WOMEN'S GUIDE

Η Clarins αποκαλύπτει το νέο DOUBLE SERUM

Το 2017 συνεχίζεται η ιστορία του Double Serum με την 8η γενιά έκδοσής του.

Η Clarins πάει ακόμα πιο μπροστά στην διέγερση των 5 ζωτικών λειτουργιών του δέρματος (Ανάπλαση, Οξυγόνωση, Θρέψη, Προστασία, Ενυδάτωση)  και αποκωδικοποιεί την γλώσσα για ένα νεανικό δέρμα.

Μια διπλή καινοτομία: ένα επιστημονικό και τεχνολογικό κατόρθωμα το οποίο προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλα τα διαφορετικά σημάδια γήρανσης του δέρματος.

Πιο ολοκληρωμένος

20+1 ισχυρά φυτικά εκχυλίσματα τα οποία προσφέρουν εξαιρετική αντιγηραντική αποτελεσματικότητα

Πιο δυνατός

Η Clarins κάνει ‘βουτιά’ στην καρδιά των κυττάρων και για πρώτη φορά ‘αποκωδικοποιεί’ την γλώσσα για ένα νεανικό δέρμα έτσι ώστε να ενισχύσει  την σωστή λειτουργία των 5 ζωτικών λειτουργιών του δέρματος.

Πιο εμπνευσμένος από την φύση

Στην καρδιά της διπλής φόρμουλάς του βασισμένη στην υδατο-διαλυτική  και λιποδιαλυτή φύση του δέρματος, υπάρχει ένα νέο φυτικό εκχύλισμα, το turmeric, ιδανικό για την καλύτερη επικοινωνία των κυττάρων και την ενίσχυση των 5 ζωτικών λειτουργιών.

Κατάλληλος για όλους

Η νέα γενική υφή του ικανοποιεί τις ανάγκες όλων των γυναικών, όλων των ηλικιών, όλων των εθνικοτήτων και όλων των τύπων δέρματος, ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος.

Πιο αξιόπιστος

Ένα σούπερ φυτικό μείγμα το οποίο περιλαμβάνει οργανικά φυτικά εκχυλίσματα και αυτά που έχουν πιστοποιητικό δίκαιου εμπορίου μαζί με ένα υψηλής τεχνολογίας, φιλικό προς το περιβάλλον μπουκάλι με διπλό φιαλίδιο.

Το δέρμα σας είναι πιο φωτεινό άμεσα. Σε μόνο μια βδομάδα οι ορατοί πόροι και οι λεπτές γραμμές μειώνονται . Σε ένα μήνα το δέρμα φαίνεται  πιο νεανικό: ορατά είναι πιο ομαλό, σφριγηλό και πιο όμορφο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!