ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου 2017

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φανείς πιο ευέλικτος/η στις σχέσειςκαι τις συνεργασίες σου.


ΚΡΙΟΣ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να δημιουργήσει μια αβεβαιότητα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, εξ αιτίας κυρίως κάποιων συναλλαγών με άτομα που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Αυτό όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τις ικανότητες σου! Επιπλέον, μπορείς να κερδίσεις πολλά αν αφεθείς στην δημιουργικότητα σου ή εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντα σου, κινούμενος/η μάλιστα πρωτοποριακά, κόντρα σε συμβατικές θεωρήσεις. Από την άλλη πλευρά φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε χρειάζεται.
Ερωτικά
Το κλίμα είναι του απόλυτου γούστου σου κι αν είσαι μόνος/η θα έχεις τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» του.... ποιόν ή ποιάν να διαλέξεις! Ίσως μάλιστα σου προκύψει και μια «επανασύνδεση». Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μην εκτεθείς χωρίς λόγο.


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά
Μάλλον οφείλεις να επιδείξεις μεγαλύτερη ελαστικότητα σε θέματα «νόμου και τάξης», ιδιαίτερα απέναντι σε οικεία σου πρόσωπα κι αν τυχόν εμφανιστούν... αποσχιστικές τάσεις, μην παρέμβεις άμεσα γιατί τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα! Επιπλέον, κάποιες εργασίες στον χώρο σου μπορεί να έχουν απροσδόκητη εξέλιξη. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω αναδεικνύει την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο». Ταξίδια και μετακινήσεις είναι λοιπόν στο πρόγραμμα, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις κι έναν κύκλο σπουδών.
Ερωτικά
Φαίνεται να υπάρχει ένας κακός... συντονισμός στα ερωτικά σου, αφού το πρόσωπο που θέλεις δεν σου δίνει σημασία, την ίδια στιγμή που σε πολιορκεί κάποιος/α που δεν σε ενδιαφέρει! Ας μην επιμείνεις λοιπόν «να γίνει το δικό σου» σε αυτήν την «ανάποδη» συγκυρία.


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να συμβάλλει σε διαρκείς εναλλαγές εσόδων-εξόδων και μέχρι να «κατακαθίσει ο κουρνιαχτός» δεν είναι σκόπιμο να βγάλεις οριστικά συμπεράσματα ή να χαράξεις μια πολιτική βασισμένη σε δεδομένα που αύριο μπορεί να μην υπάρχουν. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη και τον Ουρανό «στις επάλξεις» καλό είναι να περιμένεις μέχρι να «ξεθυμάνουν» κάποιες ακραίες αντιδράσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ή να βρεις κάποιον μεσολαβητή να αναλάβει τις όποιες διαπραγματεύσεις.
Ερωτικά
Οι πολλές και αντιφατικές επιρροές που δέχεσαι τείνουν να μετατρέψουν την προσωπική σου ζωή σε μια εξίσωση με πολλούς αγνώστους, δυσκολεύοντας ουσιαστικά την λήψη μιας «τελειωτικής» απόφασης. Κάθε πράγμα στην ώρα του όμως!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φανείς πιο ευέλικτος/η στις σχέσειςκαι τις συνεργασίες σου και να μην δίνεις υπερβολική σημασία σε «ενοχλητικά» φαινόμενα ή συμπεριφορές που σύντομα θα πάψουν να υφίστανται. Παράλληλα, η ταυτόχρονη δράση του Άρη και του Ουρανού δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ρήξης και μάλιστα απρόβλεπτης, με πρώτο «θύμα» τα οικονομικά σου. Αν σκοπεύεις όμως να παρέμβεις «πυροσβεστικά», να το κάνεις... μετά την κρίση, αφού κατά τη διάρκεια των «εχθροπραξιών» κανείς δεν θα σε ακούσει!
Ερωτικά
Εκείνο που δύσκολα θα καταλάβουν οι άλλοι από σένα είναι το ότι η τάση σου να φροντίζεις τον «κάθε πικραμένο» δεν έχει ερωτικά ή σεξουαλικά κίνητρα, μην απορήσεις λοιπόν αν προκύψουν οι σχετικές «παρεξηγήσεις» και μάλιστα από «δικούς σου» ανθρώπους.


ΛΕΩΝ 
Γενικά
Ο Άρης και ο Ουρανός συνηγορούν στη διαφοροποίηση σου και –γιατί όχι- στη ρήξη. Κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι, όποια πολιτική κι αν ακολουθήσεις θα βρεις απέναντι σου την... άλλη αλλά σε κάθε περίπτωση μια αυτόνομη πορεία είναι πολύ πιο συμβατή με τον χαρακτήρα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία αλλά και να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφήνοντας στην άκρη κάθε καθημερινή εργασία που δεν επείγει.
Ερωτικά
Η ιδιαιτερότητα και το «ηρωικό» προφίλ σου έλκουν πρόσωπα που θέλουν να αλλάξουν κάτι στη ζωή τους αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο. Κι ενώ με την συνδρομή σου πετυχαίνουν τον βασικό τους στόχο, ύστερα σου προσάπτουν... εγωιστικά κίνητρα!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει ότι... περνά από το χέρι της για να νιώσεις όμορφα και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, κερδίζοντας μάλιστα και αρκετούς «πόντους» στις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος σου επισημαίνει ότι υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρωθούν και μέχρι εδώ καλά, αφού... δεν σου λέει κάτι καινούριο! Φαίνεται όμως να διαδραματίζονται πολλά στο παρασκήνιο κι αν δεν λάβεις έγκαιρα τα μέτρα σου, τότε
το «αντάρτικο» που έχει στηθεί, θα επικρατήσει!
Ερωτικά
Έχεις κάθε δικαίωμα να επιδιώκεις την εχεμύθεια στις σχέσεις σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις τα... πάντα αρκεί να μην φαίνονται! Το χειρότερο όμως είναι όταν αρχίσεις να υποψιάζεσαι ή να κριτικάρειςτους άλλους κρίνοντας εξ ιδίων.


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά
Οι κοινωνικές πιέσεις σε έφτασαν στο... αμήν και νοιώθεις την ανάγκη «να τα τινάξεις όλα στον αέρα», προκειμένου να υπάρξει περισσότερος χώροςγια όλα εκείνα που πραγματικά σε ενδιαφέρουν. Όμως σίγουρα υπάρχει και η «μέση οδός», στην οποία μάλιστα ειδικεύεσαι! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μια αστάθεια στο οικογενειακό σου περιβάλλον, με διαδοχικές επισκέψεις και εναλλαγές καταστάσεων, αλλά η μεγάλη προσαρμοστικότητά σου θα σε βοηθήσει να αντεπεξέλθεις.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής αλλά η αναποφασιστικότητα σου μπορεί να σε κάνει να συμπεριφέρεσαι με τέτοιο τρόπο που κανείς να μην μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάς. Προσπάθησε λοιπόν να είσαι πιο συγκεκριμένος/η κι όλα θα πάνε καλύτερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Είναι αλήθεια πως με τον Κρόνο να δεσπόζει στα οικονομικά σου, οι δουλειές σου δεν αποδίδουν όσο θα ήθελες. Υπάρχει ωστόσο κι ένας «από μηχανής θεός», που μπορεί να εμφανιστεί και να σου λύσει τα χέρια. Το όνομα αυτού... Ουρανός αλλά σίγουρα θα χρειαστεί και η δική σου βούληση να υιοθετήσεις νέες μεθόδους και πολιτικές, επιχειρώντας μάλιστα το «αδιανόητο»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, δημιουργώντας συνάμα κάποια νέα ενδιαφέροντα.
Ερωτικά
Σε κάποιες περιπτώσεις δείχνεις να συμπεριφέρεσαι έξω από τα δεδομένα του ζωδίου σου, υιοθετώντας μια στάση του τύπου «δεν με νοιάζει». Αυτό όμως δεν είναι παρά μια... προληπτική άμυνα απέναντι σε όλα εκείνα που έρχονται και μπορεί να σε πληγώσουν!


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά
Με τον Κρόνο «αφεντικό» στο ζώδιό σου, οι ευθύνες σου πολλαπλασιάζονται, το ίδιο και οι υποχρεώσεις σου αλλά αν συνεχίσεις στο ίδιο στιλ, στο τέλος θα καταρρεύσεις από το άγχος. Χώρια που ο Ουρανός στον Κριό έρχεται να σε... αποτρελάνει με ιδιοτροπίες των προσώπων που σε περιβάλλουν. Παρ’ το αλλιώς λοιπόν για «να βρεις την υγειά σου»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι για το οποίο θα έπρεπε όντως να ανησυχείς.
Ερωτικά
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις πλήρη εικόνα της κατάστασης ώστε να πάρεις τις αποφάσεις σου, ίσως όμως τελικά να είναι πολύ πιο... ξεκούραστο και ευτυχές το να αφεθείς στα όσα συμβαίνουν, αφήνοντας τους άλλους να «βγάλουν το φίδι από την τρύπα»!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες «ενοχλητικές» καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις άμεσα. Επιπλέον, η διάθεση σου θα είναι κυμαινόμενη, κάτι που μπορεί να επηρεάσει προσωρινά τις σχέσεις σου. Παράλληλα, με την συνδρομή του Άρη και του Ουρανούκαλείσαι να αντιμετωπίσεις ιδιαίτερες οικονομικές και οικογενειακές προκλήσεις κι αν θέλεις να ανταποκριθείς με επιτυχία θα πρέπει να κινηθείς έξω από πλαίσια και κανόνες.
Ερωτικά
Η θέλησή σου να υποστηρίζεις τον άνθρωπο σου μέχρις... εσχάτων είναι εκείνη που «δένει» την σχέση σου με έναν υπέροχο τρόπο. Γιατί λοιπόν να καταφεύγεις σε άλλα μέσα, ενεργοποιώντας κάποιες πλευρές του εαυτού σου, που δεν αρέσουν ούτε σε σένα;


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Στην θεωρία όλα γίνονται αλλά στην πράξη είναι αλλιώς! Και με ένα μπαράζ παραλογισμών, ανατροπών και... αλλόκοτων συμπεριφορών, ο Άρης και ο Ουρανός σου δίνουν να καταλάβεις ότι τελικά το πράγμα δεν είναι τόσο απλό, όσο φαίνεται και σίγουρα το «στοίχημα» μιας γόνιμης σύνθεσης των αντιθέσεων δεν είναι εύκολο, ειδικά εκεί που «σε καίει» περισσότερο. Ανεξάρτητα πάντως από όλα αυτά, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να μην αγνοήσεις κάποια προειδοποιητικά μηνύματα στην υγεία σου και να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου.
Ερωτικά
Ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου σε παραπέμπει στην αναβίωση μιας παλιάς σχέσης, ενώ «περιπλέκει» ή καθυστερεί κάθε τι το νέο. Όπως κι αν έχει πάντως, φαίνεται να υπάρχουν πολλά που πρέπει να ξαναδείς σε σχέση με τις πραγματικές επιθυμίες σου.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό σου κύκλο, μην περιμένεις όμως να ικανοποιηθείς από κάθε νέα γνωριμία, αφού ανάμεσα τους υπάρχουν σίγουρα και κάποιες «τζούφιες» ή παντελώς αδιάφορες! Παράλληλα βέβαια, στον χώρο της εργασίας σου οι προκλήσεις και οι διαμάχες αναφύονται σαν... τα μανιτάρια και είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσεις την ηρεμία σου. Μπορείς πάντως να αποφορτίσεις την πλεονάζουσα ενέργεια με αθλητικές δραστηριότητες ή μαστορέματα.
Ερωτικά
Στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να έχεις μια καθαρή εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις των άλλων αλλά ακόμη και για τις... δικές σου. Μπορείς λοιπόν να φαντάζεσαι ότι θέλεις αλλά είναι καλύτερα να περιμένεις κάτι πιο... χειροπιαστό!
Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!