GOSSIP

Η Beyoncé στο πλευρό των πληγέντων του Χάρβεϊ

Στο πλευρό των συμπολιτών της, στη γενέτειρα της το Χιούστον βρέθηκε η Πρώτη Κυρία της αμερικανικής μουσικής σκηνής Beyoncé στα πλαίσια της καμπάνιας βοηθείας #beygoodhouston για τα θύματα του Χάρβεϊ.

Συνοδευόμενη από τη μητέρα της και το πρώην μέλος των Destiny's Child, Μισέλ Γουίλιαμς, η Μπιγιονσέ επισκέφθηκε ανθρώπους που αναγκάστηκαν να αφήσουν το σπίτι τους το οποίο καταστράφηκε και να αναζητήσουν καταφύγιο στην εκκλησία Σεν Τζον, όπου η βασίλισσα της ποπ, έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική, τραγουδώντας στη χορωδία.

Η διάσημη τραγουδίστρια δάκρυσε ακούγοντας ιστορίες για το πώς οι ζωές αυτών των οικογενειών άλλαξαν από τη μία στιγμή στην άλλη λόγω του Χάρβεϊ.

Αυτή είναι μια γιορτή της επιβίωσης" είπε η σταρ σε αυτούς που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται από τον καταστροφικό τυφώνα. "Αυτά που έχουν πραγματικά αξία είναι η υγεία σας και τα παιδιά σας, η οικογένεια σας και η ζωή σας" πρόσθεσε.

Ανάμεσα στις ιστορίες που άκουσε ήταν και αυτή μια οικογένειας 16 ατόμων που πήγαν να ζήσουν στο Χιούστον μετά τον τυφώνα Κατρίνα και χτυπήθηκαν και από τον τυφώνα Χάρβεϊ. Για να διασωθούν αναγκάστηκαν να πηδήξουν από ένα παράθυρο.

Εκτός από την Beyoncé η Τζάνετ Τζάκσον και η Τζένιφερ Γκάρνερ, βρέθηκαν κοντά στους πληγέντες.

 

Πηγή: CNN.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!