GOSSIP

Και όμως το αγαπημένο χρώμα του Prince δεν ήταν το μωβ

Όποιον και αν ρωτούσες να σου πει το αγαπημένο χρώμα του αείμνηστου Prince, σίγουρα θα σου απαντούσε "το μωβ". Και όμως, άλλο χρώμα λάτρευε ο θρυλικός μουσικός και τραγουδιστής.

Μπορεί να τραγουδούσε το Purple Rain, μπορεί να φορούσε συχνά εκκεντρικά μωβ κοστούμια και να ζούσε σε ένα σπίτι γεμάτο μωβ έπιπλα, αλλά κάποια δηλώνει πως κακώς ο κόσμος έχει συνδέσει τον Prince με το μωβ χρώμα.


Μάλιστα πρόσφατα ο Prince κατάφερε να αποκτήσει τη δική του αποκλειστική απόχρωση του μωβ μέσω του Ινστιτούτου Χρωμάτων Pantone, αλλά και πάλι αυτή η γυναίκα επιμένει πως λανθασμένα κάποιοι αποκαλούν τον Prince ως "The Purple One".


Ο λόγος για την αδελφή του Prince, την Tyka Nelson, η οποία πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στην Evening Standard και εκεί αποκάλυψε πως το αγαπημένο χρώμα του αδελφού της δεν ήταν το μωβ αλλά το πορτοκαλί.


Η συνέντευξη έγινε με αφορμή την επερχόμενη έκθεση αφιέρωμα στο διάσημο καλλιτέχνη, η οποία φέρει τον τίτλο "My Name Is Prince" και θα κάνει εγκαίνια στο Ο2 του Λονδίνου για 21 ημέρες (μία μέρα για κάθε συναυλία που έκανε εκεί ο Prince).
 

O Prince με πορτοκαλί κοστούμι

Η αδελφή του Prince η Τyka

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!