ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να «ξεμπερδεύεις» γρήγορα με διάφορες δουλειές της καθημερινότητας, ώστε να σου μείνει περισσότερος χρόνος για διασκέδαση και δημιουργικές ενασχολήσεις, καλό είναι όμως να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου. Πρόσεξε ακόμη μήπως από τη βιασύνη ή την επιπολαιότητά σου θίξεις τον εγωισμό ενός συναδέλφου σου στη δουλειά. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια εξέλιξη που μπορεί μεν να είναι δυσάρεστη, ορίζει όμως την ολική επανεκκίνησή σου!

Ερωτικά

Βρίσκεσαι σε φάση... dolce vita και σε κατακλύζουν ευχάριστα συναισθήματα και ζωηρές επιθυμίες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προσπάθησε να «ζυγίσεις» τα πράγματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου, πριν βρεθείς εκτεθειμένος/η.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια δυσάρεστη εμπειρία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησής σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν ζημίες ή απώλειες σε έγγραφα αρχεία και τεχνικό εξοπλισμό. Από την άλλη πλευρά όμως, σου δίνει πρόσβαση σε πληροφορίες «για λίγους» και συμβάλλει στην δικτύωσή σου με «μυστικούς» κύκλους. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου για ερωτικά ή τυχερά παιχνίδια, με την αδρεναλίνη σου να φτάνει στα... ύψη!

Ερωτικά

Παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, κάτι που δεν σε βοηθά να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα αυτά που σε ενοχλούν στην προσωπική σου ζωή, αντίθετα το πιθανότερο είναι να αγχωθείς ακόμη περισσότερο, προβαίνοντας τελικά σε σπασμωδικές αντιδράσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον. Η ουσία βέβαια είναι ότι «σε βάζει στην πρίζα» και τελικά μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω παραπέμπει σε οικονομικές εξελίξεις κι αν ενδιαφέρεσαι για μια χρηματοδότηση «πάση θυσία», το πιθανότερο είναι να πετύχεις τον στόχο σου, όχι όμως χωρίς να κάνεις μια σοβαρή παραχώρηση. Από την άλλη πλευρά, αν δεις ότι δε «σε παίρνει», μην ματαιοπονείς και απλά άλλαξε «ρότα».

Ερωτικά

Οι συνθήκες δεν είναι διόλου συμβατές με τα «θέλω» και την νοοτροπία σου αλλά σίγουρα μπορείς να «γυρίσεις» υπέρ σου κάθε κατάσταση. Το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι εκείνη η... περίεργη «γάτα» που κρύβεις μέσα σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, κρατώντας μόνον εκείνες που πραγματικά σε εκφράζουν. Ίσως βέβαια να υπάρξει και μια αναπότρεπτη εξέλιξη που θα «αποφασίσει» για σένα! Επιπλέον, αν σου προταθεί μια συμφωνία, είναι βέβαιο ότι υπάρχουν κάποια «σκοτεινά» σημεία που χρήζουν διευκρινίσεων. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο εξάπτει την περιέργεια και το ενδιαφέρον σου για μια σειρά από πράγματα ή δραστηριότητες με συνέπεια να «ανεβάσεις» ταχύτητα.

Ερωτικά

Η λαχτάρα σου για κάτι «μεγάλο» μπορεί να σε εξωθήσει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να περιμένεις. Αν βέβαια πρόκειται να δώσεις ένα τέλος σε μια υπόθεση που «δεν τραβάει», τότε είσαι... εντός κλίματος!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να σου προκαλέσει μια ανησυχία για την πορεία των οικονομικών σου, αφού αναμένεται να εμφανιστούν κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που θα ανατρέψουν τον προγραμματισμό σου. Κι εδώ όμως αφορμής δοθείσης θα πετύχεις τελικά να υπερκαλύψεις τους στόχους σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να απαλλαγείς οριστικά από κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες αλλά και να κάνεις το «μεγάλο βήμα» σε σχέση με οικονομικές ή επαγγελματικές καταστάσεις που σε κρατούν δέσμιο/α.

Ερωτικά

Κατακλύζεσαι από πολύ δυνατά συναισθήματα κι επειδή η λογική σου έρχεται... δεύτερη, δεν έχεις παρά να «παραδοθείς» σε μια κατάσταση, η οποία παρά τους «κινδύνους» που κρύβει σε ψυχολογικό επίπεδο, δεν παύει να είναι... μοναδική!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να εκμεταλλευτείς άριστα τις προκλήσεις της ημέρας. Σε κάθε περίπτωση, ο ρόλος σου θα είναι πρωταγωνιστικός και δεν ωφελεί ούτε να βαρυγκωμάς, ούτε να «κρύβεσαι» Αντίθετα, η ενεργοποίησή σου θα σε οδηγήσει στην επίτευξη ενός δύσκολου στόχου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω παραπέμπει σε μια κρίσιμη καμπή στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, με υπαρκτό τον κίνδυνο να εγκλωβιστείς σε αρνητικά συναισθήματα, οπότε... παρ’ το πιο ανάλαφρα!

Ερωτικά

Η ημέρα έχει έναν... σούπερ ερωτικό χαρακτήρα, το θέμα όμως είναι αν μπορείς να διαχειριστείς συναισθήματα και καταστάσεις που τελικά σε ξεπερνούν. Ίσως μάλιστα να πέσεις «θύμα» μιας ακραίας αντιζηλίας, από εκείνες στις οποίες δεν χωρά καμία λογική!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ωθεί -θέλοντας και μη- να πάρεις τη «μεγάλη απόφαση» και να αποδεσμευτείς οριστικά από οικογενειακές δεσμεύσεις και περιουσιακά βάρη Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα γενναίο «ξεσκαρτάρισμα» στο σπίτι σου, ιδιαίτερα σε αποθηκευτικούς ή υπόγειους χώρους. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο σηματοδοτεί μια κρυφή έχθρα ή μια συνωμοσία σε βάρος σου, που καλείσαι να αποκαλύψεις πριν πάθεις κάποια «ζημιά», ενώ σε κάνει και πιο επιρρεπή σε ιώσεις ή μολύνσεις.

Ερωτικά

Το σωστό θα ήταν να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν κι όλα αυτά που σε πίκραναν ή αποδείχτηκαν «λίγα» για σένα. Ωστόσο, επειδή η λογική σου «μπάζει νερά», είναι εύκολο για την ώρα να εγκλωβιστείς σε αδιέξοδες καταστάσεις του τύπου «ή όλα ή τίποτα»!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει στο να συνειδητοποιήσεις αλήθειες, είτε μέσα από μια ενδοσκόπηση είτε μέσα από έρευνες και διαβάσματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα πρέπει να καταπολεμήσεις την τάση σου να «κατασκοπεύεις» τους άλλους, αφού αποτελεί μια πηγή τροφοδοσίας αρνητικών σκέψεων. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο αναμένεται να επηρεάσει άμεσα τις φιλικές σου σχέσεις, προσθέτοντας ένα νέο μέλος αλλά και... αφαιρώντας κάποιο άλλο, που «εζυγίσθη και ευρέθη ελλιποβαρές»!

Ερωτικά

Η διάθεσή σου για «νυχτοπερπατήματα» μπορεί βέβαια να αποδώσει τους επιθυμητούς καρπούς, πρόσεξε όμως μήπως τελικά μια υπόθεση που ξεκινά ως «παιχνίδι» εξελιχθεί σε κάτι που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Άρης στην Παρθένο πολλαπλασιάζει τις ευθύνες σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αποδείξεις τις ικανότητές σου και σε πρόσωπα ή κύκλους που σε αμφισβητούν. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, είναι πιθανό να σε φέρει ενώπιον φαινομένων απληστίας ή οικονομικής «διαπλοκής» και βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση το... σοφό εκ μέρους σου θα ήταν να κρατήσεις τις δέουσες αποστάσεις και να μην «λερωθείς». Αν όμως αποφασίσεις να προβείς σε αποκαλύψεις για τα κακώς κείμενα, μπορεί και να «την πληρώσεις».

Ερωτικά

Στον έρωτα τα πράγματα πρέπει να λειτουργούν ελεύθερα κι όχι με όρους ή τελεσίγραφα. Δώσε λοιπόν στην «άλλη πλευρά» να καταλάβει ότι το καθεστώς μιας δέσμευσης είναι τελείως διαφορετικό από εκείνο μιας «ελεύθερης σχέσης».

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, όλα γίνονται πιο... απόλυτα και η άρνησή σου να αποδεχθείς κάποια «ημίμετρα» θα σε οδηγήσει σε μια επανεκκίνηση, έστω κι αν χρειαστεί να αλλάξεις εντελώς «μετερίζι». Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο ενισχύει την «δίψα» σου για γνώση αλλά και την άρνησή σου να αποδεχθείς συμβάσεις και νομικά «τερτίπια», κάτι που μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με τους άλλους. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή, με σκοπό να διευθετήσεις άμεσα μια υπόθεσή σου.

Ερωτικά

Οι συναισθηματικές και σεξουαλικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται, κάτι που μπορεί να σε παρασύρει σε «πονηρές» ατραπούς. Καλό είναι το πάθος, καλή κι η ένταση «μέχρι τελικής πτώσεως», αν όμως δεν μπορέσεις να... ξανασηκωθείς, ποιο το όφελος;

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να αλλάξεις ριζικά τη διατροφή σου, πριν μαζευτούν κι άλλες... τοξίνες! Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες «καταλυτικές» εξελίξεις στη δουλειά σου, με το «πρόσημό» τους να εξαρτάται κυρίως από τις «άκρες» που διαθέτεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην τα βάλεις με τα «θηρία». Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε οικονομικά «σκαμπανεβάσματα», τελικά όμως φαίνεται ότι ένα ρίσκο που παίρνεις μέσα στην «απελπισία» σου, θα σε δικαιώσει!

Ερωτικά

Σήμερα, μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που θα σε γοητεύσει, φαίνεται μάλιστα ότι τα ερωτικά «παιχνίδια» μαζί του συνδυάζονται με έξτρα απολαύσεις και δε θες και πολύ να «χάσεις» τον εαυτό σου σε μια διαδικασία που θα σε βασανίσει... γλυκά!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Ο Άρης στην Παρθένο δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι επειδή σε αυτήν την φάση πολλά είναι αυτά που εξαρτώνται από άλλους, καλό θα ήταν να μην «κόψεις γέφυρες», ακόμη κι αν κάποιος/α σου... δίνει στα νεύρα! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε «κομβικές» καταστάσεις στην ζωή σου και πρωτίστως στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Κι αν τυχόν στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη, να θυμάσαι ότι πίσω από κάθε «απώλεια», υπάρχει πάντα η... απελευθέρωση!

Ερωτικά

Καλείσαι να μπεις βαθιά στη σχέση σου, αποφεύγοντας όμως τον «σκόπελο» των εμμονών. Αν πάλι η «άλλη πλευρά» αποπειραθεί να σε χειραγωγήσει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να υπερασπιστείς την αυτονομία σου, ότι κι αν σου κοστίσει αυτό.

 

Πηγή: astrology.gr

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!