GOSSIP

O Sylvester Stallone κοψοχόλιασε τους φαν του με δύο σοκαριστικές φωτογραφίες

O... Ρόκι κατάφερε να κοψοχολιάσει τους εκατομμύρια φαν του με δύο φωτογραφίες του που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στο Instagram.

Πρόκειται για δύο φωτογραφίες που δείχνουν τον 71χρονο ηθοποιό να είναι εμφανέστατα καταβεβλημένος και άρρωστος, χωρίς μαλλιά και με θλιμμένο ύφος. 


Μαλιστα το ποστ έκανε λόγο για καρκίνο και δεν άργησε να ξεκινήσει ο πανικός στους φαν του Ρόκι, καθώς χιλιάδες πίστεψαν πως ο διάσημος ηθοποιός χτυπήθηκε από την επάρατη νόσο.


Φυσικά πρόκειται απλά για πλάνα από τη νέα ταινία Creed 2 (τη συνέχεια του Creed όπου είδαμε τον Adonis Creed, γιο του Apollo να εκπαιδεύεται από τον Rocky) και η λεζάντα στη μία φωτογραφία εξηγεί πως πρόκειται για "καταραμένο μακιγιάζ καρκίνου".


H νέα ταινία αναμένεται να προβληθεί το 2018 και σε αυτή θα δούμε πιθανά ξανά και τον... Ivan Drago (κατά κόσμο Dolph Lundgren) τον θρυλικό Ρώσο αντίπαλο του Ρόκι.

Μάλιστα ο ίδιος ο Sylvester Stallone πρόσφατα άφησε υπονοούμενα για την επιστροφή του Drago λέγοντας για το Creed 2 "Δεν θα ήταν πάρτι χωρίς τον Drago, έτσι δεν είναι; Θα τον χτυπήσω. Ξέρετε ότι κάποτε είχα χτυπήσει τον Drago, έτσι".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!