VIRAL

Το twitter "βάφτισε" αυτόν το νεαρό ως τον "καλύτερο σύντροφο στον κόσμο"

Ένας νεαρός άνδρας έγινε εν αγνοία του διάσημος στο twitter, με χιλιάδες γυναίκες να τον χαρακτηρίζουν ως τον ιδανικό σύντροφο και να λένε πως η κίνηση που φαίνεται να κάνει σε μια viral φωτογραφία είναι η απόλυτη απόδειξη αγάπης και αφοσίωσης στην κοπέλα του.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια πελάτισσα ενός κέντρου αισθητικής είδε ένα θέαμα που την ενθουσίασε: μια νεαρή κοπέλα απολάμβανε τις υπηρεσίες μανικιούρ - πεντικιούρ και δίπλα της στέκονταν το αγόρι της, το οποίο την τάιζε στο στόμα με φτερούγες κοτόπουλου.


Το ελαφρώς αστείο αλλά κυρίως ασυνήθιστο και ταυτόχρονα γλυκό θέαμα ενθουσίασε χιλιάδες γυναίκες που άρχισαν να ανεβάζουν στο hashtag #goals πως και αυτές ονειρεύονται κάποιον που θα τους είναι τόσο αφοσιωμένος και θα τις φρoντίζει τόσο πολύ.


Και επειδή κάποιοι αμφισβήτησαν την αλήθεια της ιστορίας και μίλησαν για "στημένη φωτογραφία" (κάτι διόλου σπάνιο στον κόσμο των social media), η γυναίκα που ανέβασε το αρχικό ποστ, ανέβασε και μια φωτογραφία, ενώ το Buzzfeed επιβεβαίωσε την ιστορία.


Μάλιστα αποδείχτηκε πως ο νεαρός είχε πάει την κοπέλα του στο μαγαζί όπου εργάζεται η μητέρα του για να της την συστήσει.

 



Και η γυναίκα που έκανε μανικιούρ - πεντικιούρ στη νεαρή είναι η μητέρα του νεαρού που με αφοσίωση στέκεται στο πλευρό της κοπέλας του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!