάτι περαστικό. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να κάνεις μια ανασκόπηση των πεπραγμένων σου μακριά από όλα εκείνα που σε αποσπούν. Ίσως μάλιστα να προκύψει μια τέτοια ανάγκη ύστερα από προστριβές με άτομα του περιβάλλοντός σου. Παράλληλα, μπορεί να «πιείς μονορούφι» μια νέα γνώση.

Ερωτικά

Με την Σελήνη στον 12ο ηλιακό σου οίκο, φαίνεται πως σε βασανίζει ένας κρυφός «καημός» αλλά αντί να κάθεσαι και να πλέκεις σενάρια, είναι προτιμότερο να κάνεις το «παραπάνω βήμα» κι αν θεωρείς πως σου λείπουν οι αναγκαίες πληροφορίες, απλά ρώτα για να μάθεις!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Άρης στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά θέματα, ενισχύοντας την τάση σου για «μια κι έξω» κινήσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει κοντά σε φίλους/ες και ομοϊδεάτες, ενώ γενικότερα αναμένεται να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με πρόσωπα που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα. Ίσως βέβαια να προκύψουν και κάποιες παρεξηγήσεις που θα χαλάσουν προς στιγμή το καλό κλίμα αλλά αν δεν δώσεις σημασία, όλα θα ξεχαστούν γρήγορα. Επιπλέον, «ψήνεται» η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά

Σίγουρα θέλεις τον χρόνο σου για να συμμετάσχεις ολόψυχα σε μια σχέση, αλλά αν συνεχίσεις να «μαδάς την μαργαρίτα» θα χάσεις το «σήμερα» για ένα «αύριο», που μπορεί να μην έρθει και... ποτέ! Κάνε λοιπόν την κίνηση σου και να είσαι αισιόδοξος/η για τα αποτελέσματά της.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει λιγότερο υπομονετικό/η και πιο «επιτακτικό/η» στην συμπεριφορά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να «τριφτείς» με άτομα που έχουν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις, αλλά στην παρούσα φάση μπορεί να συνδράμουν θετικά στο έργο σου, ίσως μάλιστα καταφέρεις να εκπληρώσεις έναν από τους σημαντικούς στόχους σου. Κράτα, λοιπόν, το αποτέλεσμα και μην εμπλέκεσαι σε «αψιμαχίες», που απλά θα σε καθυστερήσουν. Επιπλέον, ίσως λάβεις μια βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο.

Ερωτικά

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, αν θέλεις «κάθεσαι» κι αν δεν θέλεις φεύγεις. Να θυμάσαι όμως ότι ακόμη κι αν απορρίψεις κάποιον/α ή αντίθετα απορριφθείς ως επιλογή, δεν σημαίνει και κάτι σπουδαίο αφού σύντομα θα υπάρξει και... δεύτερος γύρος!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα, οι πνευματικές αναζητήσεις σου έχουν τον πρώτο λόγο κι ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να συζητήσεις πολλά γύρω από ότι σε ενδιαφέρει, συλλέγοντας γνώσεις και πληροφορίες. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να ταξιδέψεις είτε στην πραγματικότητα, είτε νοερά, γνωρίζοντας νέους κόσμους και διαφορετικές κουλτούρες. Ίσως μάλιστα να «δέσεις» την σχέση σου με ένα γείτονα ή ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να σου φέρει μια έντονη αλλά περαστική ενόχληση στην υγεία σου

Ερωτικά

Η διάθεσή σου είναι κυμαινόμενη και οι «στόχοι» σου διαρκώς... ανανεώνονται, όμως για να «δέσει το γλυκό» απαιτείται μια μίνιμουμ συμφωνία ή συμβατότητα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Αν δεν ταιριάζετε εκεί με το υποψήφιο ταίρι σου, μην το... ψάχνεις περισσότερο!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στην Παρθένο ξαναμοιράζει τα «χαρτιά» στις φιλικές σχέσεις σου, αλλάζοντας τις ισορροπίες. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Διδύμους, κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες που προκύπτουν σε ωθούν να επικεντρωθείς στην πορεία των οικονομικών σου, ανησυχώντας για το μέλλον, όπως όμως θα διαπιστώσεις σύντομα όχι μόνον θα καλύψεις όλες τις υποχρεώσεις σου, αλλά θα έχεις και περίσσευμα, που μπορείς να το διαθέσεις όπως αγαπάς. Επιπλέον, μπορεί να εξασφαλίσεις την υποστήριξη ενός χρηματοδότη.

Ερωτικά

Με τον Άρη στην Παρθένο, το «πεδίο μάχης» των σχέσεων σου μεταφέρεται στις παρέες και τις φιλικές συναναστροφές σου, από όπου μπορεί και να «αλιεύσεις» ευκολότερα ένα ερωτικό ταίρι, κάτι που θα συνοδευτεί τόσο από επιδοκιμασίες, όσο και από... ζήλειες!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να «φορτσάρεις», προκειμένου να πετύχεις άμεσα τους στόχους σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και την ώρα που κάποιος/α φεύγει, κάποιος/α άλλος/η... έρχεται! Επιπλέον, φαίνεται ότι πολλά εξαρτώνται από τους άλλους κι όχι τόσο από σένα, ωστόσο μην «δένεις» τίποτα, αφού οι διαθέσεις μπορεί να αλλάξουν γρήγορα. Παράλληλα βέβαια, μπορεί να γίνεις «στόχος» και κάποιων αρνητικών σχολίων, αλλά δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους.

Ερωτικά

Η διάθεσή σου είναι μάλλον ασταθής κι αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, καλό είναι να «φιλτράρεις» τις γνωριμίες σου, πριν «μπλέξεις» στα σοβαρά. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, κάποια «καπρίτσια» σου μπορεί να προβληματίσουν το ταίρι σου, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φαίνεται πως υπάρχουν κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν και δεν παίρνουν αναβολή. Ανασκουμπώσου λοιπόν και τακτοποίησε τουλάχιστον τις επείγουσες εκκρεμότητες, ώστε να σου μείνει και μπόλικος χρόνος για να αφεθείς στα ενδιαφέροντά σου, σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την διατροφή σου. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο.

Ερωτικά

Τα μηνύματα που παίρνεις από το περιβάλλον σου είναι πολύ ενθαρρυντικά, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια είδηση ερωτικού ενδιαφέροντος που θα σε χαροποιήσει και θα βελτιώσει την ψυχολογία σου. Επιπλέον, αν ταξιδέψεις, θα κληθείς να διαχειριστείς... επίμονες διεκδικήσεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους προάγει την δημιουργικότητά σου κι όπως θα διαπιστώσεις μέσα από το παιχνίδι μπορεί να προκύψουν και κάποιες ανακαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις, που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου και θα σε απελευθερώσουν. Όσον αφορά δε στην καθημερινότητα σου, το πιθανότερο είναι να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς περισσότερο με τα παιδιά σου. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο στις οικονομικές επιδιώξεις σου.

Ερωτικά

Σήμερα καλείσαι να «αποδείξεις» την αγάπη σου με μια συγκεκριμένη προσφορά, αλλά δεν αποκλείεται να πάρεις κι εσύ μια μεγάλη συγκίνηση από ένα πρόσωπο που σε «περιτριγυρίζει». Επιπλέον, ο Άρης στην Παρθένο εξακολουθεί να... εξάπτει την λίμπιντό σου!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις θέματα του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, μια διαδικασία που μπορεί να επιταχυνθεί με αφορμή κάποιες επισκέψεις που θα δεχθείς. Ίσως μάλιστα να γίνουν συζητήσεις για ένα περιουσιακό θέμα. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει και σε μια προσωρινή αλλαγή στον τόπο διαμονής σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον φυσικό 7ο «οίκο» σου θέτει υπό αμφισβήτηση μια τρέχουσα συνεργασία σου, μπορεί όμως να συμβάλλει και σε μια ομοψυχία «ενώπιο του κοινού εχθρού»!

Ερωτικά

Με τον Άρη απέναντί σου, ίσως ενοχληθείς από την συμπεριφορά κάποιου/ας, θεωρώντας ότι είναι καθαρά εγωιστική και ότι με τα «ψέματα» συγκεντρώνει όλη την προσοχή επάνω του/της. Ωστόσο, αν τα πράγματα φτάσουν σε αδιέξοδο, τότε «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές»!

Πηγή: astrology.gr

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!