WOMEN'S GUIDE

Δημιουργεί Λάμψη. Βελτιώνει Τις Δυσχρωμίες.

Σας παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Even Better™ Glow Light Reflecting Makeup SPF 15

Η λάμψη που “σβήνει” την ανάγκη για makeup. Σας παρουσιάζουμε το NΕΟ Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15, ένα υγρό foundation διάφανης έως μέτριας κάλυψης, το οποίο σας χαρίζει λαμπερό δέρμα άμεσα και με την πάροδο  του χρόνου, βοηθώντας σας να λάμψετε.

Οι χρωστικές ουσίες σε σχήμα μαργαριταριού που αντανακλούν το φως, βοηθούν άμεσα στην διάχυση της εμφάνισης ατελειών και δίνουν στο δέρμα μια υγιή, από-μέσα-προς-τα-έξω  λάμψη. Με την πάροδο του χρόνου, τα συστατικά λάμψης και απολέπισης βελτιώνουν τις σκούρες κηλίδες και τις δυσχρωμίες.

Ο τόνος και η υφή του δέρματος βελτιώνεται σε σημείο που δεν χρειάζεστε καν μακιγιάζ. Η ελαφριά, ενυδατική φόρμουλα αναμειγνύετε εύκολα και σας επιτρέπει να ‘χτίσετε’ την κάλυψη την οποία επιθυμείτε. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και ιδανική για τύπους δέρματος ΙΙ και ΙΙΙ.

 

Key Ingredients:

  • Ένα εξαιρετικά ενεργό παράγωγο της Βιταμίνης C ενισχύει την φωτεινότητα και την διαύγεια ενώ μειώνει ορατά την εμφάνιση σκούρων κηλίδων που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο και τις ουλές από ακμή.
  • Η Βιταμίνη E λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό και προστατεύει από την οξειδωτική βλάβη και τις ελεύθερες ρίζες
  • Ένα μείγμα φυσικών και χημικών αντηλιακών βοηθά στην προστασία του δέρματος από μελλοντικές δυσχρωμίες και σημάδια πρόωρης γήρανσης που προκαλούνται από τις ακτίνες UVB και UVA.
  • Το Σαλικυλικό Οξύ παρέχει ήπια απολέπιση για να βελτιώσει τον τόνο, την υφή και τη διαύγεια του δέρματος, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται στα καλύτερα του με συνεχή χρήση.

Όλα όσα γνωρίζουν οι σύμβουλοι-δερματολόγοι μας για το δέρμα εφαρμόζονται στη δημιουργία των makeup μας. ΝΕΟ Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15:

  • Βελτιώνει τη λάμψη και την υφή του δέρματος άμεσα και με την πάροδο του χρόνου
  • Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, τις σκούρες κηλίδες και τις δυσχρωμίες
  • Δεν ξηραίνει το δέρμα, δεν αλλοιώνεται
  • Δεν εισχωρεί στις λεπτές γραμμές και στου πόρους
  • Μεγάλης διάρκειας
  • Ανθεκτικά στον ιδρώτα, την υγρασία και το νερό
  • Μη λιπαρή σύνθεση

 

Το ΝΕΟ Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15 αναζωογονεί την όψη του κουρασμένου δέρματος και παρέχει διαύγεια, ακτινοβολία και ελεγχόμενη κάλυψη για λιπαρό και μικτό δέρμα. Το ΝΕΟ Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15 επιδιορθώνει άμεσα την επιδερμίδα και προσδίδει μια λάμψη που αντανακλά το φως, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την διαύγεια και την υφή του δέρματος με την πάροδο του χρόνου.

Το ΝΕΟ Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15 είναι διαθέσιμο στην Clinique σε όλες τις πόλεις.

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.

Τι σημαίνει αυτό; Πρώτα δημιουργούμε τη σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 άτομα. Ακόμα και αν 1 από τις 7.200 δοκιμές αυτές προκαλέσει ερεθισμό, ξεκινάμε από την αρχή.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!