GOOD LIFE

Σε αυτή την πλαζ κολυπάς πλάι σε κανονικά (και όχι φουσκωτά) φλαμίνγκο

Καθώς το καλοκαίρι 2017 οδεύει και επίσημα στο τέλος του, όλοι θα συμφωνήσουν πως φέτος το καλοκαίρι έγινε... του φλαμίνγκο σε όλες τις πλαζ και τις πισίνες του κόσμου.

Τα ροζ φουσκωτά φλαμίνγκο ήταν παντού, έγιναν η απόλυτη μόδα, γέμισαν τα social media και σχεδόν όλοι έβγαλαν έστω και μια καλοκαιρινή φωτογραφία καβαλα σε ένα ροζ φλαμίνγκο.
Όμως υπάρχει μια εξωτική παραλία όπου κανείς μπορεί να κολυμπήσει πλάι σε κανονικά φλαμίνγκο και το θέαμα είναι μαγευτικό.


Μάλιστα το Insider πρόσφατα έκανε ένα βίντεο αφιέρωμα σε αυτή την υπέροχη πλαζ όπου τα ροζ πουλιά πλησιάζουν τους λουόμενους. 


Πρόκειται για πλαζ που βρίσκεται σε ένα μικροσκοπικό ιδιωτικό νησί που ανήκει στην αλυσίδα υπερπολυτελών, ξενοδοχείων Renaissance και το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στην Αρούμπα στην Καραϊβική. 


Εκεί , στην αποκαλούμενη και παραλία των φλαμίνγκο, τα ροζ πουλιά όχι μόνο πλησιάζουν τους λουόμενους αλλά δεν φεύγουν ποτέ από το νησί, σε αντίεθση με αυτό που συμβαίνει σε άλλα σημεία του πλανήτη, όπιυ τα φλαμίνγκο ως μεταναστευτικά πουλιά εμφανίζονται μόνο συγκεκριμένες εποχές του χρόνου για σύντομο διάστημα.


Και μπορεί το καλοκαίρι του 2017 να τελειώνει, αλλά στην Καραϊβική η τουριστική σεζόν ξεκινά σε λίγους μήνες και ήδη η Αρούμπα βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων πολλών ταξιδιωτών καθώς η τρέλα με τα φλαμίνγκο μάλλον θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του χρόνου.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!