GOSSIP

H Kim Kardashian μιμείται την Cher σε εξώφυλλο αραβικού περιοδικού [εικόνες]

H Kim φιγουράρει στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου της αραβικής έκδοσης γνωστού περιοδικού και μιμείται το είδωλό της τη διάσημη τραγουδίστρια Cher.

H 36χρονη τηλεπερσόνα δήλωσε στο Harper's Bazaar Arabia πως έχει εμμονή με την Cher και πως για αυτήν η διάσημη τραγουδίστρια είναι το απόλυτο style icon και πως πάντα θαύμαζε το στυλ της "Φορούσε αυτά τα διάφανα φορέματα τη δεκαετία του 70" λέει η Kim και προσθέτει "Σκέψου τί θα σκέφτονταν τότε οι άνθρωποι όταν την έβλεπαν".


Η ίδια συνεχίζει να υπερασπίζεται το γεγονός πως συχνά κάνει σέξι φωτγραφήσεις λέγοντας πως από την στιγμή που την κάνουν να νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση δεν βρίσκει κάτι κακό σε αυτό, ενώ αναφερόμενη στο πως αυτό ίσως επηρεάζει τα παιδιά της λέει "Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα τα δείξω στα παιδιά μου και άλλα που δεν θα τα δείξω, αλλά δε γενικές γραμμές είμαι οκ με το όλο θέμα". Μάλιστα σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, καλεί όλες τις μητέρες να κάνουν ό,τι μπορούν για να αισθάνονται καλύτερα με τον εαυτό τους "Ούτε για ένα λεπτό δεν πίστεψα πως επειδή είσαι μητέρα δεν μπορείς να είσαι σέξι" λέει.


Δείτε τις πόζες της ως Cher μπροστά στο φακό του Mariano Vivanco.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!