GOSSIP

Υπάρχει λόγος που η Kendall θα απουσιάζει από το σόου της Victoria's Secret

Όταν έγινε γνωστό πως η Kendall Jenner δεν θα ταξιδέψει τον ερχόμενο Νοέμβριο στη Σαγκάη παρέα με τα άλλα αγγελάκια της Victoria's Secret πολλοί απόρησαν με αυτή την ηχηρή απουσία.

Και η αλήθεια είναι πως τα δύο τελευταία χρόνια η Kendall δεν έλειπε ποτέ από το φαντασμαγορικό σόου της γνωστής εταιρείας εσωρούχων και μάλιστα είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο. 


Η απουσία της Kendall από τη φετινή λίστα των μοντέλων που θα ταξιδέψουν στην Κίνα για το σόου προκάλεσε όργιο φημών, με πολλά δημοσιεύματα να αναφέρουν ακόμα και πως η Kendall "κόπηκε" στο κάστινγκ.

Τελικά όμως υπάρχει άλλος λόγος που φέτος η Kendall δεν θα φορέσει τα φτερά αγγέλου.


Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, η ίδια η Kendall αρνήθηκε να συμμετάσχει στο σόου και ούτε καν πέρασε από κάστιγνκ για αυτό, απλούστατα γιατί δεν μπορεί να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο σόου αφού πλέον έχει υπογράψει ένα αποκλειστικό συμβόλαιο, ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, για να είναι η μούσα ενός άλλου διάσημου οίκου εσωρούχων, του γνωστού brand La Perla.

Nομικά η Kendall δεσμεύεται να μην συμμετέχει σε σόου ανταγωνιστικών οίκων εσωρούχων, και η ίδια φυσικά ποτέ δεν θα ρίσκαρε να χάσει ένα τέτοιο κερδοφόρο συμβόλαιο.

Μάλιστα ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες πόζες της Kendall με τη νέα φθινοπωρινή κολεξιόν της La Perla.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!