ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δε σηκώνει πολλά λάθη, αφού θα κληθείς να αποδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ανοικτό. Μπορείς πάντως να ποντάρεις και στην καλή σου τύχη, που σε κάποιες περιπτώσεις θα δηλώσει εμφατικά το παρόν! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε φέρνει πιο κοντά σε παραδοσιακές πρακτικές, οι οποίες στην παρούσα φάση μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά αποτελεσματικές. Επιπλέον όμως, μπορεί να επανεμφανιστούν κάποια ενοχλητικά συμπτώματα στην υγεία σου.

Ερωτικά

Ναι μεν έχεις «το κοκαλάκι της νυχτερίδας», από την άλλη πλευρά όμως, η «άγνοια κινδύνου» που σε διακρίνει μπορεί τελικά να σε κάνει ένα εύκολο... θύμα σε μια υπόθεση που δείχνει να είναι «στημένη» ή «πάει κι έρχεται» χωρίς να καταλήγει πουθενά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Με τον ενεργό Χείρωνα να τονώνει την δημιουργικότητά σου, θα έχεις την ευκαιρία για να αναβιώσεις ένα παλιό ενδιαφέρον σου αλλά και να συναντήσεις πρόσωπα με τα οποία σε συνδέει κάτι «δυνατό». Επιπλέον, καλείσαι να ασχοληθείς και με τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, που είτε βρίσκεται σε σύγχυση είτε έχει εγκλωβιστεί ψυχολογικά σε ιστορίες του παρελθόντος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου, αποφεύγοντας τις καταχρήσεις και τις υπερβολές.

Ερωτικά

Είναι πιθανό να εμπλακείς σε ανταγωνισμούς και διεκδικήσεις μεταξύ φίλων, που θα δημιουργήσουν μια αναστάτωση στα προσωπικά σου. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι μια σχέση σου δεν είναι και τόσο φιλική, αλλά υποκρύπτει ένα γνήσιο ερωτικό ενδιαφέρον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Κατ’ αρχάς, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου και είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια αναδιάταξη του χώρου σου, αξιοποιώντας παλαιά ή αποθηκευμένα αντικείμενα. Επιπλέον όμως, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να αναζωπυρώσει οικογενειακές έριδες και περιουσιακές διαφορές

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, «τρέφοντας» την κοινωνικότητά σου και το ιδανικό θα ήταν να προσδώσεις στο παρεΐστικο κλίμα κι ένα δημιουργικό χαρακτήρα.

Ερωτικά

Ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να «κλεφτείς» με το πρόσωπο που αγαπάς, αψηφώντας κοινωνικές ή οικογενειακές δεσμεύσεις και κανόνες. Ακόμη, δεν αποκλείεται να βρεθείς πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που σε είχε «απασχολήσει» και στο παρελθόν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό θα σου δώσει ακόμη περισσότερες αφορμές για να διακριθείς κοινωνικά και επαγγελματικά, ανεξάρτητα με το ότι θα υπάρξουν και κάποιες «τριβές» ή διχογνωμίες που θα σε «κρατήσουν» για λίγο πίσω. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να ανιχνεύσεις μια παράδοση ή έναν «θρύλο» που σίγουρα κρύβει αλήθειες ή να αξιοποιήσεις παλαιά έγγραφα ή αντικείμενα. Κατά τα άλλα όμως, μπορεί να «υποφέρεις» από δυνατά και ανεξέλεγκτα συναισθήματα ή να επηρεαστείς αρνητικά από κάτι που θα υποπέσει στην αντίληψή σου.

Ερωτικά

Φαίνεται να παλινδρομείς συναισθηματικά κι ίσως εμπλακείς σε έναν «φαύλο κύκλο» εξαρτήσεων και αδυναμίας λήψης αποφάσεων. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να υπερβείς κάθε είδους δυσκολία, αν λειτουργήσεις «υπεράνω» καταστάσεων και πάψεις να βλέπεις τα πράγματα τόσο σοβαρά.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό παραπέμπει σε περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, δείχνει όμως εξαιρετικά απίθανο το να καταλήξεις κάπου... οριστικά! Αντίθετα, η διαρκής εναλλαγή στοιχείων και παραστάσεων μπορεί τελικά να σε αποπροσανατολίσει προσωρινά από τον στόχο σου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας αναζωπυρώνει οικονομικές έχθρες ή ανταγωνισμούς του παρελθόντος. Επιπλέον βέβαια, παραπέμπει σε αγορές για το σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ή να ανακαλύψεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.

Ερωτικά

Επικοινωνιακά παίρνεις «άριστα», φαίνεται όμως να μην έχεις το μυαλό σου συγκεντρωμένο σε ένα μόνον πρόσωπο, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει αρκετές απορίες για τις πραγματικές προθέσεις σου. Το σοφότερο πάντως από πλευράς σου θα ήταν να «παίξεις» χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να καταστήσει πιο δύσκολη τη λήψη μιας «λογικής» απόφασης, ιδιαίτερα αν με αυτήν σχετίζονται πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Ίσως μάλιστα να προκύψουν θέματα που θεωρούσες λυμένα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα σου δώσει το έναυσμα για να «βουτήξεις» στο παρελθόν, «αλιεύοντας» γνώσεις αλλά και δικά σου δημιουργικά στοιχεία που ξέμειναν στο... ράφι! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό επηρεάζει τα οικονομικά σου και μπορεί να συμβάλλει τόσο σε έκτακτα έξοδα, όσο και σε ισόποσες εισροές.

Ερωτικά

Βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας σημαντικής κατάκτησης κι είναι μάταιο να προσπαθείς να «κρατηθείς», μην τυχόν και παραβιάσεις κανόνες, που στο κάτω-κάτω φτιάχτηκαν από άλλους και δεν σε αφορούν. Φαίνεται ωστόσο ότι η διάρκεια μιας νέας σχέσης είναι εξαιρετικά... συζητήσιμη!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να αναστατώσει την καθημερινότητά σου με αντινομίες και παλινδρομήσεις, είτε στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου είτε στα δικά σου «θέλω», τελικά όμως με την συνδρομή του Δία στο ζώδιό σου, όλα θα εξελιχθούν προς το συμφέρον σου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε οδηγήσει στην συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων που «κουβαλάς» μέσα σου από παλιά, δίνοντας σου το έναυσμα για να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε βαραίνει. Επιπλέον, σε παραπέμπει σε παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους.

Ερωτικά

Μαλώματα και φιλιώματα ορίζουν το πλαίσιο της ημέρας και τίποτε δεν είναι βέβαιο, μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Ας μην βιαστείς λοιπόν να βγάλεις συμπεράσματα για την πορεία μιας υπόθεσης κι αν «ζοριστείς» άσε να μαδήσουν οι άλλοι τις... μαργαρίτες!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να αναζητήσεις εκείνα που σε ενώνουν με τους «ομοίους» σου, επισφραγίζοντας τους δεσμούς σου μέσα από μια συλλογική προσπάθεια, από την άλλη πλευρά όμως, δεν αποκλείεται να περιχαρακωθείς απέναντι σε ό,τι θεωρείς «ξένο». Ενδέχεται ακόμη να συναντήσεις έναν φίλο ή μια φίλη από τα παλιά, που όμως συνδέεται και με καταστάσεις που θα... προτιμούσες να ξεχάσεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό θα σου «ανοίξει» πολλές δουλειές, που καλό είναι να ιεραρχήσεις, ώστε να μην «τρέχεις και δεν φτάνεις».

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να συναντήσεις ένα «μικρομέγαλο» πρόσωπο, που θα σε συγκινήσει, μπορεί ωστόσο να πρόκειται απλά για την αρχή μιας δυνατής φιλίας. «Παίζει» δυνατά όμως και η αναβίωση ενός ερωτικού ανταγωνισμού του παρελθόντος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό προάγει την δημιουργικότητά σου αλλά και τα πιο «παιχνιδιάρικα» στοιχεία σου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας, σε καλεί να αξιοποιήσεις ένα κληροδότημα ή να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση, παραλαμβάνοντας την «σκυτάλη» από κάποιον πρεσβύτερο. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να αναβιώσεις δράσεις και καταστάσεις του παρελθόντος ή να ασχοληθείς με ιστορικά θέματα, δεν θα λείψουν όμως και οι έντονοι διαξιφισμοί για μια παλιά υπόθεση που ξαναβγαίνει στο προσκήνιο.

Ερωτικά

Οι «θεατρινισμοί» σου δημιουργούν συμπάθειες και αντιπάθειες αλλά ας μην παίρνεις και τόσο σοβαρά τις αρνητικές αντιδράσεις. Εξ άλλου, δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους/ες και καλό είναι να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο που σου δείχνει εμφανώς την προτίμησή του.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να αναστατώσει την καθημερινότητά σου με επισκέψεις, έκτακτες οικιακές εργασίες ή άλλου είδους μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο έριδες με συγγενείς. Επιπλέον όμως, ενθαρρύνει τις αναζητήσεις σου στο παρελθόν, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα είτε για γενικότερα ενδιαφέροντα και δεν αποκλείεται να επισκεφθείς ένα μέρος με ειδικό συναισθηματικό βάρος. Ίσως μάλιστα να «ξεθάψεις» έγγραφα και αντικείμενα αξίας.

Ερωτικά

Σήμερα, μπορεί να συγκινηθείς από λόγια και πράξεις, σε σημείο να πιστέψεις ότι είσαι σε πολύ καλό δρόμο στα προσωπικά σου! Να θυμάσαι ωστόσο ότι μια σχέση δεν έχει μόνος τις... ιδανικές πλευρές της, ιδιαίτερα αν διέπεται από δυνατά αλλά και «πνιγηρά» συναισθήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, σίγουρα όμως δεν έχουν όλες την ίδια αξία για σένα, οπότε καλό είναι να θέσεις τις προτεραιότητές σου, πριν «πνιγείς σε μια κουταλιά νερό». Κατά τα άλλα, ο ενεργός Χείρωνας σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό στον χειρισμό των υποθέσεών σου με συνέπεια να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που σε συγκινούν κι όχι σε εκείνα που σε... συμφέρουν! Μπορεί ακόμη να δρομολογηθούν νέες εξελίξεις σε περιουσιακά και κληρονομικά ζητήματα.

Ερωτικά

Αυτήν την περίοδο καλείσαι να συνδυάσεις το ελεύθερο πνεύμα σου με μια μονιμότητα που σίγουρα έχει τα υπέρ και τα κατά της. Επιπλέον, δείχνεις «διχασμένο/ης» ανάμεσα στη συντροφικότητα και σε μια καθαρά σεξουαλική απόλαυση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, με τις εξελίξεις να είναι αμφίσημες. Βέβαια, ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε κάνει να πιστεύεις στο καλύτερο κι ίσως τελικά αυτή η πίστη σου να διαμορφώσει ένα θετικό κλίμα, έστω και σαν... υπόσχεση ή εμψύχωση! Στο «σήμερα» όμως καλό είναι να μην περιμένεις και πολλά από τις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα αν στοχεύουν σε υλικά οφέλη. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας αναβιώνει κάποιες «ενοχλητικές» καταστάσεις του παρελθόντος, κάτι που μπορεί να σε «κρατήσει» πίσω.

Ερωτικά

Από την στιγμή που η ωριμότητα αλλά και το... νεανικό πνεύμα ενός προσώπου σε εξιτάρει, όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα. Υπάρχει, βέβαια, το ενδεχόμενο να εξιδανικεύσεις υπερβολικά την κατάσταση, αλλά μάλλον δεν θα είναι η... πρώτη σου φορά!

Πηγή: astrology.gr

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!