VIRAL

Χαμός στο twitter με μια κομμένη σκηνή από το "Ο Διάβολος Φορούσε Prada"

Και ποιός δε θυμάται την Meryl Streep ως βλοσυρή, σνομπ και σκληρή διευθύντρια γυναικείου περιοδικού μόδας (που θύμιζε εκπληκτικά την Vogue) στην ταινία ο Διάβολος Φορούσε Prada;

Και όμως πιθανά όλοι να είχαν δει με άλλο μάτι τον χαρακτήρα της  ηρωίδας της ταινίας Miranda Priestly, αν δεν είχε κοπεί μια συγκεκριμένη σκηνή από την ταινία.


Αυτή η κομμένη σκηνή ανέβηκε τώρα, (10 χρόνια μετά την πρεμιέρα της ταινίας και ενώ ήδη είναι στα σκαριά η μιούζικαλ θεατρική μεταφορά του) στα social media.


Την κομμένη σκηνή ανέβασε στο twitter o Spencer Althouse από το Buzzfeed και είπε πως αυτή η σκηνή αλλάζει πολλά στην ταινία και κυρίως στο πώς το κοινό "βλέπει" τον ρόλο που ενσαρκώνει η Meryl Streep και μαζί του συμφώνησαν χιλιάδες χρήστες του twitter.


Πρόκειται για τη σκηνή της ταινίας, όπου η Andy Sachs (Anne Hathaway) και η Emily Chaltron (Emily Blunt) λένε στην Priestly (Meryl Streep) τα ονόματα και πληροφορίες για εκείνους που συναντά κατά τη διάρκεια ενός πάρτυ. Σε αυτή την extended εκδοχή της σκηνής, ο σύζυγος της Priestly εμφανίζεται πριν φύγει η Sachs κι έτσι εκείνη βλέπει πόσο απαίσιος είναι.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!